SATSAR MOT NÄSTA STORVINST PÅ V86!


JACKPOT 13 MILJONER!!!


Har analyserat V86-omgången i lopparkivet sedan startlistorna publicerades och analysen kommer pågå kontinuerligt fram till inlämning.  Känslan är minst sagt god och går för de STORA slantarna! 


Vill passa på att rekommendera mitt största bolag "Streckat Såklart" lite extra. 


Vill Ni rygga mina system gör Ni det via https://www.atg.se/torsvikstobak


Info kring mina system och preliminärt system i "Streckat Såklart" tillsammans med lite tidigare vinster ser Ni nedan:


1.REKOMMENDERAS:  "Inlämnat Såklart", 666:-/andel: På efterfrågan öppnar jag upp detta kraftfulla och unika system. Detta är mitt slagkraftigaste bolag som enbart består av 10 st unika andelar. Här satsar jag rejält mot slantarna och rekommenderar verkligen bolaget.


2. "Inlämnat och Glasklart", 299:-/andel: Detta är ett system som vågar tro på sina idéer där vinstchans sätts i relation till spelvärdet. Består samtidigt av 15 andelar så här är vi inte så många som delar på slantarna. Ett intressant bolag som jag tror stenhårt på och verkligen rekommenderar! Det var detta bolag som spelade in över en halv miljon för några månader sedan.


3. "Inlämnat Solklart", 200:-/andel: Mitt spiklösa system som garderar samtliga avdelningar och som ALLTID försöker fälla samtliga favoriter. Detta system har hittat full pott allra flest gånger.


4. "Inlämnat och Klart", 167:-/andel: Systemet som hittat de största vinsterna. Har en mängd vinster över 100.000:- på kontot och som i höstas  spelade in närmare fyra miljoner.


5. Podcast - Stall V75", 28:-/andel: "PODSYSTEMET" som vanligtvis baseras på mina tankar och idéer från veckans avsnitt av "Stall V86 - En Podcast om Trav. Här är fokuset spelvärdet att för en lite peng satsa mot de STORA slantarna. Gav tillbaka över 40 gånger insatsen förra veckan.

 

 

 

 

 Välkomna!