Det blev full pott på V86 under onsdag kvällen, vilket gav över 122.000:- tillbaka (se bild nedan).  Satsar nu jag helhjärtat vidare emot lördagens V75-tävlingar och känslan är på topp.


Ni köper mina andelar här: 

https://minandel.se/experter/johan/


Jag kommer konstruerar fyra system till lördagens tävlingar och dessutom i vanlig ordning konstruerar jag tillsammans med min travkollega Björn Carlström vårt podsystem - info kring systemen ser Ni nedan:

1. "Streckat Såklart": Försöker ALLTID hitta de riktigt STORA slantarna genom att gardera de flesta stora favoriter. På dden senaste månaden har detta system haft full pott två gånger vilket har genererat 3.500:- per andel.

2. "Streckat Solklart": Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Triumferat på V75 ett par gånger och har innan dess haft full pott på V86 vid fem gånger sedan i november. I en jämn omgång med många favoriter som är i fara kan detta systemet generera fina slantar. Har minskat ner antalet andelar från 25 till 10, vilket innebär att vi är ett mindre antal som delar på vinsterna. Syustemet spelade in 5.500:- förra veckan.

3. "Streckat och Klart": Är mitt billigaste system som ifjol var otroligt nära över 12 miljoner men slutade ändå med en kvarts miljon i vinst. I onsdags blev det dessutom full pott på V86 vilket gav över 122.000:-, så formen är god.

4. "Podcast Johan-Björn" är Björn Carlström och mitt podsystem som vi konstruerade i veckans avsnitt av "Stall V75 - En Podcast om Trav". Andelen kostar bara 88:-, vilket gör att systemet passar alla plånböcker. Det finns redan en preliminär rad publicerade för detta system som Ni kan gå in och kika på.