Idag väntar travgodis då det är uttagnings till det Svenska Travderbyt 2017 där de finaste 4-åringar skall försöka ta en plats i den ärorika finalen. 

Jag kommer konstruera fyra stycken system till dagens tävlingar och Ni köper mina andelar här:

https://minandel.se/experter/johan/


Här nedan följer info kring mina olika system:


1. Streckat och Klart, 165:-/andel. Är mitt billigaste andelssystem, men då systemet består av  25 st andelar blir det ändå riktigt slgkraftigt. Motsvarigheten till detta bolag spelade  in en kvartsmiljon på V75 i april.


2. "Streckat  Solklart": Har ett preliminärt systemförslag . Hade nypremiär för snart en månad sedan sedan där taktiken är att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Har dessutom sänkt andelspriset till 200:-. Detta system tror jag MYCKET på inför framtiden och har presterat mycket bra sedan starten - inte varit långt borta från de riktigt höga slantar.


3."Streckat Såklart", 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste veckorna varit ytterst nära över 800.000:-. I lördags gick vi mot tre 6:or, men föll tyvärr på mållinjen. Men dessa omgångar har genererat vinster på dryga 80.000:-. Motsvarigheten till detta system på V86 spelade in över 92.000:- i april.


4. "Streckat Glasklart", 500:-/andeö. Här satsar jag på en spik och gardera övriga avdelningar.Då V75-omgångarna ligger så tätt så kommer det tyvärr inte finnas någon möjlighet för mig att sammanfatta mina analyser i textformat innan tävlingar - lägger istället allt krut på att analysera varje enskilt ekipage för att kunna presentera så slagkraftiga system som möjlighet. Men istället för en längre analys tänkte jag bjuda på mina drag till tävlingarna.. 


V75-1:

POLICY OF TRUTH blir favorit och är en befogad sådan, med detta utgångsläge från bricka 1 så har han toppchans - är startsnabb och kan mycket väl spåra hela vägen runt. Bakom är det ett getingbo, så rekommenderar massa streck om Du försöker fälla favoriten.


V75-2: 

I skrivande stund är CYBER LANE knapp favorit - är en härlig travare som inledde karriären på bästa möjliga sätt med hela nio raka triumfer.  I takt med med att han stött på hårdare motstånd så har även segrarna uteblivit - självklart finns det chanser till en ny seger men jag har några intressanta kort som Ni bör se upp med. Varnar starkt för SUPER NICE där senast insats var fem stjärning och gav mersmak -"i min bok är han ett måstestreck och toppar min ranking. MAGIC HAPPENS håller Peter Untersteiner riktigt högt och har nu äntligen fått ett perfekt utgångsläge - är dessutom relativt ospelad så det är verkligen mumma. GLOBAL TRUSTWORTHY tilldelades sämsta tänkbara utgångsläget men är enligt mig bästa hästen i fältet, fast behöver såklart lite klaff ifrån det här utgångsläget - rundar många, alla? Där bakom är det riktigt öppet och en garderingskupong kräver sina streck - håll ett öga på WINNER'S WINE samt STEPPING SPACEBOY.


V75-3:

Storfavoriten DEIMOS RACING drog nitlotten i spårlottningen då han inte är kvick ut, nu finns det visserligen stora möjligheter för Erik att tidigt hittar ut och har då toppchans - men risken finns att de blir instängda och då luktar det favoritfall. GRANT BOKO är en riktigt stark herre som är min vinnare om favoriten skulle komma bort. En annan kapabel är GARETH BOKO som visserligen inte är helt säker i travet - felfri segerstrider han.


V75-4:

Här hittar vi en storfavorit i form av DARLING MEARAS, men helt givet att det blir triumf är det inte - bakspår är alltid chansartat men besitter en underbar spurt. Se upp för den tidiga ledaren BUGATTI BRICK som har stora möjligheter att spåra hela vägen runt.


V75-5:

Här är URAL favorit, men mina första hästar är MONARK NEWMEN samt MAGIC GWIN - båda två är vana att möta tufft motstånd och besitter hårdheten att runda samtliga. Letar Du superskräll skall Du inte glömma COFFIE U.N.G som härifrån kommer få en ryggresa serverad - skulle sedan luckan dyka upp över upploppet så besitter han en  härlig spurt som kan straffa de flesta, alla?


V75-6:

RAJESH FACE är storfavorit och  är en travare utöver det vanliga, är streckad över 50% där segerchanserna är riktigt stora  - tror Ludde leker hem det här oavsett upplägg och är verkligen spikvänlig. Fast bakom finns det några intressanta fynd om man är sugen på att försöka fälla.. UPPOHOPPA är kanske ingen långdistansare i grunden, men med en smygresa så kommer han fälla många till slut med sin härliga spurt. BARON GIFT är ospelad, men är råstark och  kommer kriga ner många till slut - se upp. VALLEY BRODDE har haft siktet inställd på denna uppgift under långtid - är redo och väldigt tidig på garderingslappen.


V75-7:

En felfri DISCO VOLANTE tar hand om spets och spårar troligen hela vägen runt - bakom utmanar DARTAGNAN SISU. Fast streckar Du på kan FLASH HAMMERING vara ett intressant bud som från detta perfekta utgångsläge kan överraska..