Efter Readly Express härliga triumf i söndags så kan travhjärtat inte må bättre.. Ser därför är jag superladdad inför onsdagens V86-tävlingar.
Analysen inleddes redan under natten och har kommit en bra bit där jag hittat en rad intressanta fynd som kan förgylla utdlningen. Mina andelar har spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Jag kommer konstruerar tre stycken system till onsdagens tävlingar där ett system har en ny taktik medan de andra två får en förändring när det gäller antal andelar:

1. Inlämnat Såklart, 350:-/andel. Här spikar jag 1-2 spelvärda travare, garderar de största favoriterna och satsar emot de stora slantarna - garderar hårt i övriga avdelningar. Har minskat ner antalet andelar från 15 stycken till 10 - vilket ger mer pengar per andel vid vinst.

2. Inlämnat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och jag tror mycket på detta inför framtiden och rekommenderar det varmt! Har triumferat på V86 fyra gånger sedan november. Har minskat ner antalet andelar från 25 st till 10 st.

3. Inlämnat och Klart: Är mitt billigaste andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Har nu en ny taktik där jag enbart spikar EN travare och garderar övriga avdelningar. Systemet var nära 12 miljoner i våras, men spelade än så in en kvarts miljon.

 

Välkomna att köpa in Er - Nu Kör Vi!!