Då var det äntligen dags för en ny analys och denna gång är det till kvällens V8. Värd för tävlingarna är Solvalla och Åby med första start klockan 20:30. Väderprognosen säger lite regn och 3 plusgrader i Stockholm, medan det i Mölndal blir varmare fast med mer regn. Spontant känns det som om banan på Åby kan bli rejält tungsprungen – så ha detta i åtanke.. Glöm inte heller att Åby dessutom är utrustad med dubbla Open Strech – så rygg på ledaren kan bli ett vinnande koncept.

Glöm inte att Du kan följa mig via twitter där jag länkar till alla publiceringar: @Johanstravblogg

V86-1: Flera Intressanta Bud!

Åby, 3-åriga och äldre ston (50.001 till 380.000 kr) över långdistans.

5:IN PHOTO (4%): Formtoppad, men har gått barfota vid de senaste triumferna.. Är skrällduglig och skall inte nonchaleras helt.

7:OTHALA (19%): Gillar distansen och går dessutom bra med skor – mitt första streck och är ett spikförslag!

9:INCREDIBLE H.C (9%): Borta i fyra månader, men har nu fått ett lopp i kroppen – förbättrad? Distansplus och har gått helt ok med skor förut.

10:CADDIE JUNE (5%): Högintressant ekipage som är van att gå med skor och gillar dessutom distansen – Ett väldigt tidigt streck!

11:RASPBERRYSKY (21%): Kanske bästa ekipaget, men gör ett frågetecken kring formen. Brukar gå barfota, men tror ändå att hon kommer gå bra i detta gäng.

12:MAKERA (12%): En stark sort som verkligen passar för distansen, visserligen ett minus att det nu blir skor.

13:LIRAC DE ZEUN (16%): Kapabel men ändå ett frågetecken kring distansen.. Brukar gå barfota – inte helt borta.

 

V86-2: Ett Stabilt Trehästarslås??

Solvalla, 3-åriga och äldre (lägst 400.001 kr) över medeldistans. Till loppet där vi återigen skulle ha njutit av Nuncio, men nu är han struken p.g.a förkylning – så nu ser loppet öppet ut.

3:ATTACK DIABLO (11%): Från detta utgångsläge så blir jag inte förvånad om han sitter tidigt i spets. Väl härifrån kan det räcka riktigt långt – ett tidigt streck!

6:CHARRUA FORLAN (28%): Nu tillsammans med Goop och är mitt första streck – har form och har kapacitet att straffa samtliga här.

7:CLAES BOKO (8%): Formen är svårt att säga om, men grundkapaciteten är mer än bra och bör streckas. Går dessutom bra med skor och kommer låsa avdelningen med dessa tre ekipage..

 

V86-3: En Favorit i Fara – Skrälläge?

Åby, 3-åriga och äldre (20.001 till 110.000 kr) över kort distans.

2:STRONGER N’THEREST (1%): Skrälläge över Open Strech – Intressant.

5:STEPPING KEY (1%): Ett bra utgångsläge och har skrällchans – behöver kanske en del tur på vägen men det kan lösa sig.. Hade skor runt om senast!

7:LONELY VACATION (7%): En intressant start till en intressant procent. Tävlar dessutom med pisk för första gången vilket kan ge en bra effekt – Svåranalyserad!

9:VALENTINO (53%): Motståndet skrämmer inte direkt, men procentsatsen i kombination med spåret är ett frågetecken! Är dessutom inte formtoppad så jag säger nja – han skall med på lappen men bör nog garderas. Det rycktas dessutom om ryckhuva..

11:UNE DI POGGIO (8%):  Blir ett tidigt streck, men garderar då spåret över distansen oroar helt klart. Blir det tempo där framme så kommer hon straffa många till slut – Alla?


Jag spelar dessutom alltid på Racebets där de erbjuder bra och fasta odds.. En länk finns här nedan: 


V86-4: Jämnt och Svårt – En Trio Höjer Sig!

Solvalla, 2-åriga Ston över över kort distans. Härligt att på nytt få se 2-åringarna – väljer att prata om tre stycken ekipage men blir inte förvånad om det hamnar betydligt fler på lappen.

2 LORINA CITRON (50%): Formen kan man inte klaga på och besitter en härlig vinnarskalle.. Fast vi pratar mycket orutin och procentsatsen är en aning hög…

9 ELAIZA CAMTO (10%): Med smygresa skall hon helt klart räknas och är då ett tidigt bud.

11:VIOLET BI (6%): Spåret är kanske ingen dröm men spurtar troligast bäst i fältet – intressant och se upp över upploppet. Ett tidigt streck

 

V86-5: Spik vs Trehästarslås!

Åby, 3-åriga (högst 150.000 kr) över långdistans.

1:SCHATZI FAYLINE (8%): Stall Heiskanen håller jag som vanligt väldigt högt och i detta sällskap så skall man definitivt inte räkna bort henne.. Har ett perfekt utgångsläge på Åby med Open Strech – fast är van att gå barfota vilket är ett minus..

4:CORPORATE WHEELS (42%): Inte startat på dryga månaden, fast samtidigt har han enbart presterat på topp – trivs dessutom med skor!

5:NITRO DIABLO (36%): Gillar distansen och är ett tidigt streck och är dessutom ett spikförslag. Radat upp triumferna och har dessutom gått med skor – Strecka!

 

V86-6: Spets och Slut eller Strecka På! 

Solvalla, 3-åriga och äldre Ston (255.001 till 850.000 kr) över sprintdistans.

3:CORINNE AF SOLNÄS (17%): Kan härifrån smyga med och kommer straffa många till slut – se upp..

4:PADUCA DREAM (12%): Kommer satsa på att nå ledningen och i min värld så når hon hit och blir riktigt svårslagen. Tävlat med skor under den senaste tiden och detta är min vinnare..

5:NINEPOINTS ARIEL (2%): Vill man hitta ett skrällbud som dessutom trivs med skor är detta ekipaget för Dig!

6:SERONERA (22%): De kommer att försöka hitta en fin rygg härifrån och de skall räknas tidigt. Har gått med skor tidigare, så det är ett litet plus i kanten.

8:BONBON MEARAS (25%): Kommer troligtvis laddad härifrån och med lite flyt så sitter de tidigt i ledningen. Skulle de nå hit är detta ett vinnarbud, men kan lika gärna fastna i dödens – svårt.. Har vunnit med skor förr, även om hon är van att gå barfota – så det ser jag inte så jätte negativt på.

11 TARRAGONA ÅS (8%): Med maxklaff skall hon räknas, men spåret är såklart lite klurigt – gick med skor senast.

 

V86-7: En chansspik som Straffar samtliga över Upploppet?

Åby, 3-åriga och äldre (380.001 till 750.000 kr) över full distans.

1:VÄSTERBO ARTHUR (21%): Ett jätte fint ekipage som ofta förgyller min spelkupong, men gör ändå ett litet frågetecken kring formen… Fast har nu ett perfekt utgångsläge och är ett hot mot min spikkandidat.

2:PROTECTOR (14%): Startsnabb och kommer satsa på att nå ledningen – körning där fram?

3:ULTIMATE PHOTO (15%): Skall verkligen inte nonchaleras och besitter en hög kapacitet – härifrån blir det en fin resa och säkerligen en ny topplacering.

10:L.DEES MAGGIESBEST (10%): Spåret är inte det bästa, men trivs med smygresor så helt fel är det inte. Besitter den bästa spurten och med rätt resa är detta vinnaren – Spikkandidat för den våghalsiga!

Varning: Glöm inte bort 4:MR HOT SHOT (19%) och 5:NOBEL SOUTHWIND (16%) som verkligen besitter en hög kapacitet!

 

V86-8: Streckar på i Avslutningen

Solvalla, 3-åriga över full distans.

1 EVIL ENOK M.E (14%): Frågan är vilken position de får i från start . instängd? Hittar de ut och får en smygresa så kommer de straffa många till slut – gick med skor senast!

3:EARN N’BURN (5%): Galoppbenägen och ett väldigt svårläst ekipage – fast till denna procentsats skall han räknas alla dagar i veckan.

6:HOCHTHEREITIS SOX (3%): Procentsatsen är mumma för detta extremt spurtstarka ekipage – kan krossa allt över upploppet.

7:RAFIKI FRI (14%): Ett intressant ekipage till en intressant procentsats. Frågan är vilken position han får ifrån start – men är riktigt stark att straffa samtliga här. Streckas!

9:ANTONIO TROT  (18%): En smygresa är mer eller mindre garanterad härifrån vilket passa honom – gick också med skor senast och dessutom sitter Björn där bak denna gång.

10:EXPLOSIVE MERLOT (5%): Hmm raden är långtifrån bra, fast besitter en bra grundkapacitet. En bra dag så utmanar han de flesta här..

 

Ni följer Mina Bloggar här:

http://v75tipset.bloggo.nu

https://travstugan.se/johan-bloggar

 

Twitter: @Johanstravblogg