MOT NYA V86-SLANTAR!

Förra onsdagen blev det full pott, vilket genererade strax över 122.000:- tillbaka till andelsköparna. I lördags blev det även full pott på V75 vilket gav andelsköparna 15.000:- tillbaka. Har dessutom haft full pott på V86 på fyra system under de senaste fyra veckorna.. Hoppas och tror innerligt att formen är där - satsar nu och spänner bågen ännu hårdare.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Värd för tillställningen är Bergsåker och Solvalla. I vanlig ordning tjötar och varnar jag för att vädret kan påverka vid denna tid på året. I Sundsvall skall det bli relativt milt väder då det inledningsvis kommer ligga runt en minusgrad för att under tävlingar bli något kallare. Huvudstanbanan erbjuder uppehåll med någon enstaka plusgrad.

Min djupgående analys pågår i skrivande stund där jag studerar varje enskilt ekipage i lopparkivet. Imorgon kväll inleder jag detaljstudien och på morgonkvisten på onsdag presenterar jag mina preliminära rader.

 

Jag konstruerar fyra system till onsdag och samtliga är aktiverade, så Ni kan redan nu köpa in Er:

1. "Inlämnat Glasklart", 500:-/andelar. Öppnar upp detta system denna vecka på begäran och detta är mitt kraftfullaste där jag satsar på 1-2 spikar och garderar hårt i övriga. Måste säljas 9 andelar för att jag skall konstruera ett system.

2. Inlämnat Såklart, 350:-/andel. Här spikar jag 1-3 spelvärda travare, garderar de största favoriterna och satsar emot de stora slantarna - garderar hårt i övriga avdelningar. Systemet består endast av tio andelar, vilket ger mer avkastning per andel när vinsterna sitter. Detta system har haft full pott två gånger på en fyraveckors period. Systemet drog även in en vinst strax under 100.000:- under fjolåret.

3. Inlämnat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och jag tror mycket på detta inför framtiden och rekommenderar det varmt! Har triumferat på V86 fem gånger sedan november. Systemet består numera av 10 andelar.

4. Inlämnat och Klart: Är mitt billigaste andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Spikar här 1-2 ekipage och kryddar med något lås - resterande avdelningar garderar jag hårt. Det var detta systemet som drog in 122.000:- förra veckan och var riktigt nära 12 miljoner i fjol, där det hela slutade med en kvarts miljon i vinst.

Välkomna att köpa in Er!