Under eftermiddagen, runt 16-tiden, kommer jag publicera min V8-analys!

Som Ni vet är detta en hobbyverksamhet och det är svårt att få till den tiden jag önskar. Så tar glädjeligen emot alla donationer som gör att jag kan köpa mig tid. Vilket ger ännu bättre och genomarbetade analyser och dessutom fler travtips. Varenda krona räknas!

Swisha till:  0722 47 81 81    

Eller skicka via Paypal till mailadressen  trav@telia.com

Väljer Ni att sponsra bloggen kommer jag att erbjuda Er extramaterial till kvällens Jackpotomgång. Detta iform av  MUMMA eller GLÖMMA (min version av Vass eller Kass i text form). Dessutom kommer Ni även få ta del av ett utgångssystem med Spikar, Skrällar och Drag som kan utnyttjas från alla Plånböcker.

Obs! Glöm inte skriva Er mailadress vid överföringen!


Tack på Förhand!!!