Kantbollarna duggade tätt under gårdagen under V75-tävlingarna och det är sådana omgångar jag älskar när favoriter fälls och man får tänka utanför boxen. Även om det blev en plump i protokollet ininledningen i systemet ”Streckat Såklart” såg det länge ut att bära ända till sex rätt – men föll tyvärr i herrarnas E3-Final och hade annars blivit tre sexor och drygt en halv miljon i vinst. Nu blev det istället tre femmor, vilket resulterade i en vinst på knappa 17.250:-, vilket gav varje andelsköpare en vinst på 1.700:-.


Revanschens tid är kommen och nu skall den stora vinsten in på kontot!

Har inlett analysen till onsdagens V75-tävlingar och kommer lägga ner hela min själ för att presentera så slagkraftiga system som möjligt. Analysen har redan kommit en bra bit och har hittat några intressanta guldkorn.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Jag kommer konstruera fyra stycken system och har nu aktiverat dem – nedan har Ni info kring dem:

1. ”Streckat Glasklart”, 500:-/andel. Detta är mitt slagkraftigaste system och vid triumf är vi 15 st som delar på vinsterna. Taktiken är klar – satsa på en spik och gardera övriga avdelningar. Andelspriset är dessutom sänkt.. OBS fem andelar måste säljas för att jag skall konstruera ett system.

2. Streckat Såklart”, 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste veckorna varit ytterst nära över 800.000:-. Igår gick vi mot tre 6:or, men föll tyvärr på mållinjen. Men dessa omgångar har genererat vinster på dryga 80.000:-.

3. ”Streckat Solklart”, 200:-/andel. Har sedan nypremiären presterat mer än bra och föll för två omgångar sedan med flaggan i topp – blev en vinst på knappa 6.000:- men var otroligt nära 10 gånger mer. Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system tror jag mycket på inför framtiden och rekommenderar varmt!

4. ”Streckat och Klart”, 165:-/andel. Mitt billigaste system som ändå är slagkraftigt då det består av 25 andelar. Detta system spelade in en kvartsmiljon i början av april