Då var det snart onsdag där en express omgång väntar (V86). Mina analyser har visat sig från sin bästa sida och radat upp fina insatser under en längre period.. Under söndagen var det snuskigt nära där enbart storfavoriten svek medan jag hittade samtliga skrällar. Snart ärvtriimfen ett faktummoch mina system till just V86 är inne i ett bra flyt


Ni köper mina andelar här:

https://minandel.se/experter/johan/


Kommer konstruera följande fyra system till onsdagens tävlingar:

1. "Inlämnat Glasklart", 500:-/andel. Detta är mitt slagkraftigaste system och vid triumf är vi 15 st som delar på vinsterna. Taktiken är klar - satsa på en spik och gardera övriga avdelningar. Andelspriset är dessutom sänkt.. OBS: Detta system lämnas endast in om det är minst 5 st sålda andelar.

2. "Inlämnat Såklart": Här kostar andelarna 350:- och består av 15 andelar/system. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste veckorna varit ytterst nära miljonen:- (på V75) - men dessa omgångar har genererat vinster på dryga 100.000:-. Detta andelssystem spelade in över 92.000:- i april och var ytterst nära 400.000:- under söndagen. OBS: Detta system lämnas endast in om det är minst 7 st sålda andelar.

3. "Inlämnat Solklart": Har sedan nypremiären presterat mer än bra och var otroligt nära en bra bit över 100.000:- förra veckan, men slutade med dryga 8.300:-. . Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system tror jag mycket på inför framtiden och rekommenderar varmt!

4. "Inlämnat och Klart": Är mitt "billigaste" andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Motsvarigheten till detta bolag spelade in en kvartsmiljon på V75. OBS: Detta system lämnas endast in om det är minst 15 st sålda andelar.