DAGS FÖR FULL POTT IGEN!!!

Hittade återigen samtliga vinnare under onsdagens V86 där analysen fortsätter visa toppform. I lördags hittade jag den stora skrällen (1%) och spelade drygt in 13.000 till andelsköparna - var snubblande nära över 200.000:-. Under söndagen hamnade tyvärr RIGEL FACE i sista stund utanför lappen (första reserv) - vilket blev en kostsam historia då vinsten hade blivit en bra bit över 200.000:-. Så vinsten på knappa 4.000:- blev en klen tröst. Hade innan dess triumferar på V86 två veckor i rad. Mina andelar har spelat in över 1.3 miljoner sedan i våras.


Ni köper mina andelar här:
https://minandel.se/experter/johan/


Jag konstruerar följande system på lördag:
1. "Streckat Glasklart", 500:-/andel. Detta är mitt slagkraftigaste system och vid triumf är vi 15 st som delar på vinsterna. Taktiken är klar - satsa på två till tre spikar och gardera hårt i övriga avdelningar.

2. Streckat Såklart", 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste veckorna varit ytterst nära miljonen - hittade dessutom 8 rätt i förra onsdagen. Dessa omgångar har genererat vinster på dryga 100.000:-.

3. "Streckat Solklart": Har sedan nypremiären presterat mer än bra. Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system har levererat bra och jag tror mycket på detta inför framtiden och rekommenderar det varmt! Var ruskigt nära en bra bit över 100.000 här om veckan och var återigen nära full pott på V86 - innan dess har systemet triumferat med full pott två veckor i rad.

4. "Streckat och Klart": Är mitt "billigaste" andelssystem (165:-/andel), men då systemet består av 25 st andelar/system blir det ändå riktigt slagkraftigt. De sista veckorna har jag varit nära över miljonen. Detta bolag spelade in en kvartsmiljon på V75 i april.

5. "Podcast Johan-Björn" är Björn och mitt system som vi snackade fram i veckans avsnitt av "Stall V75 - En Podcast om Trav". Detta system har gått riktigt bra och för ett några veckor sedan var vi riktigt nära 200.000:-, har haft en regelbunden utdelning så snart smäller det. De preliminära raderna finns redan publicerade på tillsammans-sidan och
Ni lyssnar på veckans avsnitt här nedan:

 https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-v75-bjerk…/