ÄNTLIGEN dags för veckans första stora streckspel – pratar såklart om V86. En otroligt rolig spelform som bara blir roligare och intressantare – som kan ge en rejäl hacka om det skräller rejält i rätt lopp.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Omgången ser intressant ut och ser ett högt spelvärde.Tävlingarna avgörs på Jägersro och i vanlig ordning på Solvalla. En viktig faktor (som jag alltid tjötar om vid den här årstiden) är vädret och i vilken kondition banorna är i – vilket kan påverka där en del travare gynnas medan andra missgynnas.

Själva analysen har kommit en bra bit och under natten kommer jag slutföra min djupgående analys. När sedan morgonens detaljanalys är genomförd kommer jag presentera mina preliminära rader.

 

Jag kommer konstruerar tre system till onsdagens tävlingar: 

1. Inlämnat Såklart, 350:-/andel. Här spikar jag 1-2 spelvärda travare, garderar de största favoriterna och satsar emot de stora slantarna – garderar hårt i övriga avdelningar. Systemet består endast av dem andelar, vilket ger mer avkastning per andel när vinsterna sitter.

2. Inlämnat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och jag tror mycket på detta inför framtiden och rekommenderar det varmt! Har triumferat på V86 fyra gånger sedan november och förra veckan var jag riktigt nära fina pengar, men det hela slutade med dryga 6.000:- tillbaka. Systemet består numera av 10 andelar.

3. Inlämnat och Klart: Är mitt billigaste andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Spikar här 1-2 ekipage och kryddar med något lås -resterande avdelningar garderar jag hårt.

 

Välkomna att köpa in Er och satsar såklart STORT!!