Dagen efter V7-finalerna så förflyttar vi oss till vårt grannland Norge - närmare bestämt Momarkens travbana. Omgången ser intressant ut och har lite troliga och roliga vinnare att bjuda på.. Det Ni skall ha i bakhuvudet när det gäller Norge är att körspö är förbjudet, det har en annan typ av voltstart system - där många norska ekipage kan gynnas i och med detta.. Det roliga på Momarken är dessutom att upploppet är riktigt långt - hela 240 meter! Väderprognosen säger tre minusgrader, uppehåll samt att det skall blåsa 6 m/s. Glöm inte heller att V7 startar något senare ikväll - nämligen 19:30. Det är tre härliga kallblodslopp att ta ställning till samt två stolopp - så helt enkelt är det inte..

V75-1

5:SATURDAY MORNINGS: Startsnabb och sitter tidigt i ledningen och får de bestämma tempo under loppet kan det bli en intressant skräll.

8:ALWAYSINBLACKPEDIA: Har slagit min tipsetta några gånger och skall verkligen inte nonchaleras. Kan få en bättre position än favoriten från start och det kan avgöra.. Mitt andra streck - lås?

11:GEMATRIA: Frodre Hamre har det bästa ekipaget och det är verkligen en spikkandidat - fast läget är svårt så för mig personligen lutar det åt gardering. Fast presterar hon som hon brukar så tror jag ingen rår på henne..

Fler möjliga Streck:

4:ESCADA B.R 

7:SENTRY HOLMSMINDE 


V75-2

Första Kallblodsloppet för kvällen som ser lite knivigt ut på förhand - en helgardering är inte långt borta..

5 FRIVOLL BORKEN: Når troligtvis spets och kan sitta här länge - hela vägen runt?

7:BRENNE BLISSI: Har nu två raka triumfer i ryggen så formen är det inget fel på - skall verkligen räknas tidigt.. 

8:M.J.'S STORM: Blandat galopper med stabila insatser - är kanske inte min vinnare fast vågar inte utesluta honom.

10:VIKSON: Endast ett lopp i kroppen senast i sommar, fast lär vara förbättrad sedan den starten. Spåret är inte det bästa och vågar inte lita på att formen redan finns där - svårt..

Fler möjliga Streck:

Resterande eller så många som Du har råd till..


V75-3

Vi fortsätter med ytterligare en oviss avdelning och skulle inte bli förvånad om det slutar med två stycken helgarderingar denna omgång..

6:LADY LANE: Startsnabb och de laddar med all säkerhet ifrån start - härifrån är hon riktigt starkt! Skulle det inte bli ledning satsar de på en ryggresa för att försöka straffa så många som möjligt över upploppet..

8:CAPRI SUN: Starkt sort som jag inte skulle bli förvånad om hon utmanar i dödens och krossar allt...

10:MELLBY DONNA: Vill man spika sig ur ett svårt lopp är detta helt klart ekipaget Du skall satsa på - trots spåret.. Formtoppen börjar närma sig och skulle inte bli förvånad om hon triumferar här..

Fler möjliga Streck:

Resterande eller så många som Du har råd till..


Innan jag fortsätter så vill jag rekommendera Er Racebets där Du kan spela till bra och fasta odds.. Länk finns här nedan:

V75-4

Ja nu är helgarderingarna slut och det är dags att börja gå kort.. En stark spik, fast väljer ändå ett lite roligare lås..

9:KLEPPE SLAUREN: I denna avdelning finns en självklar favorit, men väljer ändå att dubbla här.. Besitter toppform och med rätt rygg så är skrällchansen god!! 

10:LOME BRAGE: Ett av de bästa kallbloden bakom Tekno Odin och väljer man att spika så förstår jag detta helt och fullt. Men nu är procentsatsen en aning hög så försöker som vanligt fälla.. Har nu två lopp i kroppen sedan april och blir bara bättre och bättre - Rundar samtliga?

Fler möjliga Streck:

1:JÆRVSØ OLE 

11:RAGGMUNKEN 


V75-5

Dagens första Spik..

3:STAN LIBUDA: Är dagens första spik även om procentsatsen är en aning hög - detta är ett ekipage som jag personligen gillar väldigt mycket så känslan är mer än god!  Härifrån är chanserna goda att de hittar till ledningen då han är riktigt startsnabb - i mina ögon är detta en riktigt stark vinnare. Jag spikar!!!

Fler möjliga Streck:  

9:QUINCY FRONTLINE

10 VALLEY IVAN


V75-6

Dagens andra Spik...

11:BELLFAKS: Har nu några lopp i kroppen och blir bara bättre och bättre - besitter den högsta grundkapaciteten här och tror formen är där så väljer därav att spika!

Fler möjliga Streck:  

10:HÖSTBO STIG 

12:SPANG KINGE


V75-7

I det avslutade långloppet blir det några streck..

1:BLEEDING HEART: Kan försvara ledningen och då lär de välja att köra här - med ett lagom hårt tempo kan bakspårshästarna få det jobbigt och det kan bli spets och slut!

13 EMIR LA BROUSSE: Formtoppad och med lite is i magen med en bra rygg så kommer det återigen bli en topplacering..  

14:THAI NAVIGATOR: Med ett lopp i kroppen som han säkerligen gått framåt med skall han verkligen räknas tidigt - besitter klass och är kapabel till att runda samtliga!

15:ULTIMATE PHOTO: Min vinnare i loppet där spiken låg nära och han besitter verkligen en hög och stabil form. Har gått bra bakifrån förut, så det oroar inte så mycket - Strecka! 

Fler möjliga Streck:  

5:TYRON POWER 

6:QUALITY Q.C 

9:I AM THE TIGER 

10:NOLESSTHANPERFECT