Då åker vi över till Finland och denna gång är det isbana som gäller så det gäller att hitta ekipage som trivs med dessa förhållanden. Blir en blandning av favoriter och skrällar - där det blir två favoritspikar samt två stycken helgarderingar där jag får jobba in de riktiga skrällarna. Varför vi vänta - vi kör direkt:

V75-1:

3:DEXTEROUS: Inte startat sedan september, men besitter verkligen kapacitet och skall verkligen med på lappen. Inte varit utrustad med hakar förut och kan behöva loppet i kroppen innan vi kan prata form - så rådet är ändå att gardera.

1:NEXT DIRECTION: Även han har pausat, men "bara" i en månad och är verkligen ett tidigt garderingsbud - har ett perfekt utgångsläge och kommer att utmana om han går felfritt.  

Fler möjliga Streck:  

12:JETLINE 

10:ARMANI PRESS

6:DESPERADO'S HOPE

2:GLORY'S EASY* (FI) 


V75-2:

5:RIM BAY KICKAPOO: Storfavoriten som är riktigt stark och är dessutom van vid vinterförhållanden. Fast det negativt är att han aldrig tävlat över den längre distansen - tar fram favoritkudden och spikar!

Fler möjliga Streck:  

11:DREAM DIVINE: Är den självklara utmanare i mina ögon och kan återigen triumfera..

13:ASLAN L.C: Riktigt stark och en härlig sort som verkligen trivs på distansen.

15:SUNBIRD CHELSEA: Ytterligare ett otroligt starkt ekipage som med rätt rygg kommer straffa de flesta i detta sällskap.


V75-3

Till dagens första helgardering av två... Här hittar vi en jämnstreckad avdelning som jag sett ett antal loppscenarier och blir inte riktigt klok - känns som om de flesta kan triumfera här och tar av den anledningen med samtliga. De jag vill snacka lite extra om är:

 9:SHESTHEONE PELLINI: Radat upp toppinsatser på senaste tiden och även om motståndet nu är svårare så blir jag inte alls förvånad om hon segerstrider igen.

2:CARAWAY RUNNER: Har ett perfekt utgångsläge och kommer med all säkerhet få en bra resa - kommer från tre raka triumfer och är ett tidigt streck! 

3:DILLON POWER: Yngre herre som bara blir bättre och bättre och har dessutom två raka triumfer på kontot - kommer utmana..

1:DELILAH: En favorit i fara i mina ögon trots att formraden säger något helt annat då hon kommer ifrån tre raka triumfer och dessutom har hon tidigare segrat ifrån bricka 1. Formen skall man inte bortse ifrån, men denna gång är det svårare emot...

11:KENTUCKY Efter tidigare problem har de nu hittat en utrustning så fungerar på honom - med en resa i rätt rygg så är han med i segersnacket..

Fler möjliga Streck:  

Strecka på med så många som möjligt eller så många Du har råd med.


V75-4

4:YPÄJÄ HEREIAM: Tar fram favoritkudden igen, spikar och vänder blad! Jag får jobba in skrällarna i övriga garderade lopp. Visst går det hitta utmanare här, men med tanke på hur fin han sett ut på senaste tiden så blir det spik trots procentsatsen..

Fler möjliga Streck:  
1:SACRAMENTO S 


V75-5

Till min andra helgardering.. Detta är en avdelning som känns otroligt svårläst - finns visserligen en klar favorit men har en känsla att han sett sina bästa dagar.. Kommer som sagt helgardera men självklart kommer jag nämna ett par ekipage:

9:ALL LAID OUT: Är mitt första streck och har bevisat förr att han funkar bakifrån - besitter både form och har en ruskig avslutning.
4:BRET BOKO: Är en favorit i fara och skulle inte bli förvånad om han inte ens blir favorit tillslut. Har visserligen presterat stabilt, fast samtidigt så har det inte blivit några direkta triumfer. Är däremot startsnabb och utmanar om ledningen och skulle han nå hit så är han såklart hästen att slå...

Bakom dessa två ekipage är det helt öppet i min värld och tror och hoppas på en rejäl skräll och helgarderar som sagt..

Fler möjliga Streck:  
Strecka på med så många som möjligt eller så många Du har råd med.

V75-6

Här hittar vi en klar favorit som har goda segerchanser, fast med tanke på galopphistoriken väljer jag att gardera - blir tre till fyra streck.. 

4:WILHELM NASH: Har visserligen en galopphistorik, men motståndet skrämmer inte direkt och är min solklara vinnare.. Är dessutom snabb ifrån start och kan tidigt sitta i ledningen - Spets och Slut! Fast det kan bli galopp och i så fall tror jag på:
12:MIDNIGHT HOUR: Spåret är inte det bästa men besitter både form och kapacitet - ett tidigt garderingsbud och min utmanare till storfavoriten!
1:VICTORY PILOT: Med detta utgångsläget så skall de räknas tidigt - kommer ifrån triumf senast och besitter form..
2:WASA WARRIOR: Blev galopp senast, fast innan dess stabila toppinsatser - inte golvad...

Fler möjliga Streck:  
9:VALLE STREAMLINE* 

V75-7

Avslutar med ett lås..

3:RANCH KELLY: Formen är det inget fel på och presterar på topp mest hela tiden.. I detta sällskap och med detta utgångsläge har hon självklart toppchans - Strecka!
9:EXTREME LUCA: Chansspiken har legat nära här.. Med en smygresa så kan ingen i fältet utmana hans otroliga spurt - högintressant!

Fler möjliga Streck:
1:VAGABONDO
2:THAI ARMANI