Dags för Jackpot!!!

Då var det dags för en ny högintressant jackpotomgång..Den avgörs på Romme som har ett upplopp som är något längre än snittet vilket alltid är intressant. Finns flera favoriter i omgången där många är i fara så ser en hög skrällpotential. Finns ett antal bortglömda som minst sagt är kapabla.. Mina andelar har spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras.

 

Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/

 

Analysen har kommit en bra bit där de preliminära raderna i vanlig ordning dyker upp under natten till lördag. Känslan är mer än bra och Ni är välkomna att köpa in Er!


Jag konstruerar fyra system till lördagens tävlingar och har några nyheter att bjuda på:

1. "Streckat och Spikat": Öppnar upp mitt jackpotsystem då det är 43 miljoner i potten. Systemet är lite dyrare (500:-) och satsar på 1-2 spikar och går för att hitta guldkguldkornen i omgången för att hitta de stora pengarna.

2. "Streckat Såklart": Försöker hitta de fina slantarna genom att minst gardera de två största favoriterna hårt. En omgång i fjol resulterade bland annat i en vinst på 100.000:-, vilket gav andelsköparna 10.000:-/andel.

3. NYHET "Streckat Solklart": Har på sett och vis nypremiär - visserligen är inte själva taktiken ny men har minskat ner antalet andelar (från 25 till 10 st). Så vid vinst är vi ett mindre antal som delar på vinsterna.
Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Triumferat på V75 ett par gånger och har haft full pott på V86 fyra gånger sedan i november. I en omgång med många stora favoriter som är i fara kan detta systemet generera fina slantar.

4. "Streckat och Klart": Är mitt billigaste system som ifjol var otroligt nära över 12 miljoner men slutade ändå med en kvarts miljon i vinst.

 

Vill Ni lyssna på Björn Carlströms och mina tankar kring omgången Så kan Ni göra det i veckans pod-avsnitt:
https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-201-romme/

Vi har även öppnat upp vårt pod-system "Podcast Johan-Björn" som numera kostar 88:-/andel. Finns redan nu ett preliminärt system uppe.

Välkomna!