Värd: Halmstad, Sprintermästaren 2017.

Nu duggat V75-omgångarna tätt då det är hela tre omgångar denna veckan. Idag är det en av årets stora höjdpunkter då Sprintermästaren 2017 skall avgöras. Omgången ser intressant ut med flera stora favoriter, fast skulle några av dessa fällas kommer detta förgylla utdelningen rejält. Glöm inte heller bort att omgången innehåller tre stycken uttagningslopp till Sprintermästaren - vilket alltid är lite svåranalyserade då de stora favoriterna har finalen i sikte och kanske inte lägger allt krut i kvalet (även om en framskjuten placering ger ett bättre startspår). Jag tror och hoppas på fina pengar och i vanlig ordning konstruerar jag fem stycken andelssystem till torsdagens tävlingar. Har dessutom ett par nyheter  då två av mina system har en ny inriktning. Läs mer om detta nedan: 

Andelar: Jag kommer konstruera fyra stycken system till kvällens V86-tävlingar och Ni köper mina andelar precis som vanligt via webbsidan minandel: https://minandel.se/experter/johan/

Dessa System konstruerar jag ikväll:

  • "Streckat Glasklart", 1000:-/andel. Detta är mitt slagkraftigaste system och vid triumf är vi inte många som delar på vinsterna. OBS minst 3 st andelar måste säljas för att jag skall konstruera ett system.
  • NYHET "Streckat och Spikat", 550:-/andel. Nu gör äntligen den nya inriktningen premiär och då kommer jag satsa på en spelvärda spik - sedan gardera resterande avdelningar. Det består av 15 andelar, vilket kommer göra detta system till otroligt slagkraftigast där chanserna till triumf är stora. OBS 5 st andelar måste säljas för att jag skall konstruera ett system
  • Streckat Såklart", 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och motsvarigheten på V86 spelade in över 92.000:- i april. OBS 7 st andelar måste säljas för att jag skall konstruera ett system.
  • NYHET "Streckat Solklart", 200:-/andel. Sänkt andelspris och består av fler antal andelar, vilket gör att det är ännu mer slagkraftigt. Systemet där jag ALLTID garderar de stora favoriterna och är jag ute efter de stora pengarna. OBS 10 st andelar måste säljas för att jag skall konstruera ett system.
  • "Streckat och Klart", 165:-/andel. Mitt billigaste system som ändå är slagkraftigt då det består av 25 andelar. Detta system spelade in en kvartsmiljon i början av april. OBS 15 st andelar måste säljas för att jag skall konstruera ett system.

"Mumma eller Glömma": Är min version av "Vass eller Kass" i textformat.  Här presenterar jag mina tips, idéer och vinnande drag till tävlingarna. Mumma innebär en bra favorit med goda vinstchanser, men det innebär inte att det av automatik är ett spikförslag. 

Nu Kör Vi!!!


V75-1: Favorit att Bedöma: GENERAAL BIANCO. 

GLÖMMA!! 

Kommentar: En jämnstreckad historia som kräver sina streck om Du inte väljer att ta ställning. Favorit i nuläget är 8.GENERAAL  BIANCO som verkligen imponerade i sin debut och straffare allt och alla. Spåret blev nu långt ifrån det bästa fast med lite tempo där framme så har de stora möjligheter att blåsa förbi samtidiga. 

Draget: Raden för 4.RIGEL FACE skrämmer verkligen inte och är verkligen inget ekipage att hålla i handen då han har tre galopper på de senaste fem starterna. De ändrat nu i balansen och satsar på tyngre skor, vilket kan göra han mer travsäker - felfri så är han kapabel att kriga ner  samtliga. 7.URBAN KRONOS är formtoppad och har nu dessutom tre lopp i kropp - senast såg han otroligt fin ut och även om spåret är lite långt ut på vingen så skall han räknas tidigt. 5.NIKY FLAX har radar upp fina insatser hela våren  och även om han inte är så snabb ut kan han tidigt hitta en position med ett intressant slagläge. 1.TUXEDO BI från bricka 1 är chansartat- fastlåst? Hittar han ut finns både kapacitet och form för att straffa samtliga. 

Skrällen: 2.D.D'S PERSEVERANCE är snabb ut och nu pratas det om ett stängt huvudlag och då tror jag att han sitter tidigt i ledningen och är då hästen att slå -  väljer de köra i ledningen kan de spåra länge, hela vägen runt? 

Garderingsbud: 

9.SMEDVIKENS CRUISER 

3.HOLDYOURHORSES 

10.GLOBAL STRATEGY 

6.WAT TO GO CHIEF 

12.WINSTONLASER 

11.IBIZA NALAN 


V75-2: Favoriten att Bedöma: DIAMANTEN.

MUMMA!! 

Kommentar: Första uttagningsloppet till  sprintermästaren och här har favoriten 7.DIAMANTEN tilldelats bricka 7, men har värsta konkurrenten utvändigt. Här finns kapacitet och lite där till - antingen så försöker de hitta ner i en rygg för att spara sin sylvassa speed alternativt laddas ifrån start för att överta ledningen. Oavsett upplägg är det en bra favorit som har toppchans att triumfera - dessutom pratar stallet om att rycka skorna. 

Draget: 8.UPPOHOPPA är en travare jag bara gillar mer och mer - streckas tidigt på garderingslappen trots svårast möjliga spår. Trivs ypperligt från ledningen, men har under de sista månaderna bevisat att han går minst lika bra bakifrån - backas ner i kön och blåser förbi de flesta över upploppet? Blir dessutom första gången med rycktussar - en självklar finalist i mina ögon. 4.SOBEL CONWAY lär laddas iväg ifrån start - når ingen ledning men har stora möjligheter att hitta en position med fint salgläge.  Blir nu barfota runt om - se upp över upploppet för han besitter en vass spurt. 3.RACING MANGE får inte underskattas ifrån det här utgångsläget, distansen passar som handen i handsken - det pratas däremot att det kan bli skor runt om. 

Skrällen: 2.REKORD RUNE går ofta riktigt bra även om det slutade med dubbla galopper senast. Får inte underskattas ifrån det här perfekta utgångsläget och besitter en härlig vinnarskalle. Har visat att han kan avsluta sylvasst och nu blir det dessutom högintressanta utrustningsändringar med barfota runt om, helstängt huvudlag samt jänkarvagn - skrällen igen? 1.MINDYOURVALUE W.F är snabb ut och har stora möjligheter att försvara sitt innerspår - lär  köra i spets om inte favoriten tidig avancerat och ställer frågan. Spårar länge alternativt liftar med i rygg till en finalplats? 


V75-3: Favorit att Bedöma: RAJESH FACE. 

MUMMA!! 

Kommentar: 5.RAJESH FACE  är en klasshäst av rang som besitter en enorm styrka. Fast nu är det sprint och det är inte riktigt hans likör, men motståndet skrämmer inte. Ett offensivt upplägg är att vänta då samtliga lär släppa till storfavoriten - fast tål att kriga ner samtliga ifrån dödens. Det är just distansen som är ett litet frågetecken om Du letar efter ett halmstrå. 

Draget: 7.LOUIE BRODDE är snabb ut och laddas med all säkerhet för att omgående  försöka hitta en vettig position  - med rätt resa så krigar han om en topplacering. 8.GRANT BOKO visade ifjol vilken hög kapacitet han besitter, fast i år har han varit en liten besvikelse - skall definitivt inte nonchaleras för i sina bästa stunder kan han runda samtliga trots det svåraste utgångsläget.  6.GANDHI BOKO har jag följt under en längre tid och tycker detta är en härlig travare som  besitter rätt egenskaper för att utmana. Från det här läget smyger han med och blir det ett högre tempo där framme då lär han blåsa förbi de flesta till slut. 4.UNITED LOVE skall slutligen inte underskattas - är härdad i tuffare sällskap och är också gynnad om det blir hård körning i spets, varför inte?

Skrällen: RAWINDSKI är en travare jag föll för under fjolåret och har nu ett intressant utgångsläge, är snabb ut och har stora möjligheter att nå ledningen om han lyckas ta en längd på invändiga PAUL THE APOSTLE. Blir det ledning lär de omgående släppa när Ludde ställer frågan med favoriten och liftar sedan med i rygg på ledaren fram till upploppet - skulle luckan komma så finns en möjlighet att störa.


V75-4: Favorit att Bedöma: MAKETHEMARK.

MUMMA!!

Kommentar: 3.MAKETHEMARK är en härlig travare att beskåda och som alltid strider hela vägen in på linjen. Kan bli riktigt gynnad om det bli fight om ledningen och känslan är att han rundar samtliga och inkasserar en ny triumf.

Draget: 7.DOMINION BEACH är inte helt säker i travet och nu när spåret blev en bit ut på vingen, så försöker de troligen hitta ner i en rygg och hoppas på ett högre tempo - kan sedan över upploppet blåsa förbi de flesta, utrustas nu med jänkarvagn.  1.ELECTRIC LIGHT har möjlighet att nå ledningen om de lyckas svara ut DUPREE och kan då spåra länge, annars blir det en position i rygg på ledaren - blir högintressanta utrustningsförändringar med barfota runt om samt norsk huvudlag. 2.DUSPREE är rejält startsnabb och har en möjlighet att nå ledningen och skall då absolut räknas - de rycker samtliga skor. 5.MUSCLE HUSTLE blandar triumfer med galopper så är inte helt att lita på, är ytterligare ett ekipage som kommer laddas för att nå ledningen - är ett jobbigt upplägg att vänta, dödens? 4.GLOBAL TRUST är också startsnabb, men tror det blir svårt att nå ledningen - vilken position får de? Blir dessutom skor runt om - svårt..

Skrällen: 6.SLIDING HOME är bortglömd i sammanhanget och med lite tempo som det lär bli där framme så har Jennifer Tillman möjlighet att straffa många till slut.


V75-5: Favorit att Bedöma: SOUTHWIND FEJI.

GLÖMMA!

Kommentar: 3.SOUTHWIND FEJI är obesegrad och det inger verkligen respekt , är dessutom startsnabb så har goda chanser att tidigt sitta i spets - blir det åttonde raka segern? Självklart är det en bra segerchans fast i en omgång med många bra och stora favoriter så tycker jag ändå  det är värt att försöka fälla favoriten - finns dessutom ett gäng kapabla utmanare:

Draget: 6.KASH BRODDA besitter en otroligt hög kapacitet när hon går felfritt - är definitivt ingen häst att lita på då hon t.ex har fem galopper i raden. Fast trots galopper har hon vid dessa tillfällen triumferat två gånger, vilket bevisar styrkan och kapacitet i denna fina märr. Gör nu första starten på fyra månader så gör även ett frågetecken kring formen. Felfri tror jag hon bara vinner detta lekande lätt - ett måstestreck och chansspik för den våghalsiga. 2.MON ETOILE skall inte nonchaleras då hon besitter styrkan och tål att göra en hel del på egenhand - spåret är perfekt och går Du i garderingstankar är hon helt klart värt ett streck. 

Skrällen: 10.U.F ANDOVER AGAIN gör blott årets andra start - har inte startat sedan mars, så behöver kanske lopp i kroppen. Avslutade fjolåret på bästa sätt där han imponerade i två raka segrar - lär smyga med ifrån det här utgångsläget och skulle det bli lite tempo längs vägen så har de kapacitet att straffa en hel del till slut, alla?

Garderingsbud:

4.ZOLA GRAND CRU

1.PEARL FACE

7.URMIA

5.RIDGEHEAD KARISMA

9.RAZZAMATAZZ FACE


V75-6: Favorit att Bedömma: 12.ALFAS DA VINCI.

GLÖMMA!!

Kommentar: Den 9-åriga guldhästen 12.ALFAS DA VINCI älskar de längre distanserna och som denna gång startar ensam från 40 meters tillägg. Har två fina insatser på kontot och och skulle det lösa sig med ryggar längs vägen, så besitter han en otroligt stark spurt som kommer att fälla det flesta, alla? Fast mycket skall klaffa och råder Er att gardera.

Draget: 2.ULISSE KRONOS trivs i ledningen och de mesta talar för att de når hit och får Ludde bestämma i spets lär han sätta ett hårt och jämnt tempo på tillställningen - kommer att grilla bakspårshästarna rejält och tror detta är ett vinnande koncept då han är min solklara första häst, spets och slut? 1.READY RIBB är visserligen också snabb ut, men får svårt att svara ut Ludde - Björn tar rygg på ledaren och får en perfekt smygresa serverad, hittar han sedan luckan kan mycket väl detta vara vinnaren. 6.BULLYOUNG har haft en paus på dryga två månader - är ett råstarkt ekipage som tål att göra en hel del på egen hand och skall verkligen inte nonchaleras. Letar Du efter en riktig långdistansare i form så skall Du satsa på 7.CASANOVA SISU  som har tre segrar på fem starter. Älskar som sagt distansen och även om utgångsläget med tillägg är lite klurigt så kan det lösa sig perfekt - inte borta. 10.SPRINGOVER blir farlig över upploppet om han får en smygresa i ryggar längs vägen. 

Skrällen: 8.DIGITAL ARCHIVE är totalt bortglömd och även om han inte startat på ett tag så finns kapacitet att störa samtliga. 9.GIJON har årsdebuten avklarad och det blev en imponerande starkt seger - behöver såklart lite tur i detta sällskapet men har hårdheten och styrkan.

Garderingsbud:

5.COUNT RESPONSE

3.VOLOCITY DE VIE


V75-7: Favorit att Bedöma: IN TOTO SUND.

MUMMA!!

Kommentar: 7.IN TOTO SUND är en högkapabel travare som har fyra raka ettor i raden och går från klarhet till klarhet. Från detta utgångsläge försöker säkerligen Örjan kort efter start hitta ner i en rygg - skulle det bara bli lite tempo på tillställningen så tror jag denna kapabla travare krigar ner samtliga över upploppet - spiken ligger nära. 

Dragen: 3.GALACTICA har verkligen visat sig från sin bästa sida, visserligen har segrarna saknas men samtliga insatser har varit rejält plusbetonade. Känslan är att de kommer ladda ifrån start och har stora möjligheter att överta ledningen ifrån TUNIKA eller SPOIL ME - är då hästen att slå och kan spåra hela vägen, är det äntligen dags för en seger? 4.TRESURE KRONOS har nu tre lopp i kroppen efter sjukfrånvaro så formen börjar närma sig, är snabb ut och gör alltid stabila insatser - streckas på en garderingslapp.

Skrällen: 10.CERVEZA är kanske ett långskott, men kan straffa många till slut om det blir hårt tempo där framme.

Garderingsbud:

2.SPOIL ME

9.ESCADA B.R

1.TUNIKA

5.CAYENNE OVEL


Lycka Till!!!