Då var äntligen min sammanfattning av min V75-Analys tillbaka. Sommaren har varit fantastisk och händelserik och hoppas att Ni läsare har njutit minst lika mycket av sommartravet som jag gjort? Bloggen kommer utvecklas vidare under hösten och jag ser framemot en ljus höst som verkligen går i travets tecken. 

Mina analyser har mer eller mindre varit klockrena under den senaste perioden och har genererat en del slantar. Det är bara pricken över i:et som saknas då jag varit extremt nära över en halvmiljon på de senaste två veckorna. 


Vad kommer ske på bloggen under hösten?

"Tillsammans är Vi Starka": Finns numera i Facebook-gruppen "Tillsammans är Vi Starka" och här konstruerar jag främst system till V64. När det gäller V75 och V86 så konstruerar jag dessa system i vanlig ordning hos ombudet. 

V75/V86-Analys: Är min sammanfattning av min djupa analys - denna kommer numera vara i form av "MUMMA eller GLÖMMA" (min version av "VASS eller KASS" fast i en textversion). Då jag numera gör analyser och konstruerar system dagligen  så har jag mindre tid att sammanfatta mina analyser i text - så dessa kommer vara kortare men kommer såklart bjuda på alla mina idéer och vinnande drag. 

Amatörtränaren: Hösten stora artikelsatsning är där jag kommer följa en amatörtränares vardag där Ni regelbundet få följa en unghästs utveckling  (troligtvis veckovis). Ni kommer bjudas på hur träningen sett ut, vilka framsteg/bakslag, kommande mål, tankar och idéer från tränare. Detta kommer varvas med  bilder och mycket annat som hör till en travtränares vardag.


Totalt har mina andelar spelat in en bit över 900.000:- sedan april och Ni köper som vanligt mina andelar här: 

https://minandel.se/experter/johan/


Jag kommer konstruera följande  fyra system till onsdagens V75-tävlingar.:

1. "Streckat Glasklart", 500:-/andel. Detta är mitt slagkraftigaste system och vid triumf är vi 15 st som delar på vinsterna. Taktiken är klar - satsa på en spik och gardera övriga avdelningar. Andelspriset är dessutom sänkt.. OBS fem andelar måste säljas för att jag skall konstruera ett system.

2. Streckat Såklart", 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och som under de senaste omgångar varit ytterst nära över 300.000:-. Men dessa omgångar har genererat en vinst på dryga 60.000:-.

3. "Streckat Solklart", 200:-/andel. Har sedan nypremiären presterat mer än bra och föll med flaggan i topp för ett par omgångar sedan - blev en vinst på knappa 6.000:- men var otroligt nära 10 gånger mer. Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Detta system tror jag mycket på inför framtiden och rekommenderar varmt!

4. "Streckat och Klart", 165:-/andel. Mitt billigaste system som ändå är slagkraftigt då det består av 25 andelar. Detta system spelade in en kvartsmiljon i början av april.


Facebook och Twitter: Följ mig jätte gärna på Sociala medierna där jag länkar till de mesta som sker på bloggen. Här lägger jag även ut lite extra saker...  Lägg till mig genom att klicka på nedanstående länkar:  

Facebook - Johan Ulvestål 

Twitter - @Johanstravblogg


Värd: Solvalla. 

Väderprognos: Det väntas uppehåll med en temperatur mellan 17-19 grader - vindstyrkan skall ligga på måttliga 3 m/s.

Just Nu: Äntligen har jag fått ta klivit ut på vår Älskade balkong med min rykande kopp kaffe - lopparkivet finns bredvid mig och  vill inget hellre än bjuda Er på mina vinnare. Så varför vänta.. 


Nu Kör Vi!!! 


V75-1: Legends, 2140 m Auto. 

Favorit att Bedöma: ANTONIO TABAC 

MUMMA!!!

Kommentar: Vi inleder inte med vilket lopp som helst, utan med legendarloppet där vi får se underbara travprofiler. 

FAVORITEN:  

6.ANTONIO TABAC: Tillsammans med Stig H är i skrivande stund favorit, besitter verkligen form och har mött betydligt tuffare motstånd än det här på senaste tiden - Stig H har stora chanser att på nytt triumfera, fjärde raka? 

GARDERINGSBUD: 

4.ZIGGE SILVIO: Tillsammans med pappa Goop är definitivt inte slagna på förhand och de har radat upp tre fina topp-två placeringar där det blivit en triumf - har en härlig spurt att tillgå som kan straffa samtliga. 

5.EXCEOTIONAL BOKO: Blir bara bättre och bättre, även om det blev galopp bakom bilen näst senast - stark herre som kan kriga ner många till slut. 

10.MALKIN N.O: Ligger mig varmt om hjärtat men gör ett litet frågetecken kring formen och utgångsläget - med en smygresa och ett formbesked kan Helen A Johansson straffa samtliga. 

VARNINGEN: 

1.ALEX TRÖJBORG: Den tidiga ledaren som släpper och tar rygg på favoriten? 

7.LOVE DANCER: Intressanta utrustningsändringar med barfota runt om och helstängt huvudlag. 

3.ULTIMATE PHOTO: Visade form senast och har möjlighet att nå spets. 

Vem Sitter i Ledningen: ALEX TRÖJBORG tror jag försvarar sitt innerspår, utifrån laddas ULTIMATE PHOTO - båda släpper antagligen när Stig H ställer frågan. 

Ranking: 6 - 4 - 5 - 10 - 1 - 7 - 3 - 9 - 8 - 2 


V75-2: Diamantstoet, Final -  2140 m Volt. 

Favorit att Bedöma: KASH BRODDA. 

GLÖMMA! 

Kommentar: En jämnstreckad historia där fina men galoppbenägna KASH BRODDA är favorit, krävs en hel del streck om Du inte väljer att ta ställning  - helgarderingen ligger inte långt borta. 

FAVORITEN: 

1.KASH BRODDA: Felfri blir hon svårstoppad, men frågan är hur mycket Peter Untersteiner vågar ladda ifrån start. Galopprisken är stor även om hon har två raka felfria insatser - löser sig spåret så är det mer än troligt att detta är vinnaren. Fast det luktar strul lång väg så på min lapp lär det slutade med gardering, även om hon är min självklara första häst. 

GARDERINGSBUD: 

3.O.M DONT CRY: Är snabb ut och är min spetsfavorit - spårar länge, hela vägen runt? 

9.BROKAD BRODDA: Visat att hon duger i V75 och besitter dessutom form - med rätt resa straffar hon många till slut, alla? 

2.LINDA GIRL: Råstark och drog vinstlotten i spårlottningen - tål tuffa upplägg och kommer kriga ner många till slut. 

15.MELLBY DASHING: Behöver mycket tur ifrån det här utgångsläget -  är inte golvad med tempo längs vägen samtidigt som hon serveras en fin rygg. 

11.GUNELL PALEMA: Läget är inte det bästa men hittar de en rygg härifrån kan det lösa sig riktigt bra, dessutom med Örjan igen. 

VARNINGEN: 

12.ANNABELLE DIMANCHE: En travare som ligger mig riktigt nära hjärtat och som jag spikat med framgång förutom. Vinner kanske inte ihjäl sig, men bakspår är en fördel om Du frågar mig - besitter en otroligt härlig spurt som kan fälla samtliga. 

4.VIOLET HILL: Felfri duger hon långt och är dessutom startsnabb - lyckas hon ta en längd på de invändiga kan det mycket väl bli spets och slut. 

10.RAISE BROLINE: Skall inte glömmas bort i sammanhanget och har kapacitet för att utmana. 

Vem Sitter i Ledningen: O.M DONT CRY tar en längd på en KASH BRODDA som troligtvis  tas lugnt ifrån start - utifrån utmanar VIOLET VILL. 

Ranking: 1 - 3 - 9 - 2 - 15 - 3.3- 12 - 4 - 10 - 5 - 14 - 6 - 13 - 7 - 8 


V75-3: Wallenius Cup, 1640 m Auto 

Favorit att Bedöma: WAFFLE CONE.

MUMMA!

Kommentar: Dags för de lite mer orutinerad ekipagen, vilket innebär de treåriga stonen. Favoriten sticker ut och är bäst både kapacitetsmässigt samt tidsmässigt - segerchanserna är mer än goda men skulle hon komma bort finns många kupongrensare bakom. 

FAVORITEN: 

1.WAFFLE CONE: Har en bra uppgför framför sig och har stora möjligheter att försvara sitt innerspår och stortrivs i denna position -  får Erik Adielsson bestämma tempo en bit så ligger en ny spets och slut seger runt runt hörnet. 

GARDERINGSBUDEN: 

9.VANIQUISH KRONOS: Varit en liten besvikelse i de senaste två starterna, men har hon tagit dessa loppen rätt kan formen vara på G - högintressanta förändring när de rycker samtliga skor för första gången. 

3.MY ANGEL LADAY: Triumferade direkt efter en kortare paus och lär vara ännu bättre till denna start - trivdes ypperligt med barfotabalansen och är ett tidigt bud på en garderingslapp. 

4.VIS DELL'OLMO: Tre lopp i kroppen där hon presterat imponerande - kommer lättas i balansen vilket är högintressant, inte golvad!

VARNINGEN: 

10.ROMANCE AMOK: Sett jättefin ut i de två senaste starterna - gynnas av tempo och kan då straffa samtliga över upploppet. 

7.GOLDEN RIVER: Oftast bra och jämna insatser, men vinner sällan  - utgångsläget är svårt men hittar de ner i en rygg så kan detta vara ett skrällbud. 

Vem Sitter i Ledningen: Min självklara spetsfavorit är WAFFLE CONE och känslan är att bara en galopp kan hindra Erik att missa ledningen. 

Ranking: 1 - 9 - 3 - 4 - 10 - 7 - 6 - 5 - 11 - 6 - 2 - 8 


V75-4: Prix Maharajah, 2140 m Auto. 

Favorit att Bedöma: YOUR HIGHNESS. 

GLÖMMA!! 

Kommentar: Då var det dags att snacka lite om det Europeiska mästerskapet för ston som bjuder på ett gäng högkapabla travare - det är verkligen jämnstreckat. 

FAVORITEN: 

4.YOUR HIGHNESS: Är knapp favorit i skrivande stund, men gör ett stort frågetecken kring formen då hon inte startar sedan i juni - har dessutom varit sjuk under denna tid. Har ett intressant utgångsläge och har stora möjligheter att tidigt få överta ledningen, fast går minst lika bra bakifrån då hon har en ruskig avslutning att tillgå - är svårbedömd, men är självklar på garderingslappen. 

GARDERINGSBUDEN: 

9.IN TOTO SUND: Inledde året lika bra som fjolårets avslutning, kommer härifrån omgående hitta en fin rygg och är då ett hett segerbud -  strecka eller spika! 

7.SHADOW GAR: Formtoppad och besitter en härlig kapacitet,  hittar de bara ner ifrån start så kan detta mycket väl vara vinnare - besitter grymma fartresurser. 

1.ANNA MIX: Risken är stor att spåret blir en fälla då hon inte är snabb ut - inlåst? Hittar hon ut finns både styrkan och formen att kriga ner samtliga. 

VARNINGEN: 

10.GEISHA SUND: Svårbedömd efter fyra raka galopper - felfri med ryggresa finns kapaciteten att segerstrida. 

3.TWIGS VOICI: Ruskigt startsnabb och är min självklara spetsfavorit, lär sedan släppa och får en perfekt smygresa i rygg på ledaren - skulle de sedan få luckan över upploppet kan skrällen vara ett faktum. 

Vem Sitter i Ledningen: TWIGS VOICI lär tidigt sitta i spets, men allt talar för att de sedan släpper och tar positionen i rygg på ledaren -  Erik Adielsson är troligen först framme med YOUR HIGHNESS och ställer frågan. 

Ranking: 9 - 7 - 4 - 1 - 10 - 3 - 2 - 8 - 12 - 5 - 11 - 6


V75-5: Big Noon Pokalen, 1640 m Volt.

Favorit att Bedöma: HESIOD.

GLÖMMA!

Kommentar: Även här är det jämnstreckat - har hittat flera intressanta drag som kan vinna denna historia.

FAVORITEN:

3.HESIOD: Är just nu favorit, men har en känsla att det kommer att förändras innan spelstoppet. Kommer från två raka triumfer och känslan är att han bara blir bättre och bättre - nu är motståndet betydligt tuffare men självklart finns kapacitet att utmana.

GARDERINGSBUDEN:

9.MILLIGAN SCHOOL: Gillat sedan första Sverigestart och har bevisat att det det finns mycket att hämta hos denna härliga travare - de rycker nu framskorna vilket kan ge en intressant effekt, min vinnare. 

6.PAUL THE APOSTLE: Daniel Redéns travare som besitter härliga fartresurser och som kommer sälja sig dyrt i detta sällskap - självklar på kupongen!

5.HOTSHOT LUCA: Presterar fina insatser mest hela tiden, men senast insatsen skall man glömma då han blev rejält störd vid ett par tillfällen - löser det sig bara det minsta så är han med i striden, självklar på garderingslappen.

VARNINGEN:

2.EXCALIBUR SISU: Har ett intressant utgångsläge och har stora möjligheter att ta hand om ledningen och är i så fall hästen att slå. Har ett lopp i kroppen efter en kortare vila och lär ha tait kliv emot toppformen - kan överraska.

1.EURYTHMIC SISU: Gör som oftast stabila insatser, men har bara en seger på kontot - gör ett frågetecken kring hans vinnarskalle.

7.HAN HERRED: Ett intressant ekipage som alltid travare ändå in på linjen - kanske inte vinnare men fäller många till slut.

Vem Sitter i Ledningen: I min bok så tar EXCALIBUR SISU hand om ledningen relativt enkelt.

Ranking: 9 - 6 - 3 - 5 - 2 - 1 - 7 - 8 - 10 - 4 


V75-6: Jubileumspokalen, 2140 m Auto.

Favorit att Bedöma: READLY EXPRESS.

MUMMA!

Kommentar: Dags för kvällens höjdpunkt och här hittar vi flera världsstjärnor så det kommer bli en härlig fight.

FAVORITEN:

2.READLY EXPRESS: Segermaskinen som vi inte sett botten i ännu och som med ett perfekt utgångsläge skall räknas tidigt. Det är en bra favorit som har en fin uppgift framför sig - kommer försöka komma till ledningen, men i min bok så får han svårt att svara ut de startsnabba utvändigt. Fast har kapacitet att vinna ifrån alla positionen - strecka eller spika!

GARDERINGSBUDEN:

5.TWISTER BI: Letar Du efter ett ekipgage i toppform så kan Du sluta leta, för han befinner sig verkligen i sin livs form. Är snabb ut och och tror han tar en längd på de invändiga inklusive READLY EXPRESS - är sedan hästen att slå.. Kommer spåra länge och blir en svår nöt att knäcka för favoriten - ett måstestreck på garderingslappen.

10.CRUZADO DELA NOCHE: Elitloppsdeltagaren som har bibehållen form - skulle det bara lösa sig med positionerna längs vägen så kommer han sälja sig dyrt.

1.WORKOUT WONDER: Besitter en otroligt vass avslutning, men den stora frågan är vilken position de får de ifrån start - instängd? Skulle de hitta ut i en rygg, då får samtliga se upp över upploppet för spurten är femstjärnig - dessutom pratar stallet om att rycka samtliga skor. 

VARNINGEN:

12.TOBIN KRONOS: Känslan är att han är en aning bortlottad, men när man besitter denna höga kapacitet så skall man aldrig räknas bort - har siktat emot denna uppgift så formen är inte långt bort

6.TJACKO ZAZ: Vårens snackishäst som belönades med en elitloppsbiljett, blandar fina insatser med galopper och har hela tre galopper på de senast fem starterna - felfri är han en bubblare som kan överrska.

7.DAY OR NIGHT IN: Utvecklas hela tiden och såg jättebra ut senast innan galoppen var ett faktum - behöver såklart maxklaff om det skall lösa sig men helt borta det  är han inte.

Vem Sitter i Ledningen: READLY EXPRESS kommer laddas och försöka nå ledningen, men kommer få svårt att svara ut DONATOMITE samt TWISTER BI - den sistnämnda är min spetsfavorit.

Ranking: 2 - 5 - 10 - 1 - 12 - 6 - 7 - 3 - 11 - 9 - 4


V75-7: 2140 m Auto.

Favorit att Bedöma: GENERAAL BIANCO.

MUMMA!

Kommentar: En intressant avslutning är att vänta..

FAVORITEN:

2.GENERAAL BIANCO: Från ett perfekt utgångsläge så har favoriten stora möjligheter att kunna smyga med och hitta en bra rygg. Visade i triumferna vilken härlig kapacitet han besitter - straffar allt och alla över upploppet?

GARDERINGSBUDEN:

11.URBAN KRONOS: Varit ute i tuffa gäng men presterat mer än bra, besitter styrkan och räknas tidigt - blir nu barfota runt om.

10.DICEMAN: Har jag jagat under året och näst senast så var triumfen ett faktum, men har blandat fina insatser med galopper - trivs allra bäst med tätkäning fast med rätt resa så kommer han segerstrida.

9.MELLBY DIAMANT: Såg fin ut senast och hade i princip allt sparat i mål - kan omgående hitta en bra rygg och skall räknas tidigt.

VARNINGEN:

1.FIRST LOVE BOKO: Startsnabb och kan spåra länge, hela vägen runt?

4.BETEL AM: Kapabel och kommer ifrån ett formstall - löser det sig längs vägen så kan detta vara skrällen Du letar efter..

Vem Sitter i Ledningen: FIRST LOVE BOKO har stora möjligheter att försvara sitt innerspår.

Ranking: 2 - 11 - 10 - 9 - 1 - 4 - 12 - 6 - 5 - 3 - 7 - 8


Lycka Till!!!