Känslan är på topp där analysen fortsätter ha toppform! Var snubblande nära över 200.000:- både lördag och söndag förra helgen (V75) och hittade samtliga vinnare under lördagens V75 i mina andelar. Har dessutom haft full pott på V86 vid två tillfällen den gångna månaden. Totalt har mina andelar spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras.

 

Ni köper mina andelar här:

https://minandel.se/experter/johan/

 

Så formen är bevisad och är helt övertygad att de snart smäller till ordentligt - häng med på en andel på miljontåget! Onsdagens V86-omgång har högt spelvärde och finns många drag med skrällglans och är laddad till tänderna!!

 

Jag konstruerar fyra system till kvällens tävlingar och här nedan följer info kring dem:

1. Inlämnat och Klart, 165:-/andel. Är mitt billigaste andelssystem, men då systemet består av 25 st andelar blir det ändå riktigt slagkraftigt. Varit riktigt nära över miljonen på de senaste månaderna.. Bolag spelade in en kvartsmiljon på V75 i april


2. ”Inlämnat Solklart”, 200:-/andel: Hade nypremiär för ett par månadader sedan där taktiken är att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Har dessutom sänkt andelspriset till 200:-. Detta system tror jag MYCKET på inför framtiden och har presterat mycket bra sedan starten -  har haft full pott på V86 två gånger denna månaden. Har nosat på de riktigt höga slantar under en lång tid.

 

 3.”Inlämnat Såklart”, 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste veckorna varit ytterst nära en bra bit över miljonen. Dessa omgångar har genererat vinster på drygt 100.000:-. Systemet spelade in över 92.000:- i april på V86.

 

4. ”Streckat Glasklart”, 500:-/andel. Har nu nypremiär och detta system är ute efter de riktigt stora slantarna - garderar alla storfavoriter samtidigt som jag satsar på spelvärda spikar och helgarderar några avdelningar. Detta systemet går mot miljonerna.. Måste säljas fem andelar för att jag skall lämna in systemet.