Då var det dags för en ny omgång och därmed inleds V7-marton – med omgångar dagligen fram till nyårsafton. Att man dessutom är ledig under dessa dagar gör ju saken ännu bättre!! Så en härlig tid med den Älskade travsport är att vänta där jag kan lägga mycket tid på att analysera vinnarna..Nu när det är så många omgångar att vänta så kommer som sagt mina analyser i skrift vara betydligt kortare. Men det betyder som sagt inte att analysen kommer vara sämre utan handlar om att jag hellre lägger tid i lopparkivet. 

Dagens värd för tävlingarna är Umåker och här gäller att ta ställning till ytterligare en parameter och det är vilka ekipage som trivs på isbana
Väderprognosen säger annars  fyra minusgrader, uppehåll med en vindstyrka på 4 m/s. Här väntar dessutom två jätte fina och intressanta kallblodslopp.

Då kör vi: 

Finns på Bloggen: http://v75tipset.bloggo.nu/

Finns på Twitter: @Johanstravblogg

V75-1

2:MAGNIFIK BRODDE: Storfavorit så mycket väl kan spetsa här och då ligger vinsten nära. Procentsatsen tilltalar inte mig och kommer att gardera, men visst är det ett spikförslag.

Fler Möjliga Streck:

1:MELLBY DEALER

4:SAMBUCUS P.R

5:EDER BOB

12:KLÖVER ALL OVERV75-2
9:BLÅS UNDAN: Har jag svikit på V7 under en period och det har jag nästan blivit straffad för  (slagen på målfotot). Denna gången är det ett tidigt streck och är det någon som är värd en triumf så är det just han. Är galoppbenägen och senast i Norge blev det galopp –  är hård och riktigt kapabel!!

2:LOKE FAKS: Är kluven men är ett formtoppat ekipage – även om det blev galopp senast. Fast tror återigen på ett formbesked och tror att galoppen senast endast var ett undantag.

11:STORSJARMÖREN: Imponerande toppinsatser på de senaste månaderna – bör streckas..

10:ROS SVARTEN: Skall inte glömmas bort i sammanhanget med två raka triumfer på kontot.

Fler Möjliga Streck:
Är ett öppet lopp så rekommenderar att strecka på här – Helgarderingen ligger nära…

V75-3 
11:VIC DE LUXE: Spikförslag…Visserligen bara en seger på kontot, men den kom senast och dessutom på ett imponerande sett. Med en fin resa här tror jag de kommer straffa alla här till slut.

Fler Möjliga Streck:

1:M.TJACQUELINE

3:HIGH ROLLER

6:QUALITY TILLY

7:ANNIE OAKLEY ZENZ

V75-4 
12:MYR FAKSEN: Här hittar vi ett av mina absoluta favoritekipage och är det första strecket på min kupong. Är van att resa och utgångsläget är inte det värsta i mina ögon då jag tycker han går bäst bakifrån. Besitter en ruskig bra spurt och har alla möjligheter att straffa samtliga – fast kommer till största sannolikhet att gardera.

5:SJÖ ODIN: Har flera triumfer på V7 och med detta utgångsläge är en position med slagläge att vänta – intressant!

7:MOFAKSAN: Kan spets härifrån och då kan hon sälja sig dyrt..

4:STORM ODD: Utgångsläget är bra och kommer få en fin resa härifrån.

8:JUNIFAKS: Nja säger jag då utgångsläget inte är det bästa. I sina bästa stunder är han kapabel och trivs allra bäst i ledning men hit når han troligtvis inte. Har en dålig vana att slappna av lite väl mycket metrarna innan mållinjen.

Fler möjliga streck: 
1:BLISJUR

V75-5: 
11:JULIA KAULITZ: Är stark och kapabel och är mitt första streck.

15:HIGLAND Q.SISTER: Skrällpotential och är minst lika kapabel – intressant procentsats.

10:ORKIDE C.D: Skrällde senast så formen är på topp och då skall hon räknas i detta sällskap.

13:JUNO F:Ytterligare ett intressant ekipage som man bör se upp med – dessutom en högintressant procentsats.

Fler möjliga Streck: 
3:POLONAICE
7:SALLY STEEL

V75-6: 
6:FALCO DI QUATTRO: Frågan är vilken position han får ifrån start, men med en bekväm rygg kommer de spurta ner de flesta-  alla?

1:JIM SÅNNA: Inte Startsnabb så frågan är om de inte kommer bli instängda här – hittar de ut kan det bli väldigt intressant…

2:JUST WAIT AND SEE:  Intressant travare med rätt egenskaper som har framtiden för sig – varför inte…

Fler möjliga Streck: 

3:EMIL B.BOKO

4:AKROPOLIS SCANDI

5:COCONUT AM

7:VICTORY BRODDE

9:ISLAMORADA

12:ANTONIO AMERICA

V75-7 
14:NAROLD VOX: Gulddivisions hästen som verkligen är bästa ekipaget och är en bra favorit. Behärskar han bara banan så tror jag det inte blir några problem att runda allt och alla här – besitter toppform! Spik!