Blev en liten slant tillbaka på mitt privata V75-bolag, lite drygt 18.000:-

Nu satsar jag vidare emot V86 då nya favoriter skall fällas - glöm inte Köp in Er!

Och Ni hittar som vanligt mina andelar hosombudetombudetombudet Torsviks Tobak & Spel tillsammans-sida:

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/NH66-B2YK-21490


Jag konstruerar följande Andelssystem till V86:

  •  "Inlämnat Glasklart": Mitt stora system där insatsen är 1.000:-/andel fast består enbart av 5 st andelar/system - vilket gör att om det blir vinst får man betydligt mer tillbaka.
  • "Inlämnat Såklart": Här kostar andelarna 350:- och det är snabba ryck som gäller då det endast säljs 10 st andelar till detta system. Detta andelssystem spelade in över 92.000:- för några veckor sedan.
  • "Inlämnat Solklart": Motsvarigheten till detta system på V75 "krigade" om alla rätt i lördags. Detta system har ibland mindre antalet spikar och samtidigt försöker jag fälla de största favoriterna. Lite mer chansartat med sitter 8:an då lär det vara bra betalt. Priset är 250:-/andel och består av 25 st andelar/system.
  • "Inlämnat och Klart": Är mitt "billigaste" andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt..