Då var det dags för en ny vecka där de väntar en riktigt intressant V86-omgång. Värdar för tävlingar är Bergsåker och i vanlig ordning Solvalla. Det finns en hel del stora favoriter i omgången som de flesta har tveksam form samtidigt som de lottas till kluriga utgångsläge. Så med många favoriter i fara så är denna omgång riktigt spelvärd och tror på STORA slantar.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Är otrolig laddad och hoppas att formen sitter i sig efter två raka V86-triumfer på tre system.
Min djupgående analys är precis avslutad där jag studerat varje enskilt ekipage i lopparkivet.
Så i skrivande stund inleder jag min detaljstudie där minsta lilla detalj kan vara totalt avgörande.
Så under morgontimmarna är denna analys avklarad och då publicerar jag mina preliminära rader.

Välkomna att köpa in Er!

 

Jag kommer konstruerar tre system till onsdagens tävlingar:

1. Inlämnat Såklart, 350:-/andel. Här spikar jag 1-3 spelvärda travare, garderar de största favoriterna och satsar emot de stora slantarna – garderar hårt i övriga avdelningar. Systemet består endast av tio andelar, vilket ger mer avkastning per andel när vinsterna sitter. Två veckor i rad har detta systemet haft full pott.

2. Inlämnat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och jag tror mycket på detta inför framtiden och rekommenderar det varmt! Har triumferat på V86 fem gånger sedan november. Systemet består numera av 10 andelar.

3. Inlämnat och Klart: Är mitt billigaste andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Spikar här 1-2 ekipage och kryddar med något lås – resterande avdelningar garderar jag hårt. Systemet var riktigt nära 12 miljoner i våras, men det hela slutade med en kvarts miljon i vinst.

Som sagt Välkomna att köpa in Er!
NU KÖR VI!!!