BLIR DET FULL POTT IGEN?

Då närmar sig en ny intressant V86-omgång och denna veckan öppnar hemmabanan Åby upp sina portarna då hälften av avdelningarna skall avgöras här. Så då är jag extra påläst och har redan nu ett gäng högintressanta drag. Under kvällen avslutas min djupgående analysen och då tar detaljstudien vid som kommer pågå under natten. Så på morgonen kommer Ni kunna se mina preliminära rader.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan

 

Förra veckan slutade med full pott i systemet "Inlämnat Såklart" där andelsköparna kunde inkassera drygt 3.000:-/andel. Hoppas innerligt formen håller i sig och är otroligt laddad inför onsdag.

 

Jag kommer konstruerar tre system till onsdagens tävlingar:

1. Inlämnat Såklart, 350:-/andel. Här spikar jag 1-3 spelvärda travare, garderar de största favoriterna och satsar emot de stora slantarna - garderar hårt i övriga avdelningar. Systemet består endast av dem andelar, vilket ger mer avkastning per andel när vinsterna sitter. Förra veckan satt 8:an och hoppas o tror på en repris.

2. Inlämnat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och jag tror mycket på detta inför framtiden och rekommenderar det varmt! Har triumferat på V86 fyra gånger sedan november och förra veckan var jag riktigt nära fina pengar, men det hela slutade med dryga 6.000:- tillbaka. Systemet består numera av 10 andelar.

3. Inlämnat och Klart: Är mitt billigaste andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Spikar här 1-2 ekipage och kryddar med något lås - resterande avdelningar garderar jag hårt.

Välkomna att köpa in Er och satsar såklart STORT!!