Här kommer en liten analys till jackpot omgången på Romme. Här ge jag Er min syn på favoriterna, ger Er garderingsdrag samt skrällbud.

Vill Ni rygga min idéer kan Ni köpa in Er i mina system och det gör Ni via länken nedan:

https://minandel.se/experter/johan/

 

Info kring systemen:

1. ”Streckat och Spikat”: Öppnar upp mitt jackpotsystem då det är 43 miljoner i potten. Systemet är lite dyrare (500:-) och satsar på 1-2 spikar och går för att hitta guldkguldkornen i omgången för att hitta de stora pengarna.

2. ”Streckat Såklart”: Försöker hitta de fina slantarna genom att minst gardera de två största favoriterna hårt. En omgång i fjol resulterade bland annat i en vinst på 100.000:-, vilket gav andelsköparna 10.000:-/andel.

3. NYHET ”Streckat Solklart”: Har på sett och vis nypremiär – visserligen är inte själva taktiken ny men har minskat ner antalet andelar (från 25 till 10 st). Så vid vinst är vi ett mindre antal som delar på vinsterna.
Här är taktiken klar att gardera samtliga avdelningar d.v.s att jag INTE har någon spik. Triumferat på V75 ett par gånger och har haft full pott på V86 fyra gånger sedan i november. I en omgång med många stora favoriter som är i fara kan detta systemet generera fina slantar.

4. ”Streckat och Klart”: Är mitt billigaste system som ifjol var otroligt nära över 12 miljoner men slutade ändå med en kvarts miljon i vinst.

Mycket Nöje!

 

V75-1: Silverdivisionen, 2140 m Auto.

FAVORIT: NAKODA GOJ verkar stortrivas hos Nicklas Westerholm och har hela tre triumfer på fyra starter. Är självklart kapabel att ro hem inledningen men någon spik är det inte i min bok. 

DRAGET: Startkatapulten M.T INSIDER sitter ohotad tidigt i spets och skall räknas oavsett om Olle Allsén väljer att köra i spets eller inte - kan spåra hela vägen runt eller spurta ner samtliga ifrån vinnarhålet. Ett annat ekipage som skall räknas är nykomlingen i silver ISLAND LIFE som lär laddas ifrån start och är den häst som kan få överta och är då hästen att slå.

SKRÄLLEN: Örjan är tillbaka i sulkyn bakom CUPIODO SISU som besitter en härlig kapacitet, men som oftast inte får till det - kanske blir det ändring på lördag?

 

V75-2: Klass II, 2140 m Volt.

En jämnstreckad historia där det kan krävas en hel del streck om man inte väljer att ta ställning.

FAVORITEN: Vill Du satsa på form skall Du hålla favoriten DIVINE i handen, har tre raka triumfer på kontot och dessutom sitter Erik Adielsson upp för första gången. Bakspåret skrämmer inte det minsta utan kan smyga med på ett bekvämt sätt och har den bästa biten till sist då hon verkligen kan röra på sig till slut.

DRAGET: I avdelning är TENTACLES, som visserligen inte är den speediga sorten så bakspåret är ingen direkt fördel, men med lite körningar i inledningen kommer Örjan in i matchen och kommer att segerstrida. YOUNG DA VICI lär inte kunna försvara sitt innerspår, men skulle de hitta ut så finns mycket styrka att hämta hos denna fyraåringen. TWINKLE KRONOS trodde jag stenhårt på senast och såg ut som den självklara segraren ifrån spets - men när upploppsklockan ringde sjönk han som en sten igenom fältet. Det kändes som att det var något fel på honom, men efter att de gått igenom honom så hittade det inget fel. Skulle han denna gång visa bättre inställning och form, så kan han mycket väl straffa de flesta i detta sällskap. VALBORG MARJE kan hitta till ledningen ifrån sitt springspår och skall absolut inte nonchaleras

SKRÄLLEN: Bland lågprocentarna vill jag främst framhålla Åke Lindbloms ATHOS RACE som ofta gör stabila och bra insatser. Trivdes inte på banan senast och det hela slutade med galopp - innan dess har han visat form och imponerat. Spåret kunde ju varit bättre men med lite klaff runt vägen så kan det gå hela vägen - ett självklart streck på garderingslappen.

 

V75-3: Gulddivisionen, 2640 m Auto.

FAVORITEN: ANNA MIX är tillbaka på V75 och det är alltid ett lika kärt återseende. Det är nu dags för favoritdistansen och en genomkörare inför Prix de France är att vänta - de lär tidigt avancera framåt och dödens lär vara ledigt.  Hon är råstark och har kapacitet att kriga ner samtliga, fast det krävs form för att det skall gå vägen - gör ändå ett frågetecken här...

DRAGET: Snabbast ut är Erik Adielsson tillsammans med MIND YOUR FACE och de lär spåra länge - fast känslan är att ANNA MIX kommer pressa han rejält så frågan är hur mycket krut som finns kvar när det vankas upplopp? INDOOR FACE behöver få det lite serverat och mycket talar för att hon får det loppet hon behöver - så se upp för Roger Walmans travare över upploppet!

SKRÄLLEN: Mitt stora skrälldrag i omgången är KADETT C.D som nu har ett lopp - kan ifrån det här läget få loppet och enligt mig besitter han den absolut bästa spurten. Strecka!

 

V75-4: Kallblodsloppet, 2140 m Volt.

Äntligen är de älskade kallboden tillbaka på V75 och loppet är ett av de mest intressantaste under kvällen. Avdelningen är otroligt jämnstreckad och känslan är En eller Alla!

FAVORITEN: Är MOFAKSAN som inte startat sedan november så det är ett litet frågetecken kring formen. Är startsnabb och sitter antingen i rygg på ALFIE eller så tar hon själv hand om ledningen - kan antingen sätta ett jämnt och hårt tempo längs vägen alternativt spurta ner samtliga ifrån vinnarhålet.

DRAGET: ALFIE som utmanar favoriten om spets skall räknas tidigt - kommer få en perfekt resa antingen ifrån ledningen alternativt rygg ledaren. Mitt stora drag (som vanligt) är BLÅS UNDAN som är långifrån säker i travet men felfri löper han alltid ända in i mål och har ett imponerande löphuvud. Blir oftast bortglömd och blir långtifrån förvånad om hans namn står allra högst upp i resultatlistan. Bästa kapacitet besitter SOLÖR STEGG men har varit ifrån sedan juli, så det är en bra bit ifrån toppformen. Torbjörn Jansson sitter i vanligt ordning upp och vi alla vet hur bra han är att få kallblod att göra det där lilla extra - med lite ryggar längs vägen så kommer de runda många, alla? Med rätt ryggar så besitter SJÖ ODIN den absolut bästa spurten, straffar samtliga över upploppet?

SKRÄLLEN: Kapabla och bortglömda SMEDSBO FAKSEN och ART KJARVALD skall också räknas tidigt.

 

V75-5: Stolopp, 2140 m Auto.

FAVORITEN: Segermaskinen SOUTHWIND FEJI har endast förlorat två travlopp och även om spåret kan innebära trafikproblem så blir jag absolut inte förvånad om hon på nytt löser denna uppgift och bara är bäst. Fast att försöka fälla en travare som är spelad till över 50% - är alltid lockande.

DRAGET: Den självklara utmanaren till favoriten är BARBARA L HANOVER men har varit borta sedan november så gör ett frågetecken kringformen. Örjan sitter i vanlig ordning upp och skulle de kunna smyga med härifrån så kan det lösa sig.

SKRÄLLEN: REMEMBER RIVNER är just nu totalt bortglömd och sitter tidigt till största sannolikhet i spets och härifrån är det hästen att slå. Skulle det dessutom grusa för favoriten så kan det räcka hela vägen runt.

 

V75-6: Klass I, 2640 m Auto.

FAVORITEN: IT'S SHOWTIME ZAZ besitter en härlig styrka och skulle det bli lusigt tempo längs vägen lär Nicklas Westerholm tidigt avancera fram i dödens och sätta tempo på tillställningen - kan krigar ner samtliga ifrån dödens!

DRAGET: Min chansspik i omgången TITAN BRODDE blev tyvärr struken. JAQUES NOIR är långtifrån säker i travet, men felfri är detta den självklara ledaren och då skall han absolut räknas tidigt - spets och slut?

SKRÄLLEN: Om två träter så kan VÄSTERBO GROSBOIS få loppet, visserligen är spåret en utmaning men han går från klarhet till klarhet och har både styrkan och speeden. RAMBO RIVNER och PORTHOS RACE är även dem självskriven på en garderingslapp.

 

V75-7: Bronsdivisionen, 1640 m Auto.

FAVORITEN: Här hittar vi en bra favorit i form av NATIONAL PRINCE som har en bevisad form med sina fem segrar på sex starter. Är dessutom startsnabb och lär tidigt sitta i spets och mycket talar för att det blir spets och slut.

DRAGET: Skulle favoriten komma bort alternativt om PERSOS SMOKIE skulle klaffa starten till max och ta en längd på favoriten - då har Nicklas Westerholm goda chanser att spåra hela vägen runt.

SKRÄLLEN: Finns mycket kapacitet att hämta i SAMBUCA KNIGHT som alltid krigar hela vägen in - skulle det bara lösa sig det minsta kan detta mycket väl vara vinnaren.


Lycka Till!