Siktet inställt mot onsdagens V86 tävlingar där allt fokus är på min analys för att lyckas hitta guldkornen i omgången. Själva analysen har varit helt rätt ute under en längre tid och hittade samtliga vinnare under söndagens tävlingar. Har kommit en bra bit där omgången ser mer än intressant ut. Glöm inte att det bara krävs ett par favoritfall för att utdelningen skall springa höjden - så tror på fina pengar.

Är dessutom inne i ett bra flyt när det gäller V86 så känslan är det verkligen inget fel på..


Ni köper Mina andelar här:

https://minandel.se/experter/johan/


Över en miljon har mina andelar spelat in till andelsköparna sedan april.

Dessa system konstruerar jag på onsdag:

1. "Inlämnat Glasklart", 500:-/andel. Detta är mitt slagkraftigaste system och vid triumf är vi 15 st som delar på vinsterna. Taktiken är klar - satsa på en spik och gardera övriga avdelningar. Andelspriset är dessutom sänkt.. OBS: Detta system lämnas endast in om det är minst 5 st sålda andelar.

2. "Inlämnat Såklart": Här kostar andelarna 350:- och består av 15 andelar/system. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste veckorna varit ytterst nära miljonen:- (på V75) - men dessa omgångar har genererat vinster på dryga 80.000:-. Detta andelssystem spelade in över 92.000:- i april. OBS: Detta system lämnas endast in om det är minst 7 st sålda andelar.

3. . "Inlämnat Solklart": Har sedan nypremiären presterat mer än bra och föll för några omgångar sedan med flaggan i topp - blev en vinst på knappa 6.000:- men var otroligt nära 10 gånger mer. Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system tror jag mycket på inför framtiden och rekommenderar varmt!

4. "Inlämnat och Klart": Är mitt "billigaste" andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Motsvarigheten till detta bolag spelade in en kvartsmiljon på V75. OBS: Detta system lämnas endast in om det är minst 15 st sålda andelar.