ÄNTLIGEN: Då var det dags för veckans första stora höjdpunkt - pratar såklart av V86. Omgången ser intressant ut och ser ett högt spelvärde där jag tror på fina pengar. Dessutom återvänder vi till min hemmabana Åby (där hälften av tävlingarna avgörs) och då är jag i vanlig ordning extra laddad. Har flera intressant stalltips som kan förgylla utdelningen.


Ni köper mina andelar här: 

https://minandel.se/experter/johan/    


Själva analysen har kommit en bra bit och under natten kommer jag slutföra min djupgående analys. När sedan morgonens detaljanalys är genomförd kommer jag presentera mina preliminära rader.


Jag kommer konstruerar tre system till onsdagens tävlingar:


1. Inlämnat Såklart, 350:-/andel. Här spikar jag 1-2 spelvärda travare, garderar de största favoriterna och satsar emot de stora slantarna - garderar hårt i övriga avdelningar. NYHET: Systemet består endast av dem andelar, vilket ger mer avkastning per andel när vinsterna sitter. 


2. Inlämnat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och jag tror mycket på detta inför framtiden och rekommenderar det varmt! Har triumferat på V86 fyra gånger sedan november. Systemet består numera av 10 andelar.


3. Inlämnat och Klart: Är mitt billigaste andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Spikar här två ekipage och kryddar med något lås - resterande avdelningar garderar jag hårt.


Välkomna att köpa in Er och satsar såklart STORT!!