Analysen: Är fortsatt stabil där samtliga vinnare finns bland mina topp 5 på rankingen. Den är jämnheten själv, men är som sagt aldrig helt nöjd för än den är helt fulländad och hittar de flesta vinnarna. 

Statistik: Notera att det enbart är två ekipage som vinnare från spår ett till sex och att det dessutom är hela fem ekipage som vinner ifrån bakspår.

Mina System: För egen del slutade det på det ena systemet med 7:or, där spikarna sitter på SPITCAM JUBB samt MALKIN N.O, men plumpen kom på fina spiken BLÅS UNDAN - fick dra tåget i tredje spår och stred verkligen hur bra som helst över upploppet men det räckte inte enda fram. Hade han bara fått en lite enklare resa hade det förgyllt plånboken med dryga 100.000:-.  På det andra system blev det ett gäng 6:or detta efter att "chansspiken" NATALIE DE VIE inte lyckades komma till ledningen - tog där av positionen i rygg på ledaren. Letade luckan över upploppet, men den kom aldrig så hon hade sparat i mål. Sedan blev det en bom i den femte avdelning där jag hade ett lås - även om WHITSUN EVE stred tappert över upploppet så hade hon inte lika hög frekvens som vinnaren BALOTELLI CROWN. Så med facit i hand blev det godkänd, men nära skjuter ingen...

Det är bara att komma igen och så fort jag har startlistorna i min hand inleder jag analysen till nästa vecka. Fast nu är det fullt fokus tills på lördag då det är hur fin travsport som helst då det är V7-Finaler och dessutom drar Margaretas Unghästserie igång, där vinnarna kammar hem hela 300.000:-! Längtan är stor och ställer mig själv fråga - hur kan man inte Älska denna underbara sport! 

Facebook och Twitter: Glöm inte att Ni kan följa bloggen på sociala medier där jag länka till nya publiceringar: 


Raden kontra Rankingen:

V86-1:  1.HÖWINGS STAR  (2:a på min Ranking)

V86-2:  10.SPITCAM JUBB  (2:a på min Ranking)

V86-3:  9.TAND TUFF  (4:a på min Ranking)

V86-4:  11.ESCADA B.R  (5:a på min Ranking)

V86-5:  9.BALOTELLI CROWN  (4:a på min Ranking)

V86-6:  5.MALKIN N.O  (1:a på min Ranking)

V86-7:  7.ALVENA VALVA  (3:a på min Ranking)

V86-8:  10.DIFFARN AM   (5:a på min Ranking)


Nu Kör Vi!