DAGS FÖR NYA SLANTAR!

Denna vecka avgörs hälften av tävlingarna på min hemmabana Åby och då lägger jag alltid ner extra tid kring analysen. Har dessutom snackat med lite kontakter och fått högintressant info kring bortglömda travare. Mina andelar har spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras.


Ni köper mina andelar här:

https://minandel.se/experter/johan/


Ni har också Swisha mig till nr 0722-47 81 81 så löser jag en andel åt Er. 


Känslan är riktigt god och hoppas innerligt att hitta slantarna. Konstruerar tre stycken system till tävlingarna:

1. "Inlämnat Såklart": Det systemet som har flest kontinuerliga vinster där jag alltid garderar de största favoriterna. Gav andelsköparna en hel pengar tillbaka i fjol - på V86 blev det bland annat en vinst på strax under 100.000:-.

2. Inlämnat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och rekommenderar det varmt! Triumferat på V75 vid en rad tillfällen och har sedan november haft full pott på V86 vid fyra tillfällen. Detta systemet har genererar pengar regelbundet och snart sitter de stora pengarna på kontot!

3. Inlämnat och Klart: Är mitt billigaste andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Detta bolag var ytterst nära 12 miljoner i våras, men spelade ändå in en kvartsmiljon.