Min sammanfattning av mina analyser har blivit lidande under denna veckan då det  är "Summer Heat" med V75-omgångar i princip varje dag, har prioriterat mina analyser och att konstruera slagkraftiga system - det har tyvärr inte funnits någon tid över att skriva en sammanfattning. Men nu när en superjackpot-omgång väntar tänkte jag bjuda på några av mina vinnande drag till kvällens tävlingar.

Ni köper mina andelar här:

Jag kommer konstruerar följande fem stycken system till kvällens tävlingar:

1. PREMIÄR "Streckat och Spikat", 3.000:-. Är mitt nya Dundersystem som enbart kommer konstrueras under jackpotomgångar. Andelarna är lite dyrare men består enbart av 10 st andelar så är betydligt mer slagkraftigt. Taktiken är att helgardera minst tre avdelningar och satsa på två spikar. OBS ENBART SEX ANDELAR KVAR.

2. "Streckat Glasklart", 500:-/andel. Detta är mitt slagkraftigaste system och vid triumf är vi 15 st som delar på vinsterna. Taktiken är klar - satsa på en spik och gardera övriga avdelningar. Andelspriset är dessutom sänkt.. OBS EN ANDELAR KVAR.

3. "Streckat Såklart", 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste veckorna varit ytterst nära miljonen:-. I lördags gick vi mot tre 6:or, men föll tyvärr på mållinjen. Men dessa omgångar har genererat vinster på dryga 80.000:-.

4. "Streckat Solklart", 200:-/andel. Har sedan nypremiären presterat mer än bra och föll för två omgångar sedan med flaggan i topp - blev en vinst på knappa 6.000:- men var otroligt nära 10 gånger mer. Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system tror jag mycket på inför framtiden och rekommenderar varmt!

5. "Streckat och Klart", 165:-/andel. Mitt billigaste system som ändå är slagkraftigt då det består av 25 andelar. Detta system spelade in en kvartsmiljon i början av april.


Här nedan kan Ni läsa om några om mina drag till kvällens tävlingar:


V75-1: Klass II, 2640 m Volt. 
Vi inleder med en jämnstreckad historia där PERFECT KING är knapp favorit. Han är ny hos Daniel Redén och har dessutom ett lopp i kropp så lär ha tagit flera kliv emot formen. Örjan sitter upp för första gången och tillsammans har de toppchans,  detta är en bra favorit som för övrigt har mest pengar på kontot - de passar dessutom på att sätta på ett norsk huvudlag. Bakom är det öppet, men vill slå ett slag för starka IT'S SHOWTIME ZAZ som om han går felfri kommer kriga ner många till slut. Letar man skräll är QUANTUM ESTELLE tidig, besitter formtopp och var rejält förbättrad senast med barfotabalansen - blir samma balans igen och är minst sagt skrällduglig. 


V75-2: Silverdivisionen, 1640 m Auto. 
Här hittar vi två travare som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.. Dels är det favoriten OFFICER C.D som är riktigt startsnabb och som är min självklara spetsfavorit - väl i ledningen har han stora chanser att spåra hela vägen runt. Har haft en formtopp under en längre period och har fortfarande duellen mot Whitehouse Express på näthinnan -  när han utmanade guldhästen ändå in på linjen. Det andra ekipaget som ligger mig varmt om hjärtat är VALEUR som jag spikat med framgång under ett par tillfällen, men gör ett frågetecken kring formen - har två galopper på tre starter. Besitter fartresurser att spurta ner samtliga så skall verkligen inte nonchaleras. Skulle det bli hårdare tempo längs vägen då skall KING CITY från bakspår räknas tidigt - detta gäller även FINAL OAK och SERIOUS TRY som i så fall kommer straffa många över upploppet. 


V75-3: Svenskt Mästerskap för Svenska Kallblod, 2640 m Auto. 
Här höjer sig en kvartett ifrån mängden men samtidigt kan det skrälla rejält när vi pratar om kallblod. De fyra jag pratar om är: 
ODIN TABAC: Fjolårets vinnare har visserligen inte startat på 1,5 månad men har på nytt toppchans, har stora möjligheter att tidigt överta ledningen och är då hästen att slå -  spets och slut? 
MÅNPRINSEN A.M: Grymt hög kapacitet men har inte dominerat på samma sett som i fjol, var dessutom en stor besvikelse senast - fast med rätt resa så besitter han en sylvass avslutning. 
HULTE MAGNUS: Gillar distansen   och har ett perfekt utgångsläge -  smyger med i en rygg utvändigt och kan straffa de flesta till slut. 
PYDIN: Letar Du efter en formstark herre så kan Du sluta leta, känslan är att han bara blir bättre och bättre - blir dessutom halvstängt huvudlag och urryckare. 
Bakom dessa så finns det ett par intressanta ston: 
TRIPPA UNDAN: Som är en travare jag ständigt jagar, men som har problem med travet där formraden verkligen inte imponerar med fyra galopper på de senaste fem starterna - felfri krigare hon ändå in i mål och kan fälla många, skräller? 
MOFAKSAN: Tre triumfer på fyra starter och skall verkligen inte räknas bort - distansen är visserligen ett stort minus. 
SMEDBO FAKSEN: Sist men inte minst vill jag nämna den tidigare ledaren som släpper till ODIN TABAC - liftar med i rygg på ledaren och skulle  luckan dyka upp över upploppet kan skrällen vara ett faktum. 


V75-4: Lärlingslopp för Ston, 2140 m Volt. 
Lärlingslopp är alltid ovissa och känslan är att antingen ta ställning alternativt strecka på. ERICA är intressant, snabb ut och är min självklara spetsfavorit - visade i vintras att att hon stortrivs i spets och vann ohotad. Raden skrämmer inte, men har nu äntligen tilldelats ett bra utgångsläge - luktar spets och slut? IN TOTO SUND besitter kunnandet och även om utgångsläget är svårt  finns stora möjligheter att runda samtliga - väldigt tidig på lappen. GUNELL PALEMA skall inte räknas bort, men känslan säger att det kan bli ett lite för tufft upplägg utvändigt om ledaren. Vill även nämna spurtstarka TRO LO LO


V75-5: Klass I, 1640 m Auto. 
Många vill till ledningen så bli inte förvånad om det blir högt tempo i från start, för hårt? Vid tempo räknas omgående bakspårshästarna och jag vill framhålla PALERMO BROLINE som med ett lopp i kroppen  bara kan vara bäst om han går felfritt. VINCENT ZAZ blandar fina prestationer med galopper och även om han inte är snabbast ut så kan han tidigt få överta ledningen - leder länge? ELITA MEMPHIS är snabb ut så kan tidigt hitta en fin rygg - trivdes senast ypperligt med barfotabalansen och det blir samma balans igen, intressant! CASTLE ROSE kan få en smygresa och med lucka över upploppet kan det bli triumf! 


V75-6: Sundsvall Open Tror, 2140 m Auto. 
PROPULSION är en världsartist och även om spåret blev värsta tänkbara så har han ändå stora chanser att triumfera. RINGOSTARR TREB är den självklara utmanaren och visade senast att han har samma fartresurser som en viss PROPULSION..  V75-kungen ON TRACK PIRATEN har stora möjligheter till en fin placering - men att vinna känns som en övermäktig uppgift även om de tidigt kan överta ledningen. SPITCAM JUBB slutar aldrig att imponera, känns långsökt att han skulle kunna utmana - är alltid en högintressant outsider. Letar Du efter spurtkanoner så finns det två stycken ifrån bakspår i form av WORKOUT WONDER samt NADAL BROLINE


V75-7: Bronsdivisionen, 2640 m Auto. 
U.S.MALE E.P har här en toppchans och har verkligen gått från klarhet till klarhet - är råstark så den långa distansen är bara ett stort plus och är helt klart en spikkandidat. Går Du i tankarna att gardera så blir detta ett dyrt lopp. Fast min andra häst är även han självklar, det är LINUS BOY som är en äkta långdistansare och som tidigt kan komma till ledningen -  kan spårar länge...

Lycka Till!!!