Äntligen dags för V75 och är otroligt laddad! Analysen har pågått sedan startlistan nådde min hand och har en klar och tydlig bild över hur jag vill konstruera mina system. Ser en hög skrällpotential där jag hittat en rad bortglömda travare som mycket väl kan triumfera.

Analysen har som sagt levererat under en längre period och radat upp fina system som så när genererat i miljonvinster..


Ni köper mina andelar här:

https://minandel.se/experter/johan/


Mina andelar har gett andelsköparna en bra bit över miljonen i vinster sedan i april.


Under lördagen kommer jag konstruera följande fyra system:

1. "Streckat Glasklart", 500:-/andel. Detta är mitt slagkraftigaste system och vid triumf är vi 15 st som delar på vinsterna. Taktiken är klar - satsa på en spik och gardera övriga avdelningar. Andelspriset är dessutom sänkt..

2. Streckat Såklart", 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste veckorna varit ytterst nära miljonen:-. Men dessa omgångar har genererat vinster på dryga 80.000:-.

3. "Streckat Solklart": Har sedan nypremiären presterat mer än bra. Var otroligt nära en bra bit över 100.000:- i onsdags, men slutade med dryga 8.300:-. Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system tror jag mycket på inför framtiden och rekommenderar varmt!

4. "Streckat och Klart": Är mitt "billigaste" andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. Igår var jag riktigt nära över en halvmiljon. Detta bolag spelade in en kvartsmiljon på V75 i april.