Då var det en ny vecka där ny härlig travsport väntar och först ut är som vanligt V86. Har analyserat omgången grundligt och har verkligen levt i lopparkivet under veckan -  så har en klar och tydlig bild hur jag vill konstruera mina system. Förutsättningar är lite annorlunda än normalt då Åmål har en 800 metersbana, vilket försvårar rejält för bakspårshästarna med tanke på det riktigt korta upploppet. 

Blir idag en lite kortare sammanfattning av min V86-analys än vanligt, detta beroende på att jag inte vill att min analys skall bli lidande - men självklart går Ni inte miste av mina vinnade drag. Jag skriver bara något 


Andelar: Jag kommer konstruera fyra stycken system till kvällens V86-tävlingar och Ni köper mina andelar precis som vanligt via webbsidan minandel: https://minandel.se/experter/johan/

Dessa System konstruerar jag ikväll:

  • "Inlämnat Glasklart": Mitt stora system där insatsen är 1.000:-/andel fast består enbart av 5 st andelar/system - detta system är riktigt slagkraftigt och eventuella vinster delas med få andra. OBS: Detta system lämnas endast in om det är minst 3 st sålda andelar.
  • "Inlämnat Såklart": Här kostar andelarna 350:- och består av 15 andelar/system. Detta andelssystem spelade in över 92.000:- för några månader sedan. OBS: Detta system lämnas endast in om det är minst 8 st sålda andelar.
  • "Inlämnat Solklart": Detta system har ibland mindre antalet spikar och samtidigt försöker jag ALLTID fälla de största favoriterna. Detta system är ute efter de riktigt STORA slantarna. Priset är 250:-/andel och består numera av 15 st andelar/system. OBS: Detta system lämnas endast in om det är minst 8 st sålda andelar.
  • "Inlämnat och Klart": Är mitt "billigaste" andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Motsvarigheten till detta bolag spelade in en kvartsmiljon på V75. OBS: Detta system lämnas endast in om det är minst 15 st sålda andelar.
  • är nya andelar släpps om du är uppskriven på min maillista - maila mig i så fall på trav@telia.com så skriver jag upp Dig.

Facebook och Twitter: Följ mig jätte gärna på Sociala medierna där jag länkar till de mesta som sker på bloggen. Här lägger jag även ut lite extra saker...  Lägg till mig genom att klicka på nedanstående länkar:  

Facebook - Johan Ulvestål 

Twitter - @Johanstravblogg


Rivstart med fler Andelsspel: Mina andelsspel på V64 rivstartade denna veckan och har inkasserat strax under 31.000:-, detta efter full pott både under måndagen och tisdagen. Förutom att jag konstruerar mina vanliga system till V75 samt V86 så har jag även börjat göra system till både V64 och GS75 - men då dessa inte finns tillgängliga via ATG Tillsammans så sker dessa system under kontrollerade former via Facebook gruppen "Tillsammans är Vi Starka" där Sofi Nilsson är administratör.  Gå med i gruppen genom ovanstående länk om Du vill delta i fler av mina system. 


Värd: Åmål. Som jag redan varit inne på det så skiljer sig Åmål travbanan från många andra då det är en 800-meters bana och har ett extremt kort upplopp på ynka 105 meter- så det är en stor fördel att sitta i den främre träffen. Det bör även påpekas att det är svårt att spetsa från innerspår.

Väderprognos: Onsdagen väder i Åmål bjuder på uppehåll, en temperatur mellan 17-18 grader samt en vindstyrka på 5 m/s. 

Just Nu: Här nu övergett torpet och finns återigen hemma placerad ute på balkongen - de varma teet ryker bredvid mig och på andra sidan ligger en snarkande katt och stortrivs. 

"Mumma eller Glömma": Är min version av "Vass eller Kass" i textformat.  Här presenterar jag mina tips, idéer och vinnande drag till tävlingarna. Mumma innebär en bra favorit med goda vinstchanser, men det innebär inte att det av automatik är ett spikförslag. 


Nu Kör Vi!!


V86-1: Favorit att Bedöma: MACK DRAGAN. 

GLÖMMA!

Kommentar: 8.MACK DRAGAN är en segermaskin som nu har tre lopp i kroppen och besitter en hög kapacitet, men utgångsläget blev nu sämsta tänkbara vilket drar ner chanserna något - men är självklar på lappen. 1.ON THE LINE är kvick ut, men är inte garanterad att försvara sitt innerspår och då kan spåret bli en fälla, instängd? Blir antingen ledningen eller positionen i rygg på ledaren - en topplacering är att vänta. 3.TANYA GEL är snabb ut och kan tidigt sitta i ledningen och är då hästen att slå - kan spåra länge. 2.RAGAZZO DA SOPRA kan dra nytta av det perfekta utgångsläget till skillnad från de värsta konkurrenterna. Blev visserligen startgalopp senast, men felfri skall han omgående räknas då han sitter direkt i andra spår. 4.GLENN BOKO tillsammans med pappa Goop skall verkligen inte räknas bort, kan smyga med och lär ha gått framåt rejält med två lopp i kroppen - kan straffa samtliga över upploppet och är väldigt tidig på kupongen. 

Fler Möjliga Streck: 

9.DAYSTAR 

7.FINAL DREAM

10.MINNESTADS EL PASO


V86-2: Favorit att Bedöma: KJEMPEN. 

MUMMA!

Kommentar: 5.KJEMPEN har radar upp ett flertal fina insatser under senaste tiden och har fem raka topp-tre placeringar, varav två triumfer. Nu är utgångsläget mer än ok och Jorma lär tidigt avancera framåt - skall med på lappen. 6.MJÖLNER TORE är hård och rejäl - besitter råstyrka så distansen passar helt perfekt. Med lite högre tempo längs vägen har han kapacitet att kriga ner många, alla? Öystein Tjomslands 10.SJÖ KONGEN  får man aldrig underskatta - visserligen blev det för långt fram till KJEMPEN senast och behöver lite klaff om det skall lösa sig - besitter styrkan men har samtidigt en vass avslutning att tillgå. På startvolten känns 3.STRIKKEPRINSEN intressant - trivs i ledningen och väljer de att köra här kan de spåra länge. 9.BILBO B.S ligger mig varmt om hjärtat och förgyller ofta min kupong - finns mycket kapacitet att hämta när det klaffar och skall verkligen inte nonchaleras.

Fler Möjliga Streck: 

8.VIKTOR K 

2.IDA MOLLYN 

11.BACCHUS Ö.K 

4.ASTON

1.SIGMUNN  


V86-3: Favorit att Bedöma: WIR IDEAL.

GLÖMMA!

Kommentar: 6.WIR IDEAL är en riktigt stark sort som nu har ett lopp i kroppen och imponerade stort senast då han krigade ner samtliga ifrån dödens. Fast innan uppehållet slutade det med tre galopper på raken, så detta är ingen favorit att hålla i handen.  Har kunnandet att fälla samtliga, men det jobbiga upplägget i kombination med galopphistoriken gör att jag rekommenderar gardering. 4.YOU TO NEAT har lopp i kroppen och är snabb ut - kan nå ledningen och har då en toppchans. 1.MATTEO MANASSERO har visat tidigare att han är snabb ut och kan svara ut samtliga och är då hästen att slå - på garderingslappen är han ett måste. 10.I´M JUST A JEDE skall räknas trots bakspår, med smygresa har han en fin avslutning att tillgå - fäller många!

Fler Möjliga Streck:

9.DALFORNO

2.CATCH AND RELEASE

12.STERN

7.MAGIC BRÅTEN

11.ALBERT G


V86-4: Favorit att Bedöma: STAR ADVISOR JOLI.

MUMMA!

Kommentar: Favoriten 2.STAR ADVISOR JOLI har ett perfekt utgångsläge och besitter verkligen toppform. Är dessutom startsnabb och har stora möjligheter att svara ut PUNK - sitter de tidigt i ledning är känslan att loppet är över och har verkligen återigen toppchans att på nytt triumfera. En favorit streckad till över 60% är inte så sexigt, men när vinstchanserna är såpass stora så är han en spikkandidat. Vill Du låsa/gardera så skall du självklart satsa på 4.PUNK - som är grymt startsnabb där Björn Goop tidigt kan sitta i spets och har i så fall stora möjligheter att spåra länge.. Fast min självklara första häst är ändå STAR ADVISOR JOLI. 

Fler Möjliga Streck:

COOL KEEPER


V86-5: Favorit att Bedöma: GATERUDS KASHMIR.

Kommentar: En jämnstreckad historia med ett litet startfält, där rådet är att antingen ta ställning eller att ta med samtliga. Favoriten i nuläget är 5.GATERUDS KASHMIR, men har en känsla att detta kommer att förändras under dagen. Har nu tre lopp i kroppen och trots lite kniviga utgångsläge i lite tuffare omgivningar så har han definitivt inte gjort bort sig - fast denna gång kan motståndarna blir lite väl tuffa. Min självklara första häst är 2.MR RAPIDE som visserligen inte vunnit lopp ännu, men som har visat upp sig från sin bästa sida under de senaste starter och har nu tre lopp i kroppen så toppformen är snart där. Travar han iväg felfritt har han möjlighet att hitta till ledningen och blir i så fall en svår nöt att knäcka för övriga - är ett intressant spikförslag med ett högt spelvärde. Vill Du gardera vidare är 3.ELSA AMERICA ett tidigt bud, som härifrån kan smyga med och har de lite klaff längs vägen kan det lösa sig helt perfekt - tidig på en garderingslapp.

Fler Möjliga Streck:

4.LADY L.S

8.EPIC VICTORY

7.RAG SOCK

1.MARA BOUDREA


V86-6: Favoriten att Bedöma: 8.JULIA AF SOLNÄS.

MUMMA! 

Kommentar: Finalisten i Drottning Silvias Pokal 8.JULIA AF SOLNÄS har ett lopp i kroppen efter en kortare paus så lär säkerligen vara förbättrad till denna start. Spåret blev allt annat än perfekt, men mycket talar för att Peter Untersteiner satsar på  offensivt upplägg och är inte alls förvånad om hon blir släppt till ledningen när han ställer frågan. Skulle inte detta kosta för mycket är mycket vunnit och då tror jag hon spårar hela vägen runt, spets och slut? 2.O.M DONT CRY har ett perfekt utgångsläge och skall streckas på en garderingslapp, är snabb ut och är garanterad en fin resa - kan utmana favoriten på allvar. 1.RAISE BROLINE är startsnabb och har en möjlighet att svara ut de utvändigt, når hon spets ser uppgiften intressant ut - annars liftar hon med i rygg fram till upploppet och skulle luckan dyka upp så finns alla möjligheter att straffa samtliga.


Fler  Möjliga Streck:
7.FIREWIRE
12.CAGNES SUR MER
3.ZOLA GRAND CRU
11.FEEKA S.E 


V86-7: Favoriten att Bedöma: ARON PALEMA.

GLÖMMA!

Kommentar: 11.ARON PALEMA visade sig från sin bästa sida i bronsfinalen där han spurtade ner allt och alla. Har självklart en god segerchans, fast denna gång är det långdistans vilket inte är ett plus samtidigt som utgångsläget är svårt. Så behöver klaff om det skall lösa sig, har dessutom inte startat på dryga månaden så det är ett litet frågetecken kring formen - så på min kupong blir det gardering.  9.BARKEVIOUS MINGO var en besvikelse senast och kunde inte hänga med i ARON PALEMA tempo över upploppet, fast denna gång lär Carl-Johan Jepson ladda  ifrån start och har stora möjligheter att tidigt få överta ledningen. I spets är han en helt annan travare och kommer bli rejält svårslagen, tror det spårar hela vägen och är min vinnare! 8.VÄSTERBO ARTHUR är en travare som jag gillar riktigt mycket och som verkligen trivs över distansen - har dessutom lopp i kroppen till skillnad från sina värsta konkurrenter. Spåret försvårar förstås hans chanser, så det gäller antingen att hitta ner i en rygg eller att ladda max för att föröka hinna före BARKEVIOUS MINGO och få överta ledningen. Det är chansartat men det finns kapacitet så det blir över, så går Du i garderingstankar är han ett måste.

Fler Möjliga Streck:

5.LA DIVA ROSSI

7.DIGITAL CIRCLE

2.CARLOS MILO

12.VAL D'AMOUR

13.SCREEN HEIGHT


V86-8: Favorit att Bedöma: 3.ORLANDO TRISS.

GLÖMMA!

Kommentar: Favoriten 3.ORLANDO TRISS har imponerat i två raka segrar och skall verkligen räknas tidigt ifrån detta perfekta utgångsläge. 7.R.K. KING laddas säkerligen ifrån start och kan tidigt sitta i ledningen - fast även om det inte skulle bli någon ledning så besitter han styrkan att göra mycket jobb på egenhand och har kapacitet att triumfera utvändigt om ledaren. Har visserligen inte startat på två månader så gör ändå ett frågetecken kring formen, men är härdad från V75 och har en bra uppgift framför sig.  8.CARMINE AM är väl egentligen bästa hästen i fältet och jag personligen spikade honom i förra veckan men det hela slutade återigen i galopp. Spår lång ut på vingen kan vara en fördel och öka chanserna till en felfri avgång, men samtidigt är kurvorna lite i snävaste laget för att jag skall känna mig trygg. Felfri lekar han hem detta - fast känslan säger att det återigen blir galopp och rekommenderar gardering. 10.HAVBERGS KNIGHT besitter både kunnande och kapacitet, men trivs allra bäst ifrån spets - men skulle det lösa sig längs vägen så finns en möjlighet att straffa många till slut.

Fler Möjliga Streck:

4.QOURTNEY COX

6.EXPLOSIVE ZON

1.TROMB ACCESS

11.RAJA RIBB

2.ONE MEMPHIS

5.BETEL AM

12.SMOKEY HERMAN