Då lägger vi lördagens favoritbetonade V75-omgång till handlingarna och satsar framåt emot veckans V86.


Denna vecka avgörs hälften av tävlingarna på min hemmabana Åby och då lägger jag alltid ner extra tid kring analysen. Har dessutom snackat med lite kontakter och fått högintressant info kring bortglömda travare. Mina andelar har spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras. 


Ni köper mina andelar här: 

https://minandel.se/experter/johan/    


Själva analysen har kommit en bra bit och under natten kommer jag slutföra min djupgående analys. Vilket innebär att jag kommer presentera mina preliminära rader kring morgonkvisten.


Jag kommer konstruerar tre system till onsdagens tävlingar:


1. Inlämnat Såklart, 350:-/andel. Här spikar jag 1-2 spelvärda travare, garderar de största favoriterna och satsar emot de stora slantarna - garderar hårt i övriga avdelningar.

2. Inlämnat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och jag tror mycket på detta inför framtiden och rekommenderar det varmt! Har triumferat på V86 fyra gånger sedan november.

3. Inlämnat och Klart: Är mitt billigaste andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Spikar här två ekipage och kryddar med något lås och resterande avdelningar garderar jag hårt.


Välkomna att köpa in Er!


Nu Kör Vi och satsar såklart STORT!!