Då var det dags för veckans första analys och vi inleder i vanlig ordning med V8 som bjuder på fina tävlingar där det finns ett antal intressanta drag med skrällpotential. Vintern har verklig gått fort och fick faktisk dubbelkolla i kalendern om det verkligen redan var första dagen i mars. Och det är ju inte vilken datum som helst utan nu upphör barfotaförbud att gälla. Så spekulationerna om en viss travare skall gå barfota eller ej kan börja... 

Facebook och Twitter: Följ mig jätte gärna på sociala medierna där jag länkar till de mesta som sker på bloggen. Här lägger jag även ut lite extra saker...  Lägg till mig genom att klicka på nedanstående länkar:  

Facebook - Johan Ulvestål 

Twitter - @Johanstravblogg  


Köp Min V86-Andelar: Nu har Ni möjlighet att spela tillsammans med mig då jag numera är spelläggare hos ombudet Torsviks Tobak & Spel. Det är ett begränsat antal andelar och det är först till kvarn som gäller - finnsi skrivanade stund några andelar kvar till kvällens omgång. Mina andelsbolag heter "Inlämnat och Klart'' samt "Inlämnat Såklart" och här nedan finns en direktlänk till ombudet där Du köper andelarna: https://tillsammans.atg.se/inbjudan/NH66-B2YK-21490 


Sponsra Bloggen: Detta är en hobbyverksamhet som jag avsätter väldigt mycket av min lediga tid till och vissa veckor så räcker inte denna tid till som jag önskar. Jag vill inget hellre än ge Er läsare bästa möjliga förutsättningar för att hitta och rekommendera veckans vinnare till V75 och V86. Just därför har jag efter noga övervägning kommit fram till att en sponsring från Er läsare skulle kunnat lösa denna problematik. Jag Älskar detta, men för att utveckla bloggen vidare behöver jag avsätta mer tid och genom donationer kan vi göra bloggen ännu mer effektiv rent speltekniskt. Detta är definitivt inget sätt att tjäna pengar på, utan kommer utnyttja dessa bidrag till att "köpa mig" mer tid så jag kan utveckla bloggen vidare. Genom att Ni skänker och sponsrar bloggen så kan jag "få loss" mer tid till analyserna, vilket gör att jag kan arbeta igenom dem på ett helt nytt sätt.   

Swisha Till:  0722 47 81 81  

Tack: Är djupt tacksam för alla donationer och det är Ni läsare som gör att bloggen kan utvecklas vidare - varenda krona räknas!


Väderprognosen: Värd för tävlingarna är Bergsåker och i vanlig ordning Solvalla. Väderprognosen säger att det skall bli snöblandat regn i Sundsvall med en temperatur runt nollan - det skall inte blås mycket (2 m/s). I Stockholm skall det bli uppehåll med en temperatur runt 3 grader - här skall vindhastigheten uppnå 4-5 m/s. 

Nu Kör Vi!


V86-1: Felfri då är känslan Spets och Slut!

Bergsåker, 3-åriga och äldre (475.001 till 950.000 kr) med Autostart över full distans. Här hittar vi ett antal intressanta ekipage, men som samtidigt är lite svåranalyserade med tanke på att de varit ifrån ett tag - några streck krävs:  

4.AJLEXES CUBANO: Riktigt startsnabb och ifrån denna position är han alltid svårslagen. Fast för tre starter sedan visade han verkligen prov på styrka när han efter dryga 500  meter tog positionen utvändigt om ledaren och kunde ifrån dödens kriga ner allt och alla. I årets starter har han kanske inte rosat marknaden. Först blev det startgalopp på V7 och i nästa start tog han återigen positionen utvändigt om ledaren efter dryga 500 meter - stred visserligen tappert över upploppet men motståndet i kombination med den jobbiga resan hade satt sina spår. Nu har han inte startat på en månad så visst finns det ett litet frågetecken kring formen. Fast det är nu framspår och han har alla möjligheter att nå sin favoritposition nämligen ledningen - fast samtidigt skall man ha i bakhuvudet att han galopperat ifrån detta spår förut. Går han felfritt och når ledningen så blir han extremt svårslagen och det prats om någon form av barfotabalans - min vinnare! 

8.MAGNIFIK BRODDE:  Inte startat på 1,5 månad fast innan dess hade han verkligen en stabil och jämn form. För tre starter sedan tog han hand om ledningen och satt här hela vägen runt. För två starten sedan blev det en tredjeplats, men fick göra jobbet i dödens hela vägen runt så insatsen var ändå plusbetonad då han visade prov på en härlig styrka. Senast insatsen kom i skymundan då DIGITAL ARCHIVE stal hela showen när han krossade övriga fältet i en överlägsen stil, denna gång fick MAGNIFIK BRODDE en ryggresa som sista ekipage i de lilla startfältet - avslutade helt ok och kunde inkassera ytterligare ett tredjepris. Har till denna start tilldelats bricka 8 och det är förstås inget perfekt utgångsläge, men skulle de hitta ner i en bra rygg så har de goda möjligheter att straffa många över upploppet, alla?

6.PINYATA GEL: En plusbetonad insats senast där han avslutade med fullt tryck över mållinjen bakom VICTOR A.U. Har ett spår långt ut på vingen, men tror det återigen kan lösa sig ifrån start och får han en smygresa så kommer han spurta bra 

1.GOOGLE HÅLERYD: Tillbaka efter fyra månaders uppehåll och är blott sjätte starten sedan i maj (2016). Så kan verkligen behöva loppet i kroppen och är ett svåranalyserat ekipage. Detta är ett riktigt starkt ekipage som tål att göra grovjobbet och som är kapabel att kriga ner samtliga i detta sällskap. Fast samtidigt är kanske ett defensivt upplägg att vänta - är som sagt svåranalyserad fast garderar Du skall han absolut med på lappen.   

Fler Möjliga Streck: 

2.MIDNIGHT MOON

5.NORTHERN SPY

Ranking: 4 - 8 - 6 - 1 - 2 - 5 - 12 - 9 - 11 - 7 - 10 - 3 

Strukna: -


V86-2: Intressanta Garderingsbud till Spikkandidaten! 

Solvalla, 3-åriga och äldre (340.001 till 1.900.000 kr) med Autostart över kortdistans. Ett högintressant litet startfält där det går att spika sig ur, men det finns roliga garderingsbud:

3.VICTOR A.U: Det går fort i travets värd senast på V8 var han spelad till 6% (visserligen bakspår den gången), men hör nu till de mest betrodda i fältet. Då var det samma distans och då tog de positionen som trea utvändigt men efter att FUZZ kunde överta ledningen - så fick de ett perfekt slagläge som tvåa utvändigt. Strax innan upploppsklockan ringde styrde Torbjörn ut i tredje spår och väl över upploppet är det inget snack om saken - avslutade verkligen med fullt tryck till en överlägsen och imponerad seger. Denna gången är spåret betydligt bättre samtidigt som han nu har ett lopp i kroppen och lär vara ännu bättre. Han kan öppna från start (i fall de laddar) och då kan han mycket väl vara spetsaktuell. Fast ifrån det här spåret kan han få en perfekt ryggresa utvändigt med ett intressant slagläge - med tanke på att både DIONNE SISU samt GEORGIE MAE är riktigt startsnabba och kommer gå för spets . Kan vinna ifrån flera upplägg och besitter ett stort kunnande - detta är min vinnare och är dessutom en spikkandidat!

7.AL'S WINNERMEDE: En travare som ligger mig varm om hjärtat och som numera är härdad i gulddivisionen. Senast stötte han på en viss NUNCIO och innan dess har det blivit ett  par starter i Paris på Vincennes - så raden skall man inte stirra sig blind på. Jag personligen tror att Frankrike-vistelsen kan ha gjort gott även om han inte presterade på topp där och att han har utvecklat vidare. Tidigare i karriären ifrågasatte jag hans vinnarskalle då han radade upp andrapris och vek ofta ner sig över upploppet. Fast avslutade riktigt starkt under fjolåret med två raka triumfer och har tränat på riktigt fint sedan dess. Spåret är inte det ultimata, men det inte är inte många ekipage till start så kommer ändå få en intressant position - garderar Du skall han med på lappen!

5.GEORGIE MAE: Är startsnabb och har möjligheten att spetsa härifrån och det sägs att de skall ladda rejält emot ledningen. Skulle det bli spets utan att det kostar för mycket har hon toppchans, skall inte nonchaleras helt - spets och slut?

2.KING CITY: En travare som oftast hamnar på min lapp, men som nu varit borta i fyra månader - men samtidigt är detta en favoritdistans. Besitter en bra kapacitet och Örjan sitter som vanligt upp där bak, men med en såpass hög procentsats gör att jag rankar ner honom en aning. Är ingen raket ifrån start men ifrån det här spåret är han garanterad en fin resa. Ett defensivt upplägg är att vänta där Örjan letar efter en rygg och sedan kan allt ske över upploppet. Skall med vid gardering, men känner som sagt att procentsatsen är en aning för hög. 

4.DIONNE SISU: Är ruskigt startsnabb och kommer såklart laddas härifrån och kan fightas om ledningen från ett bra utgångsläge. Fast kommer bli rejält utmanad av GEORGIE MAE - skulle det bli ledning är detta ekipaget att slå med goda skrällchanser. Senast tog han hand om ledningen, men när FUZZ kom utvändigt och höjde tempot så släppte han - avslutade helt ok. Är just nu spelad till 2% och är högintressant! 

1.NAVIGATOR SIB: Är snabb ut och har stora möjligheter att nå positionen i rygg på ledaren - kan verkligen få loppet om luckan dyker upp över upploppet.

Ranking: 3 - 7 - 5 - 2 -  4 - 1 - 6

Strukna: -  


V86-3: Jag Väljer att ta Ställning - Spets och Slut ifrån Innerspår??

Bergsåker, 3-åriga och äldre (100.001 till 225.000 kr) med Autostart över kortdistans. En jämnstreckat historia där man kan ta ställning till de ekipaget med det absolut bästa utgångsläget - annars är det bara att strecka på:

1.AMAZING LA MARC: Ett intressant ekipage som senast över kort distans med voltstart spetsade ifrån bricka 11 och sedan blev det en promenad i parken till en säker seger. Gången innan över långdistans spetsade hon ifrån bricka 2 och satt sedan i ledningen fram till upploppet men stumnade något. Denna gång  är det framspår och framför allt över favoritdistansen, har dessutom nu tre lopp i kroppen så toppformen börjar närma sig. I från det här utgångsläget så tror jag hon försvarar innerspåret och i så fall är hon verkligen ekipaget att slå. Procentsatsen är spelvärd och skulle inte bli förvånad om det hela slutar med en spets och slut-seger. Jag väljer att ta ställning i en annars svårlöst avdelning och spikar! 

4.SAMANTHA Y: Lite bortglömd här, men som återigen drog ett bakspår. Senast (lärlingslopp) blev det ett defensivt upplägg på innerspår och satt inlåst över upploppet och letade desperat efter luckan och avslutade riktigt starkt med sparat i mål. Gillar distansen och har triumferat tidigare ifrån bakspår med sin härliga spurt. Härifrån kan de tidigt hitta en rygg och få en smygresa serverad och säger bara en sak se upp över upploppet! 

10.TOURNAMENT: Har nu i år två lopp i kroppen efter ett uppehåll på nästan fyra månader - så lär har tagit ytterligare kliv emot formen. I årsdebuten så övertog han ledningen och fightas in på mållinjen men fick se sig besegrad på fotot. Senast fick han göra jobbet utvändigt om ledaren GARNSEY BOKO och såg länge ut att kunna kriga ner honom, men det blev återigen ett fint andra pris. Har bevisat förut att han går bra ifrån bakspår, är dessutom stark och tål en hel del jobb på egen hand. Frågetecknet gör jag kring den kortare distansen, men löser det sig längs vägen kan årets första vinst vara runt hörnet - är helt klart värd ett streck om Du går i garderingstankar. 

11.DOCTOR DOXEY ZENZ: Årsdebuten är avklarad i ett mindre fält där han fick göra jobbet som första ekipaget utvändigt - stumnade något över upploppet men kämpade ändå ända vägen in i mål. Innan dess blev det en paus på drygt tre månader, så med detta loppet i kroppen så har han säkerligen gått framåt en del. Har gått bra bakifrån tidigare och klarar distansen - är kapabel och självklart streckvänlig!

12.SUCH A KNIGHT: Har ett lite försprång jämfört med många konkurrenter då han har tävlat regelbundet i vinter. Senast kunde han relativt omgående överta ledningen och satt här hela vägen in i mål - även om han blev rejält utmanad av UNDER THE COUNTER. Spåret är såklart lite chansartad över kortdistans och behöver såklart lite klaff - men har visat tidigare att han går bra bakifrån och är definitivt inte helt borta.

7.TIGERFEET DYNAMITE: Gillar distansen och senast kunde han tidigt överta ledningen och stred hela vägen in i mål, men fick se sig besegrad de sista metrarna. Spåret är kanske inte det ultimata då han inte är någon spjut i från start - fast hittar de ner i en lämplig rygg så kan det absolut lösa sig längs vägen. Är helt klart kapabel att fälla de flesta till en högintressant procentsats! 

Fler Möjliga Streck:

9.FUDGE ÅS

3.KICKING VIKING

Ranking: 1 - 10 - 4 - 11 - 12 - 7 - 9 - 3 - 5 - 2 - 8 - 6  

Strukna:


V86-4: Spik eller Lås - trots Garderingsbuden??

Solvalla, 3-åriga och äldre (40.001 till 115.000 kr) med Autostart över full distans. En intressant spikkandidat som mycket väl kan bli ett litet halvtråkigt lås, fast garderingsbuden är intressanta:

6.UN DERNIER RIRE: Har presterat stabilt hela vintern och dessutom sitter nu Örjan upp, vilket han även gjorde senast det blev triumf (tre starter sedan). Då kunde han tidigt komma till ledningen och satt här hela vägen in i mål, även om en stark spurtande GENUINE BOKO nästan straffade dem på linjen. Starten efter var ifrån bakspår och visade då spurttakter och såg länge ut som den självklara vinnaren när han till synes hade spurtat ner samtliga, fast någon spurtade ännu bättre (ACTUAL STAR) och ett andra pris var ett faktum. Senast spurtade han återigen fint efter en ryggresa med fullt tryck över mållinjen. Detta är ett ekipage som både är stark och speedig och som denna gång har tilldelats ett framspår, vilket så klart är en fördel. Hittar Örjan ner i en rygg eller kan tidigt överta ledningen så har de en toppchans. Har en skön magkänsla kring detta ekipage och skall Du spika i denna avdelning så är det detta ekipaget Du helt klart skall satsa på!  

4.CABAREE F.C: Har nu ett lopp i kroppen och såg då verkligen imponerande ut när hon tidigt kunde överta ledningen och sedan var det inget snack om saken - en komfortabel resa till triumf. Vill Du gardera vidare är detta ett självklart val och är dessutom ett högintressant (kanske en aning tråkigt) lås. 

3.LAURENTIUS CASH IN: Inte startat på ett halvår och gör såklart ett frågetecken kring formen. Behöver verkligen loppet i kroppen och ett defensivt upplägg är att vänta. Fast besitter grundkapacitet och skall verkligen inte nonchaleras, med en smygresa så är allt möjligt över upploppet - ett garderingsbud! 

11.HAMBRAS LUSTY LOVE: Har nu två lopp i kroppen och senast kunde han efter en utdragen spetsstrid ta hand om ledningen, som sedan aldrig var hotad och en spets och slut-seger var ett faktum - inte helt borta med klaff.

Fler Möjliga Streck:

1.URAGANO ORO

Ranking: 6 - 4 - 3 - 11 - 1 - 5 - 2 - 12 - 8 - 9 - 7 

Strukna:  10.CHABLIS PREMIER


V86-5: Bästa Hästen Vinner!

Bergsåker, 3-åriga och äldre (10.001 till 100.000 kr), spårtrappa med Autostart över full distans. Här hittar vi en kapabel storfavorit, men som går att fälla:  

7.GARNSEY BOKO: Här ser vi ett högintressant ekipage som inte har så många starter i sin karriären, men på vilket sätt han imponerat. För tre starter sedan (i unghästserien) tog han hand om ledningen och sedan var det inget snack om saken och triumferade hur överlägset som helst. Starten efter kände man inte igen honom, då han efter en smygresa i tredje utvändigt inte orkade fullfölja över upploppet - men är verkligen ursäktad då han drogs med en halsinfektion. Senast tog han återigen hand om ledningen och satt här tryggt till upploppsklockan ringde och även om TOURNAMENT utmanade rejält över upploppet så kunde han kriga till sig ytterligare en triumf. Han besitter en imponerande styrka och har återigen stora chanser att triumfera så visst är det en bra favorit och förstår om Du går i spiktankar. Däremot är inte procentsatsen inte så tilltalande (i nuläget strax under 70%), fast detta är bästa ekipaget och har ändå svårt att se att han skulle förlora i denna omgivning.

12.OKALANI GRAZIA: Ett ekipage som besitter form med tre raka topp två-placeringar. Har tidigare visat att han går bra bakifrån och kan omgående få en fin ryggresa. Fast det är klart att det krävs en hel klaff härifrån, men är riktigt kapabel och är ett självklart garderingsbud.

9.INA HALL: Fick återigen bakspår fast kan omgående sitta bra till då hon är snabb ifrån start - med ryggresa längs vägen kan hon straffa många till slut, alla?

1.QUEEN OF VICTORY: Med två lopp i kroppen så vill jag även nämna denna travaren. Nu blev kanske inte spåret det bästa tänkbara då jag har svårt att se att han kan försvara sitt innerspår - fast skulle det bli rygg ledaren och luckan skulle dyka upp över upploppet är allt möjligt. 

Fler Möjliga Streck:

11.LIMA STAR:

14.TOURBILLION

Rankning: 7 - 12 - 9 - 1 - 11 - 14 - 13 - 8 - 4 - 10 - 2 - 5 - 3 - 15

Strukna: 6.ADONIS HORNLINE


V86-6: Glöm inte Tvåprocentaren!!!

Solvalla, "Solvallaserien I" - Fyraåringslopp med Autostart över full distans. Här hittar vi ett ekipage som i skrivande stund är totalt bortglömd:

OBS STRUKEN, 4.DACIA SCOOP: Är i skrivande stund spelad till 2 procent och är totalt bortglömd av de tidigare spelarna. Är ett ekipage som jag följer med ett större intresse som presterat bra men som har varit rejält otursförföljd - alltifrån punkteringar till att ha blivit påkörd.. Men trots dessa incidenter har hon ändå presterat bra. Senast på V7 (Axevalla) spetsade hon ifrån bricka 7, men det gick aningens för fort så det slutade tyvärr med galopp. Kan hon få en resa utan strul så har hon en toppchans och är som sagt snabb ifrån start. Hon är min spetsfavorit och från ledningen är hon ekipaget att slå - detta är ett högintressant chansspikförslag. Torbjörn är tillbaka i sulkyn som känner hästen och det känns som ett kuskplus, trots att Örjan styrde senast. Som sagt 2%, jag fattar ingenting!!!

6.HAN HERRED: Inte startat på 1,5 månad  men går även bra när det inte är så täta starter. Senast löste det sig perfekt efter en smygresa som sista ekipage invändigt, då hittade Kenneth Haugstad lucka ut i andra spår strax innan upploppet - fast satt fortfarande instängd men då den tidigare ledaren LOKE SURVIVE stumnade rejält så uppstod luckan på innerspår och kunde störtdyka till triumf. Är startsnabb och är spetsaktuell, fast med en ryggresa så besitter han en vass avslutning så kan vinna från flera olika upplägg - pass upp! Är helt klart en spikkandidat efter de sena strykningarna!

7.GLOBAL TOUCHDOWN: Hyfsat kvick iväg ifrån start och som för två starter sedan kunde överta ledningen i ett tidigt skede och satt här hela vägen runt. Nu är det återigen bricka 7 och har genom sin startsnabbhet möjligheter att hitta en vettig position ifrån start - skall definitivt med på lappen om u tänkt gardera. 

5.ANTONIO TROT: Pausat i dryga tre månader så det är svårt att veta vad man har att vänta. Är inte startsnabb så de kommer försöka leta efter en rygg omgående. Klaffar de sig längs vägen har de en stark avslutning att tillgå.  

Fler Möjliga Streck: 

3.DONEISDONE

Ranking: 4 - 2 - 6 - 7 - 5 - 3 - 1 - 8

Strukna:  2.VALLEY BRODDE och 4.DACIA SCOOP


V86-7: Spikar en Bra Favorit!

Bergsåker, 3-åriga och äldre (225.001 till 475.000 kr) med Autostart över långdistans. Här hittar vi en bra favorit med goda vinstchanser:

10.MELLBY DEALER: Det är en bra favorit med tre triumfer på fem starter och letar Du efter en favorit  med spikglans så kan Du nog sluta leta. Senast var han ute på samma distans och då fastnade han i tredje invändigt, men strax innan upploppet kom luckan och Roger Nilsson kunde styra ut i fjärde spår och sedan flög de verkligen fram till en komfortabel triumf. Att det denna gång är bakspår tror jag bara är en fördel där Roger kan smyga med utvändigt från start i en bra rygg. Kan sedan sitter här och hoppas på lite körningar där fram för att återigen straffa allt och alla med sin underbara flygmaskin. Detta är en bra favorit som jag inte försöker fälla , utan detta är min vinnare och spiken ligger nära! 

8. STARO FIGHET: Med två lopp i kroppen och besitter dessutom en härlig spurt. Hittar de ner ifrån detta lite kniviga utgångsläge skall de absolut inte nonchaleras - en värdig utmanare.

5.COMEWITHAFLASH:  Är riktigt startsnabb och kommer tidigt sitta i spets. Har blandat och get på senast tiden, så är kanske en aning svårläst. Fast ifrån det här utgångsläget kommer hon få en intressant position och skall räknas tidigt.  

7.HOT PRIDE: Inte startar på 2,5 månad och behöver kanske loppet i kroppen. Är hyfsat snabb ut men är tveksam om de laddar emot ledningen då invändiga COMEWITHAFLASH är snabbare från start. Risk för dödens om de laddar, men har även möjlighet att nå positionen i rygg på ledaren. Mött betydligt bättre motstånd än det här, så garderar Du är han given.  

3.ÄNGENS AIRMAN: Besitter man en raketspurt så måste man nämnas i sammanhanget, fast är beroende av ryggar längs vägen så behöver så klart maxklaff för om det skall lösa sig.

Fler Möjliga Streck:

11.CONTUCKY NEWPORT

4.BONE MACHINE

Ranking: 10 - 8 - 5 - 7 - 3 - 11 - 4 - 2 - 1 - 9

Strukna:  6.GLOBAL OFFICE och 12.ALL TIME LA MARC


V86-8: Spets och Slut för Favoriten? 

Solvalla, 3-åriga och äldre (115.001 till 340.000 kr) med Autostart över full distans. Blir det Spets och Slut för favoriten eller kan köhästarna få en smygresa och straffa favoriten över upploppet?

5.MOOD INDIGO: Med fyra topp två-placeringar på fem starter så är detta verkligen ett ekipage i form. Näst senast utnyttjade han sin startsnabbhet och tog hand om ledningen och satt här hela vägen runt, fast blev rejält utmanad av FLIRT FORTUNA som fick göra grovjobbet. Senast på V7 så visade han att han även går bra bakifrån, då han ifrån bricka 14 spurtade fint till ett andra pris. Nu är det framspår och med tanke på att han är kvick iväg så är detta min solklara spetskandidat och är då ekipaget att slå. Har endast förlorat en gång ifrån ledningen och skulle han få sitta och bestämma tempo en bit så blir han mycket svårslagen - detta är min vinnare. 

6.FRANTIC: Är jämnheten själv och har fyra topp tre-placeringar på fem starter och då har ändå omgivningen varit helt ok. För fyra starter sedan kunde han ifrån bricka 6 tidigt överta ledningen och denna position behöll han hela vägen in i mål. Senast blev det bakspår  (bricka 12) och tog då positionen som femte utvändigt, hängde sedan med i de avancerade "tåget" i tredje spår på sista långsidan - avslutade riktigt starkt med den bästa spurten med fullt tryck över linjen och tog in många längder på segraren. Har nu tilldelats bricka 6 och triumferande senast från detta spår, fast denna gång lär han inte få överta ledningen då startsnabba MOOD INDIGO trivs ypperligt i spets. Men kan de hitta ner i en position som tvåa trea utvändigt och få en perfekt ryggresa så har han stora möjligheter att straffa samtliga med sin härliga spurt - min utmanare och ett måstestreck på min lapp! 

4.DEWEYKIDUMNHOWE: Har sin bästa bit över upploppet - så skulle han få en smygresa serverad så kan han straffa de flesta med sin fina spurt, alla?

3.EXPLOSIVE RIVER: Ingen vinstmaskin men är ändå kapabel och har nu två lopp i kroppen efter mer än fem månaders frånvaro - svårt att veta vart man har fast är helt klart ett garderingsbud. 

7.HIGH EXPECTATION: Vill jag slutligen säga några ord kring, då detta är en travare som är betydligt bättre med barfotabalans - fast nu tillåter kanske inte banan detta fast det är bra att ha den infon i bakhuvudet. 

Fler Möjliga Streck: 

1.GLOBAL RESISTANCE

10.KABANOSS

8.DIGITAL WINNER

2.FIDELI STAR

Ranking: 5 - 6 - 4 - 3 - 7 - 1 - 10 - 8 - 2 - 9 - 11 - 12

Strukna: -