Då packas V7-väskan återigen och vi beger oss tillbaka till Norge - gick ju bra här senast så självförtroendet är på topp! Omgången ser inte helt lätt ut så ser en stor skrällpotential, vilket alltid är riktigt roligt! Glöm inte heller bort att körspöet är förbjudet, det har ett annorlunda voltstartsystem samt att de inte har något barfotaförbud! Väderprognosen säger 4 plusgrader, uppehåll med en vindstyrka på 4 m/s.

Följ mig på Twitter 

Du kör vi återigen:

V75-1:

Inleder med en avdelning som på pappret verkligen är svårlöst och är en bra kandidat till omgångens första helgardering (kan även bli 8-9 streck)..  De jag vill varna för i detta sprinterlopp är:

12:LUCKY VEGAS: Bästa ekipaget med svåraste läget - kommer bli starkt gynnad om det blir körning där fram vilket är att vänta.. Ett första streck även fast spåret är det värsta tänkbara - se upp över upploppet!

1:L.J.'S DREAMCATCHER: Min spetsfavorit, fast frågan är bara var det kan kosta att nå den eftertraktade positionen - kan leda länge...

7:SUPPORT KINDNESS: Är ett intressant drag och kan genom sin startsnabbhet få en intressant rygg härifrån - med lite klaff kan de straffa de flesta över upploppet!  

3:SAVANNA BEE: Just nu loppets favorit, men i mina ögon en favorit i fara. Kommer satsa på att nå täten fast är osäker på om hon kan ta en längd på L.J.'S DREAMCATCHER - i så fall kan det bli dödens..

Fler möjliga Streck:  

Strecka på med så många som möjligt eller så många Du har råd med, men glöm inte:

6:WILLIAM TINGHÖJ 

5:SILENT LASER


V75-2:

1:TYSVÆR LOKE: Är förstås en spikkandidat och kommer troligtvis laddas ifrån start - så går han felfritt från start är en högintressant position att vänta. Jag litar inte fullt ut på han och det finns ändå kapabla utmanare:

4:PRINS PHILIP: Formen är det definitivt inget fel på och form slår ju klass... Skall tidigt med på kupongen om Du garderar.

10:STENSVIK MARTIN: Toppinsatser hela vintern och är en självklar segerkandidat.

5:DAG STØVAR: Starkt sort som definitivt inte skall underskattas - se upp!

3:JÆRVINN S.K: Galopphistorik, men går han felfri skall han absolut räknas tidigt..

Fler möjliga Streck:  

12:CHARM ELDEN* (NO) 


V75-3: 

Här chansspikar jag trots att jag tar fram favoritkudden och det beror på att favoriten har ett betydligt bättre utgångsläge.

5:SHERIFF BI: Trivs i spets och tror att han återigen når hit - Spets och Slut?

Fler möjliga Streck:  

12:TWAIN BI: Rädd för detta spurtstarka ekipage trots läget - skall Du gardera så är detta det första garderingsstrecket!

3:PRINCESS OF LOVE

7:SMILEY


V75-4: 

Blir ett lås...

3:SNURTEN: Verkligen en formstark travare och har enbart presterat på topp i år, med hela sju stycken triumfer. Har dessutom ett lopp i kroppen efter en vila på två månader som han med största sannolikhet blivit förbättrad av. Är utöver detta startsnabb och kan tidigt sitta i ledningen - mitt första streck!

7:VILLAS CATO: Är en stark favorit och förstår om man väljer att spika. Galopperade visserligen senast, men har ett starkt kunnande och är riktigt kapabel. Löser det sig ifrån start är detta definitivt en segerkandidat!


V75-5:

Till helgarderingsloppet som vem som helst i princip kan vinna om det skulle bli ett favoritfall.. Fast självklart skall jag nämna några ekipage:

9:FACEBOOK N.L: Svårläst travare som tävlat i Holland och är av den anledningen inte världens bästa värdemätare.. Fast det har blivit triumfer och ifrån detta utgångsläge kan det bli ett perfekt slagläge - tidigt streck på min lapp.

8:PEDER MYKLA: Besitter en stark och stabil form och är inte helt bort trots spåret..

5:NO LIMIT L.A: Inte presterat på topp på senaste tiden, men besitter både klass och kunnande.

1:RIORDAN KRONOS: Favoriten som om han når ledningen skulle bli farlig, men detta är ingen stark favorit i mina ögon - så rekommenderar gardering!!

3:PATHOS OM: Toppinsatser på senaste tiden, så formen finns där - se upp!

4:RONATO: Ett intressant ekipage som verkligen har kapacitet att överraska här.

Fler möjliga Streck:  

2:JAVIER PALEMA 

6:SUPER BULL 


V75-6:

En svårlös avdelning på förhand och förstår om de flesta väljer att strecka på här. Jag själv var inne på detsamma, men det blir ytterligare ett lås här:

6:TRONS TORILA: Var min chansspik i omgången, men nu när hon blev favorit så valde jag att dubbla.. Startar 20 meter framför det största hotet så har bra förutsättningar att återigen straffa henne. 

8:FRØKEN FAKSE: Blir bara bättre och bättre och nu med en lite tätare start så tror jag hon bara är gynnad.. Löser det sig ifrån start och det inte kostar för mycket att att hitta en vettig position så är hon helt klart en segerkandidat. 

Fler möjliga Streck:  

12:GUNDA

14:TANTE RAGNHILD

10:NADINE U.N

5:ARVESØLV


V75-7:

I avslutningen var jag länge inne på att spika, men det hela slutade med ett trehästarslås:

2:PATRICIA HASTRUP: Mitt första streck och var länge inne på att spika, speciellt om det skulle bli någon form av barfotabalans. Kan mycket väl nå ledningen och härifrån kan det mycket väl bli spets och slut. Fast det finns utmanare:

3:SPECIAL ENVOY: Utmanar om ledningen och är grymt formtoppad - högt tempo ifrån start är att vänta!

4:PEBBE SIMONI: Hoppas på tempo där fram samtidigt som de vill hitta en bekväm resa - i så fall har de alla möjligheter att utmana över upploppet.

Fler möjliga Streck:  

8:WINMECREDIT

5:DENISE F. BOKO