Nu är det dryga dygnet innan V75-finalernar är här!

Gör en minicomeback på lördag och är superladdad - min djupgående analys är avklarad där jag studerat varje enskild travare i lopparkivet och ar hittat ett flertal intressanta jackpotbud som är totalt bortglömda av de tidiga spelarna.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Ser ett högt spelvärde i omgången och då det inte blev någon podinspelning för min del denna veckan är längtan ännu större efter lördagens omgång. Totalt har mina andelar spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras och satsar nu vidare emot nya slantar.

 

Jag konstruerar fyra system till lördagens jackpottävlingar.

1. Streckat och Spikat: Öppnar upp mitt jackpotsystem då det är 47 miljoner i potten. Systemet kostar 500:- där jag satsar på 1-2 spikar och går för att hitta guldkguldkornen i omgången för att hitta de riktigt stora pengarna.

2. Streckat Såklart: Försöker ALLTID hitta de fina slantarna genom att gardera de flesta stora favoriter. Ifjol resulterade bland annat i en vinst på 100.000:-, vilket gav andelsköparna 10.000:-/andel.

3. Streckat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Triumferat på V75 ett par gånger och har innan dess haft full pott på V86 vid fyra gånger sedan i november. I en jämn omgång med många favoriter som är i fara kan detta systemet generera fina slantar. Har minskat ner antalet andelar från 25 till 10, vilket innebär att vi är ett mindre antal som delar på vinsterna.

4. Streckat och Klart: Är mitt billigaste system som ifjol var otroligt nära över 12 miljoner men slutade ändå med en kvarts miljon i vinst.Taktiken är en spik och garderar övriga.

 

Välkomna att Köpa in Er - Nu Kör Vi!!!