Då var det dags för en ny V7-omgång och hoppades att Ni ryggade mina förslag under gårdagen. Det hela slutade med en 6:a och förlorade tyvärr på målfoto vilken var en skillnad mellan några tusenlappar (13.500) och flera hundratusen – fast det är ju samtidigt tjusningen med denna underbara sport. Så nu fortsätter jag hitta nya härliga vinnare på jakt efter de större utdelningarna. Ikväll är det Halmstadtravet som är värd för tävlingarna – vilket är mångas personliga favorit och som även jag håller väldigt högt.. Väderprognosen säger tre plusgrader, uppehåll med en vindstyrka på 4 m/s – så väderförhållandena kan man inte klaga på..

Känslan är att ett äkta TV-system är att vänta…. 

Följ Min Blogg: http://v75tipset.bloggo.nu/

Följ mig på Twitter: @Johanstravblogg

Nu Kör Vi:

V75-1:

Försöka fälla omgångens första Storfavorit – så det blir ett flertal streck i inledningen. 

1:HADES HÅLERYD: Visst har han sett fin ut vid triumferna, fast denna gång är det innerspår som gäller och detta är en fälla? Blir svårt att hitta ut härifrån, fast gör han detta är det en självklar segerkandidat – blir svårt så rådet är att gardera!

10:ÖNAS IDA: Har jag varnat för förut och blir ett tidigt streck här trots bakspår… Med smygresa så är det inte många som matchar hennes underbara avslutning – se upp och strecka!

5:LIKE LIGHTNING: Besitter form och ifrån detta utgångsläge kan han bli riktigt farlig – kommer strecka…

11:HANK VON HÅLERYD: Spåret och distansen är klart ett minus så får hoppas på tempo där framme – men är riktigt kapabel och hade bara utgångsläget varit bättre hade det varit ett spikförslag!

Fler möjliga Streck:

3:NEW MUSCLE ÅS

4:APOLLO DAMGÅRD

8:TRITON NEERGÅRD

 

V75-2:

Ett av alternativen till helgardering – fast är inte helt säker i skrivande stund. Finns ändå några ekipage som höjer sig en aning..

15 ANGEL RAIN: En Stor personlig favorit som jag av den anledningen skulle kunna chansspika, fast nu är spåret långtifrån det bästa och en jobbig resa är att vänta. Kapacitetsmässigt är hon en av de bästa och formtoppen finns där – ett solklart första streck i min värld. Skulle det nu inte räcka så blir det ett litet dyrare lopp i mina ögon,  men en trio bakom henne höjer sig ändå en aning – annars är det helgardering som gäller.

13:BASIC: Goop tillbaka därbak och de trivs verkligen tillsammans, de har visserligen en bit fram men har tidigare visat prov på styrka – skall med på lappen!

4:SANGRIA KNIGHT: Träningsrapporterna kring henne är verkligen lovande, har dessutom ett bra utgångsläge och kommer att komma bra till omgående – Se upp!

11 L.DEES MAGGIESBEST: Med rygg resa kommer de fälla många till slut med sin härliga avslutning – vid tempo där fram så kan detta mycket väl vara vinnaren.

Fler möjliga Streck:

Strecka på med så många som möjligt eller så många Du har råd med.

 

V75-3:

10:JUAN: Avdelningens favorit som inte höll hela vägen på V7 senast, fast någon besvikelse var han inte då han visade prov på styrka. Denna gång är det bakspår som gäller och med en resa i ryggar så kan det mycket väl vara vinnaren – ett spikförslag även om procentsatsen är en aning hög…

8:M.T.KING OF CASH: Får inte glömmas bort i sammanhanget och är verkligen en värdig utmanare – är dessutom en riktigt långdistansare som vann senast på distansen med skor.

7:GREAT KING WINE: Har letat skräll en tid på detta ekipage och lär inte sluta med detta – nu är utgångsläget intressant och med smygresa så kommer de straffa många till slut.

Fler möjliga Streck:

6 ADRIANO B.R

12:SAMBUCO

9:RUBACUORI ALCA

 

V75-4:

En bra favorit, men väljer ändå troligtvis att gardera med två stycken ekipage..

2:CYBER LANE: Kan tidigt sitta i ledning och då är han hästen att slå – känns som en stark favorit och förstår om Ni satsar på spik. Fast höjer en varningens finger för:

5:MAGIC HAPPENS: Inte startat sedan oktober så det är ett stort frågetecken kring formen – fast samtidigt är han den självklara utmanaren till favoriten

11:DINO DOLLAR: Bra lopp senast och är bortglömd i detta sällskap och kan mycket väl straffa samtliga här..

Fler möjliga Streck:

De ovannämnda tre strecken tycker jag räcker i här.

 

V75-5:

Detta kommer bli min helgardering så strecka på, fast självklart skall jag varna för några ekipage:

10:MULLIGAN: Inte startat sedan oktober, men har ändå känslan att formen finns där så detta är ett tidigt streck..

5:JULIET ALE: Tre raka triumfer och är troligtvis det formstarkaste ekipaget här – bör vara med på kupongen..

8:JUNI HÅLERYD: Hemmahäst som presterat på topp under den senaste tiden, spåret är visserligen inte det bästa fast löser det sig ifrån start med en ryggresa så har de alla möjligheter att straffa samtliga.

14:UNA BLESSED: Ytterligare ett ekipage som presterat på topp – spåret är visserligen svårt fast besitter en hög kapacitet och har möjlighet att runda samtliga härifrån..

9:GET LUCKY PELLINI: Har en härlig spurt och med rätt smygresa så kan hon straffa samtliga i detta sällskap..

Fler möjliga Streck:

Strecka på med så många som möjligt eller så många Du har råd med.

 

V75-6:

Till första spiken..

2:WINGAIT C.H: Visserligen inte startat på 1,5 månad, fast ifrån detta utgångsläge kommer han få ett bra (perfekt?) utgångsläge – går dessutom riktigt bra med skor.

Fler möjliga Streck:  

3:MELLBY DRAKE

4:BACAN DEGATO

 

V75-7:

Till Andra Spiken – även om det finns kapabla garderingsförslag så slår ändå form klass…

10:CARABINIERI: Har visat i två starter att formen finns där och även om det på nytt blev bakspår, så kan han med en ryggresa återigen segerstrida.. En bra spik!

Fler möjliga Streck:

4:FIRE TO THE RAIN

7:FRIDERICUS

6:ROYAL ICE