Den ena trav-storhelgen avlöser den andra och denna helg gör inget undantag – imorgon (lördag) väntar Örebro International medan Finlandia Ajo väntar på söndag. 

Spets och Slut: Att det annars är Spets och Slut-tider tar väl ingen miste på med tanke på hur de såg ut under onsdagens V86-tävlingar. Att V75 (lördag) dessutom avgörs på Örebrotravet höjer bara spets och slut-oddset med tanke på att upploppet är såpass kort (175 meter).

Inför Omgången: Har satsat stenhårt på helgens omgångar och har verkligen ägnat all min vakna tid åt travet där jag levt och andas trav – vet inte hur många timmar jag ägnat i lopparkivet. Fast har verkligen fått mycket ”kött på benen” och har en klar bild över varje enskild avdelning.

Andelar: Jag kommer konstruera fem stycken system till både lördagens och söndagens tävlingar och Ni köper mina andelar precis som vanligt via webbsidan minandel: https://minandel.se/experter/johan/

Dessa System konstruerar jag i helgen – både till lördagens och söndagens omgång:

  • ”Streckat Glasklart”, 1000:-/andel. Detta är mitt slagkraftigaste system och vid triumf är vi inte många som delar på vinsterna.
  • Streckat och Spikat, 550:-/andel. Säljer andelarna slut så konstruera jag systemet med tre spikar som både är spelvärda och troliga vinnare. Vidare helgardera jag tre avdelningar och slutligen streckar jag på i den sista avdelningen där jag inte spikat eller helgarderat (mellan 4-8 streck). Så sitter spikarna så är triumfen nära och då kan bli fina slantar att för fulla plånboken med.
  • Streckat Såklart, 350:-/andel. Det systemet som har flest kontinuerliga vinster och motsvarigheten på V86 spelade in över 92.000:- för drygt en månad sedan.
  • Streckat Solklart, 250:-/andel. Systemet där jag oftast satsar på en spik och där jag alltid garderar de stora favoriterna. Här är jag ute efter de stora pengarna.
  • Streckat och Klart, 165:-/andel. Mitt billigaste system som ändå är slagkraftigt då det består av 25 andelar. Detta system spelade in en kvarsmiljon i början av april.

* Du kan även få förhandsinformation när nya andelar släpps om du är uppskriven på min maillista – maila mig i så fall på trav@telia.com så skriver jag upp Dig!

”Mumma eller Glömma”: Det är strax dags för mig att  sammanfatta min analys till lördagens omgång, men innan jag går all in och ger Er min syn på denna omgång så kan jag avslöja att på söndag kommer analysen i en kortare version av ”MUMMA eller GLÖMMA” – detta p.g.a att tiden inte räcker till att skriva en längre sammanfattande analys i textformat. Vill hellre lägga denna tid på att analysera avdelningarna och varje enskilt ekipage så jag har rätt förutsättningar att hitta slantarna till Er andelsköpare.

Facebook och Twitter: Följ mig jätte gärna på Sociala medierna där jag länkar till de mesta som sker på bloggen. Här lägger jag även ut lite extra saker…  Lägg till mig genom att klicka på nedanstående länkar:  

Facebook – Johan Ulvestål 

Twitter – @Johanstravblogg

Värd: Örebrotravet. Det viktiga att ha i bakhuvudet är att detta är en riktig spetsbanan där upploppet är kort med sina 175 meter och t.ex så triumferande i fjol sex av sju ekipage som satt i ledningen när upploppsklockan ringde. 

Väder: Våren är äntligen här och bjuder på perfekta förutsättningar med 22 grader och sol – det skall blåsa obefintligt med en vindstyrka på 2 m/s. 

Magkänsla: Är mer än bra och är som sagt riktigt förberedd och laddad inför omgången. Finns en rad högintressanta  drag med högt spelvärda. Det känns som att det kan bli fina pengar där känslan är att en rad favorit är i fara…

Just nu: Befinner jag mig i vanlig ordning ute på balkongen och kan äntligen hoppa över att snurra in mig i en pläd då den underbara värmen även kommit till Götet. Solen värmer gött och tänker nu bjuda på mina idéer och drag till lördagens omgång – mycket nöje! 

Nu Kör Vi!!! 


V75-1: Allt Talar för Spets och Slut!Vi inleder med Silverdivisionen, försök 6 i meeting 3 med Autostart över full väg. Min vinnare tar hand om ledningen sedan är det väldigt troligt att han sitter här hela vägen runt:

3.TOP OF THE WORLD: Min självklara rankingetta och vinnare som nu har tre lopp i kroppen. Självklart blir man inte så imponerad när man ser raden (0-5-0) – fast nu är det äntligen framspår och genom sin startsnabbhet kommer han tidigt sitta i ledningen. I spets där stortrivs han och har endast förlorat en gång från denna position. Jag har tidigare spikat han med framgång och motståndet skrämmer inte överdrivet mycket – en självklar vinnare i min bok!

Går Du i garderingstankar så krävs det några streck:

2.QUEER FISH: På form så blir han min rankingtvåa och har dessutom två raka triumfer. Spåret är perfekt där de sitter omgående i andra spår och kan få en fin resa – kan kriga ner många till slut.

5.MAKE IT QUICK: En travare jag tror riktigt mycket på och känslan är att en ny V75-seger är inom räckhåll. Blev visserligen galopp senast, men det oroar inte direkt då han normalt är stabil. Får han en smygresa serverad så kommer han fälla många över upploppet, alla?

9.BARTENDER IN: En travare som jag gillar som har fyra lopp i kroppen där han visat upp en stabil form utan att ha glänst. Spåret blev kanske inte det bästa, men får hoppas på hårt tempo där framme och försöka smyga med i en rygg för att kunna svepa fältet på sista långsidan.

6.SUGARMAKESMECRAZY: Har känts som en nästagångare under en längre tid, men har liksom inte tagit det sista klivet. Kapaciteten är det inget fel på och hittar de bara ner i en bra rygg ifrån start så kan det lösa sig – svåranalyserad…

11.BEPPE AM: Har verkligen blandat och gett under den senaste tiden – där han blandat stabila insatser med galopper. Utgångsläget är iskallt och Örjan behöver klaff om det skall lösa sig – grundkapacitet finns för att utmana.

1.ORDER TO FLY: En hel del streck ifrån de tidiga spelarna och det handlar nog mycket efter senaste skrällsegern på V75. Behöver återigen maxklaff om det skall lösa sig och risken är stor att han blir instängd på innerspår. Kan säkerligen lifta med till en fin placering, men i min bok är det ingen segerkandidat – fast är helt klart värd ett streck på garderingslappen.

10.XLNT CHILI TRIPEL: Har två raka segrar i år, men då har det varit spetssegrar i betydligt lättare sällskap – behöver mycket tur på vägen.

4.O.P.Q.C: Har väl egentligen ingen större segerchans, men är ett ekipage som jag gillar och som alltid fightas hela vägen in i mål – på inställning är han värd ett streck, skräll?

Vem Sitter i Ledningen: Ingen kan utmana min självklara spetsfavorit TOP OF TE WORLD om ledningen.

Ranking: 3 – 2 – 5 – 9 – 6 – 11 – 1 – 10 – 4 – 8 – 7

Strukna: –

 

V75-2: WINNER’S WINE Tävlar mot sig Själv!

Äntligen flyttar de in lördagsloppet på V75,  ekipagen med 20 meterstillägg har 100.001:- kr eller mer på kontot. Det är därmed Voltstart över långdistans. Håller min rankingetta ordning på benen så är vinstchanserna rejält stora:

8.WINNER’S WINE: Riktigt kapabel, men har en galopphistorik med tre galopper på fem starter – fast när det inte blivit galopp så har det blivit triumf. Har visserligen gått felfri i två av årets tre starter och magkänslan säger att han tävlar lite mot sig själv.  Felfri så tror jag han bara vinner detta och för den våghalsiga så är detta ett högintressant chansspikförslag. Frågan är hur han kommer att hantera Voltstart?? Felfri avgång så har han toppchans – min vinnare!

6.ATHOS RACE: Raden kan man verkligen inte blunda över med hela fem raka triumfer och vann i årsdebuten på ett stabilt och kontrollerat sätt i en enklare omgivning. Nu är det tuffare emot, men har stora chanser att omgående komma till ledningen och är då hästen att slå. Besitter en hårdhet och är riktigt stark så distansen passar – kommer leda länge, hela vägen runt?

11.MAGIC GWIN: Fyra lopp i kroppen och känslan är att han bara blir bättre och bättre. Nu rycker det dessutom skorna för första gången, vilket kan ge en enorm effekt – just nu totalt bortglömd och ser en hög skrällpotential, strecka!

9.CAMP NOU: Stark och tuff och som inte fått de lättaste uppläggen på senaste tiden – men har ändå krigat ända in på linjen. Skulle Johnny Takter hitta en bra rygg ifrån start så kommer de utmana på allvar – tidig på garderingslappen!

12.FAVORITE BOKO: Utvecklas hela tiden och framtiden ser ljus ut – fast nu blev utgångsläget långt ifrån det bästa. Har visat förut att han trivs över distansen och med lite klaff längs vägen kommer han segerstrida – se upp!

Fler Möjliga Streck:

5.PREDICTION

13.ACTUAL STAR

14.DALHEM EXPRESS

4.BARBARESCO V.W.

1.CUARTO KÄBB

Vem Sitter i Ledningen: ATHOS RACE har visat förut att han är kvick ut och tror han tar en längd på CUARTO KÄBB som är den snabbaste invändigt – fast oavsett så lär Åke Lindblom få överta ledningen med favoriten.

Ranking: 8 – 6 – 11 – 9 – 12 – 5 – 13 – 14 – 4 – 1 – 2 – 7 – 3 – 10 – 15

Strukna: –

 

V75-3: Vinnaren Sitter i Spets!

Gulddivisionen, försök 6 i meeting 3 med Autostart över kortdistans. Känslan är att favoriten återigen får göra grovjobbet så jag garderar – ett riktigt starkt Lås!

2.THAI BROADWAY: Allt handlar om att klaffa starten maximalt och svara ut HARRY HAYTHROW och FOOD MONEY – skulle detta lyckas är jag säker på att de tidigt får överta ledningen ifrån HIGHSPEED CALL. I så fall talar mycket för att värsta konkurrenten FOOD MONEY får göra grovjobbet och därmed tror jag Björn fäller storfavoriten.

5.FOOD MONEY: Det snackas mycket om denna travare inför lördagens tävlingar och det är mångas självklara vinnare och visst finns det stora möjligheter att  han triumferar. Vinner inte ihjäl sig – men samtidigt stöter han oftast på eliternas elit. Senast så var han riktigt tappert och utmanade Västerbo Highflyer ända in på linjen – detta efter att ha fått göra jobbet i dödens hela vägen runt. Är startsnabb och kommer på nytt laddas, men tar ingen längd på HIGHSPEED CALL och HARRY HAYTHROW. Så den stora frågan är vem som är först framme och ställer frågan att få överta ledningen – FOOD MONEY eller THAI BROADWAY? Risken finns att det återigen kan bli ett jobbig upplägg och då kan det blir svårt att triumfera. Fast skulle det lösa sig och de når ledningen då är jag rätt säker på att de spåra hela vägen runt.

Fler Möjliga Streck:

1.HIGHSPEED CALL: Får positionen i rygg på ledaren – blir farlig om luckan skulle uppstå över upploppet.

7.DANTE BOKO:  Har ett lopp i kroppen och hittar de ner i en rygg så skall de definitivt inte nonchaleras!

6.FRIDERICUS: Snabb ut och kan hitta ett slagläge – barfota runt om för första gången i år.

Vem Sitter i Ledningen: HIGHSPEED CALL och  HARRY HAYTHROW är snabbast ut, men både THAI BROADWAY samt FOOD MONEY laddas för att få överta – vem hinner först??

Ranking: 2 – 5 – 1 – 7 – 6 – 8 – 4 – 11 – 9 – 10 – 3 – 12

Strukna: –

V75-4: Ger Tipset till min Skrällduglig Spetsfavorit! 

Klass II, försök 6 i meeting 3 med Autostart över kortdistans. Inte helt lättlöst där Du antingen tar ställning eller så streckar Du på med så många som Du har råd med.  

5.SWIFT SUCCESS: Två lopp i kroppen som hon säkerligen gått framåt med – är dessutom riktigt startsnabb och är min spetsfavorit – sedan hoppas jag de väljer att köra i ledningen för då tror jag att de kan spåra väldigt länge. I skrivande stund i princip ospelad, jag fattar ingenting och streckar med glädje!

1.SMEVIKENS CRUISER: Fyra lopp i kroppen med hela tre triumfer så formtoppen knackar på.. Är snabb ut, men är osäker på om han kan svara ut SWIFT SUCCESS – räddad av kurvan? Skulle så vara fallet så blir han rejält svårslagen och en spets och slut seger känns troligen. Fast skulle han nu misslyckas med att försvara sitt innerspår så blir det visserligen en bekväm resa i rygg på ledaren, men en chansartad sådan där det är osäkert om luckan kan komma – kommer luckan kan han förstås även vinna ifrån vinnarhållet.

4.NOW OR NEVER FLAIR: Tre triumfer på fem starter, men senast tog det hela slut innan det hann börja då det blev galopp strax före start. Har en härlig speed som han kan komma långt med i detta sällskap, men är osäker bakom bilen. Felfri kan det bli en intressant resa och har kapacitet att fälla de flesta.

3.UNDER THE TABLE: Triumferade senast över distansen och fick då en perfekt smygresa i tredje par utvändigt och kunde sedan avväpna samtliga över upploppet. Har nu fått ett perfekt utgångsläge och kan på nytt få en ryggresa – kommer straffa många, alla?

7.LUCIFER LANE: En härlig treåringen som har fyra triumfer på årets fem starter och skall bli riktigt intressant att se hur han utvecklas. Det är debut över den korta distansen så det är förstås ett frågetecken. Utgångsläget är dessutom svårt, men skulle de kunna hitta ner så har de stora möjligheter att på nytt segerstrida – intressant!

11.UPPOHOPPA: Hade det varit framspår hade detta varit ett väldigt tidigt streck med tanke på hans startsnabbhet. Läget är förstås chansartat, men kommer kliva iväg kvickt och försöka hitta en lämplig rygg. Skulle det bli lite tempo på tillställningen finns kapaciteten att blåsa förbi samtliga över upploppet.

6.AUTOBAHN: Årsdebuten är avklarad, vilket var en ok insats men inte mer. Gör ett lite frågetecken till distansen och frågan är vart de hamnar ifrån start – blir över? Blir intressanta utrustningändringar med barfot runt om och sedan pratar stallet om att det kanske testar ett nytt huvudlag (tävlat med öppet tidigare). Ändringar kan ge en bra effekt – streckas på garderingslappen!

Vem Sitter i Ledningen: I min bok är SWIFT SUCCESS snabbare än SMEVIKENS CRUISER och tror hon spetsar.

Ranking: 5 – 1 – 4 – 3 – 7 – 11 – 6 – 12 – 2 – 9 – 8 – 10

Strukna: –

 

V75-5: Goda Skrällchanser!

Klass I, försök 6 i meeting 3 med Autostart över långdistans. Inte helt lättlöst men en kvartett känns stark – men ser ändå goda skrällchanser. 

4.ORDER BY HEAVEN: Två lopp i kroppen och har ändå stött på helt ok motstånd men har ändå triumferat – senast blev det en kontrollerad och säker spets och slut-seger och i årsdebuten avslutade han riktigt starkt ifrån bricka 12. Lär tagig flera kliv emot toppformen med dessa lopp i kroppen och är dessutom relativt kvick ut så har alla möjligheter att hitta en position med slagläge. Blir dessutom barfota runt om för första gången i år – se upp!

11.TEST DRIVE: Har sett riktigt fin i årets starter med en säker spetsseger, men senast blev han alldes för het i ledningen och blev stum vilket slutade i galopp. Trots galoppen såg han ändå riktigt fin ut och det känns som han tagit flera kliv i utvecklingen. De sätter nu på skor igen och satsar på ett öppet huvudlag – spåret är sårt men har kapacitet att runda samtliga..

8.RIGEL FACE: Efter kortare paus har det blivit två starter som slutat med galopp. Innan pausen radade han upp tre stycken triumfer och det finns mycket att hämta hos denna kapabla fyraåring. Spåret blev långtifrån bra, men har bevisat förut att han går bra bakifrån – felfri segerstrider han.

7.MR PERFECTION: Högkapaitet, men är ingen raket ifrån start så den stora frågan är vart han hamnar ifrån start? De satsar nu på ett norsk huvudlag och skulle de hitta ner i en rygg där han får en bekväm smygresa så kommer de straffa många till slut, alla?

3.HAVBERGS KNIGHT: Toppisatser i årets bägge starter och är dessutom startsnabb – men är inte övertygad om att de vill till ledningen. Även om de har alla möjligheter att överta ledningen, så är de kanske intresserad av en resa i ryggar. Inressanta utrustningsändringar med barfota runt om samt jänkarvagn – besitter en härlig spurt, skräller?

1.REKORD RUNE: Tror jag svarar ut samtliga och tar hand om ledningen men gör nu debut över långdistans så det är nog mer än troligt att de släpper. De rycker nu samtliga skor och senast de satsade på denna balans så skrällvann de på V75. Kommer troligen få en fin resa i rygg på ledaren och skulle han få luckan över upploppet så kan en ny skrällseger vara ett faktum.

6.ONE MEMPHIS: En stark och rejäl sort som verkligen trivs trivs över distansen. Har nu två lopp i kroppen där han verkligen imponerat och lär inte vara sämre till denna start – har kapacitet att kriga ner samtliga.

10.PHARAON FACE: Två lopp i kroppen i lite enklare gäng där det blivit en triumf och ett andrapris. Stallet pratar om att det kan bli jänkarvagn till denna start. Gör dock frågetecken kring distansen då han aldrig tidigare varit ute på denna och är även tveksam kring  utgångsläget då han i princip tagit samtliga segrar ifrån spets – rankar där av ner honom.

Fler Möjliga Streck:

2.REGGAE HALL

Vem Sitter i Ledningen: REKORD RUNE tar hand om ledningen i första fas, sedan är känslan att de släpper – vem ställer frågan först?

Rakning: 4 – 11 – 8 – 7 – 3 – 1 – 6 – 10 – 2 – 9 – 12

Strukna: 5.NAGARA BROLINE

V75-6: Ta Ställning eller Helgardera!

Bronsdivisionen, försök 6 i meeting 3 med autostart över full distans. Svårt, svårt, svårt – råder Er att ta ställning eller helt enkelt att strunta i det och ta med samtliga

4.MONI TO SPARE: Första starten på dryga månaden, men hade innan dess två lopp i kroppen som verkligen gav mersmak. Näst senast visade han styrkan och krigade ner hela fältet ifrån dödens. Har stora möjligheter att hitta en intressant position i och med att han är hyfsat snabb ifrån start – med slagläge så tror jag han spurta ner samtliga och är min vinnare.

2.ISLAND LIFE: Radade upp triumfer, men har nu två galopper i raden – visserligen blev han störd till galopp näst senast och senast såg han hur fin ut som helst innan galoppen var ett faktum. Har haft marginalerna emot sig och får han bara ett lopp utan strul så är detta helt klart en segerkandidat. Galopperna avskräcker ändå något – men är självklar på garderingslappen.

5.POINTILLIST: Ett ekipage som jag verkligen tagit till mig på senast tiden och som jag spikat med framgång. Trivs verkligen i spets och kommer laddas – i min bok så tar de en längd på de invändiga och svarar ut SHERIFF BI (om han skulle laddas utvändigt). Väl i ledningen så är det hästen att slå  – kommer att spåra länge, hela vägen runt? Men inget är givet på förhand och skulle de misslyckas med att nå ledningen så är ett jobbigt upplägg att vänta..

1.SAY THAT AGAIN: Helt ok i lördags och har i och med det loppet nu två lopp i kroppen så lär vara förbättrad till denna start. Är snabb ut och har möjlighet att försvara sitt innerspår, men det finns riktigt snabba utvändigt så risk finns att han blir insatängd. Skulle han kunna svara ut POINTILLIST, MONI TO SPARE samt även SHERIFF BI (om han laddas ifrån sitt svåra utgångsläge) så har han absolut toppchans och då säger känslan spets och slut – men det är lite många om och men…

8.SHERIFF BI: Hade jag rakat lite högre om de inte dragit nitlotten i spårlottningen – är nämligen en helt annan häst när han är spetsaktuell. Fast ledningen är inte helt utesluten då han kan laddas ifrån start – är ett spjut de första metrarna och har en möjlighet att ta en längd på de invändiga. Fast visade senast att han numera funkar även bakifrån och sparar han krutet till sista biten så kan han straffa många till slut. Kan med andra ord vinna från fler upplägg  och tycker han har utvecklats rejält under vintern – blir dessutom lite bortglömd så är minst sagt spelvärd.

9.OTTENS CASHER: Lopp i kroppen och att det blev bakspår är i mina ögon inte så negativt då jag tycker han går bättre bakifrån. Har en härlig spurt att tillgå om han får en perfekt ryggresa och känslan är att han kan få loppet – se upp över upploppet.

12.DONATELLA CENTER: Bortlottad och behöver maxklaff om det skall lösa sig ifrån det här utgångsläge. Är formtoppad då hon verkligen presterat stabilt och imponerat –  senast kom den efterlängtad seger. Blir skor till denna start men är inte helt golvad…

3.BISON SPIROS: Två lopp i kroppen i tuffare sällskap där han verkligen har imponerat och triumferat i bägge dessa starter. Risk för att han tappar ifrån start, men är grymt stark och kan kriga ner många till slut.

Fler Möjliga Streck:

11.RYAN KRONOS

6.CIGOR COYOTE

Vem Sitter i Ledningen: Tror startanabba POINTILLIST tar en längd på SAY THAT AGAIN samt MONI TO SPARE – kan han  dessutom svara ut SHERIFF BI så är en ledning att väntaSHERIFF BI

Ranking: 4 – 2 – 5 – 1 – 8 – 9 – 12 – 3 – 11 – 6 – 7 – 10

Strukna: –

V75-7: Hur länge spårar SPITCAM JUBB??

V75 avlutas inte med vilket lopp som helst utan Örebro International,  där ekipagen som startar med 20 meters tillägg har tjänat 600.001:- kr och de som startar med 40 meters tillägg har 1.300.001:- kr på kontot. Följaktligen är det Voltstart som gäller över stayerdistansen 3140 meter. Detta är ett härligt storlopp med jättefina travare där de största hoten finns från 40 meters tillägg – men spetsfavoriten kan spåra hela vägen runt:

14.SAUVEUR: Tillbaka på Svensk mark och har verkligen inte gjort bort sig i de Franska starterna – visserligen blandat toppinsatser med några galopper. Har säkerligen blivit ännu starkare under detta äventyr och skall verkligen streckas tidigt. Har nu ett lopp i kroppen efter en kortare vila och lär säkerligen vara förbättrad med detta lopp i kroppen. Möter här på kapabla motståndare och det är många att runda, men kapaciteten finns och slipper han göra för mycket själv så har de stora chanser att triumfera – min vinnare.

7.SPITCAM JUBB: Min utmanare är mer eller mindre lika tidig på kupongen som min rankingetta och är ett ekipage som jag senast med framgång spikade på mitt privata system.  Ett offensivt upplägg är att vänta då de kommer avancera fram och tidigt försöka överta ledningen och väl ifrån spets är han hästen att slå. Taktiken är glasklar att grilla de där bakom och jag tror att det kan lyckas riktigt långt, hela vägen runt?

10.ALFAS DA VINCI: Visade gammal god form senast då han spurtade ner samtliga och har nu två lopp i kroppen – ännu bättre till denna start? Får han lite klaff med ryggar längs vägen så kan de  återigen spurta ner allt och alla – självklar på garderingslappen.

1.BALFOUR: Den tidiga ledaren om han håller sig på benen. Har både visat speed  och styrka, men har en galopphistorik. De kommer att ta hand om ledningen men har svårt att se att de kommer svara nära SPITCAM JUBB ställer frågan – men i så fall kommer de få ett perfekt smyglopp i rygg på ledaren och skulle luckan dyka upp över upploppet så kan det räcka hela vägen till seger!

8.BULLYOUNG:  Älskar distansen och besitter en härlig styrka och har nu ett lopp i kroppen. Gör i princip alltid starka och stabila insatser och krigar hela vägen in i mål. Startar dessutom 20 meter framför de värsta konkurrenterna och nu sitter Örjan upp – intressant!

9.USAIN HENNA: En äkta långdistansare som de nu rycker skorna på,  behöver få det lite serverat om det skall räcka hela vägen – får inte nonchaleras.

12.NAHAR: Åldermannen är en outsider som man aldrig helt kan räkna bort – blandar som vanligt fina insatser med galopper. Fast nu är känslan att det saknas lite form och just därför skulle jag inte bli förvånad om han blåser förbi samtliga. Är som sagt riktigt oberäknelig, fast behöver maxklaff om det skulle lösa sig – känslan säger nja..

Vem Sitter i Ledningen: Vid felfri avgång så tar BALFOUR hand om ledningen, men släpper till SPITCAM JUBB när Kaj Widell ställer frågan?

Ranking: 14 – 7 – 11 – 10 – 1 – 8 – 9 – 12 – 13 – 2 – 3 – 15 – 6 – 4

Strukna: 5.TORONTO LOVE samt CANDOR HALL.

 

Lycka Till!!!