Analysen:  Blev en hel del skrällar som jag på förhand inte såg komma, så analysen blev denna gång en besvikelse.  Samtliga vinnarna fanns bland topp sex på rankingen, där hälften var rankad topp tre och där NAPOLEON C.D var den enda vinnaren som jag hade tippat etta. 

Mina System: Mina egna system hade sett bättre dagar, där chansspiken CALNO DE PEBRISY blev störd till galopp och samma öde gick min andra spik TITAN BRODDE som galopperade från ledningen på sista långsidan. 

V75: Det är bara att bryta ihop och komma igen där analysen till veckans V7:a är i fullt fokus. Har analyserat varje enskilt ekipage i arkivet och ännu en djupare analys väntar under morgondagen och har hittat några intressanta drag och spikalternativ. Denna analys kommer jag publiceras under fredag. 

Facebook och Twitter: Glöm inte att Ni kan följa bloggen på sociala medier där jag länka till nya publiceringar: 


Raden kontra Rankingen:

V86-1:  2.THAITEC   (3:a på min Ranking)

V86-2:  12.VICTOR A.U  (6:a på min Ranking)

V86-3:  3.ELDRICK BOKO   (3:a på min Ranking)

V86-4:  1.DIXIT ROCQ    (3:a på min Ranking)

V86-5:  5.NAPOLEON C.D  (1:a på min Ranking)

V86-6:  8.DEWEYKIDUMNHOWE   (6:a på min Ranking)

V86-7:  3.YOU KNOW ME   (5:a på min Ranking)

V86-8:  5.JE T'AIME RUINART  (5:a på min Ranking)


Nu Kör Vi!