Värd för tävlingarna denna vecka är Solvalla där V75 Champion 2017/2018 skall avgöras. En otroligt spelvärd omgång där hela sex avdelningar har voltstart och fem lopp har fulla startfält. Det är sådant vi vill se på V75 och det luktar hög utdelning lång väg så är laddad till tänderna:

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Det blev full pott på V86 under onsdagen och hoppas och tror att formen sitter i under lördagens tävlingar.

  • Min djupgående analys avslutas under dagen - har levt i lopparket under hela veckan och bedömt hästarnas senaste insatser. Under kvällen och natten mot inleder jag den detaljerade studien där löpförloppet sätts i fokus:
    Vem sitter i ledningen?
  •  Vem hamnar i dödens?
  • Vem liftar med i rygg på ledaren?
  • Vem får den perfekta ryggresan?
  • Vem besitter bästa spurten?

Studerar även utgångsläget (hur har de presterar från det aktuella spårer förut), utrustning, presterade tider, kuskform samt stallform - men även hur träningsförhållanden sett ut. Detta vävs samman med de yttre förusättningar som bankonditionen och vädret som denna årstid kan vara helt avgörande.

 

Finns en mängd total bortglömda miljondrag i omgången så ser ett högt spelvärde i omgången och hoppas och tror på en betydligt bättre utdelning denna vecka.Totalt har mina andelar spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras och satsar nu vidare emot nya slantar.

 

Jag konstruerar tre system till lördagens tävlingar och info kring systemen ser nedan:

1. Streckat Såklart: Försöker ALLTID hitta de fina slantarna genom att gardera de flesta stora favoriter. Det var detta system som hittade full pott i onsdags vilket gav strax under 3.000:- per andel.

2. Streckat Solklart: Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Triumferat på V75 ett par gånger och har innan dess haft full pott på V86 vid fyra gånger sedan i november. Förra onsdags var det inte långt ifrån full pott vilket hade genererat riktigt fina pengar, vi fick ändå trösta oss med att det blev en vinst strax under 6.000:-. I en jämn omgång med många favoriter som är i fara kan detta systemet generera fina slantar. Har minskat ner antalet andelar från 25 till 10, vilket innebär att vi är ett mindre antal som delar på vinsterna.

3. Streckat och Klart: Är mitt billigaste system som ifjol var otroligt nära över 12 miljoner men slutade ändå med en kvarts miljon i vinst. Gick för full pott i onsdags och veckan innan dess men hade verkligen stolpe ut. Blir det full pott på lördag? Taktiken är en spik och garderar övriga.

 

Som sagt Välkomna att Köpa in Er!