Då var det dags att lägga förra veckans V7-omgång till handlingarna och hoppas av hela mitt hjärta att min analys inspirerade Er att hitta vinnarna? Mitt egna system hade sett bättre dagar, då det blev en del förändring när MR PELLEGRINO i avdelning sex blev struken. Såg i och med denna strykning en betydligt större skrällpotensial då omgångens absoluta största favorit kunde bli instängd. Sedan blev det en superskräll i guldloppet och sedan var den dagen förstörd... För själva analysen gick det helt ok, men är själv aldrig nöjd för än 7:an sitter och förgyller min plånbok. Raden kontra Rankingen såg ut så här

V75-1: 6. M.T.KING OF CASH, (2:a på min Ranking).

V75-2: 2. BELLINO B, (1:a på min Ranking).

V75-3: 11. OBI WAN, (10:a på min Ranking).

V75-4: 11. FRANKIE BRODDE, (4:a på min Ranking).

V75-5: 4. REPLAY PELLINI, (2:a på min Ranking).

V75-6: 2. ARON THE BARON, (1:a på min Ranking).

V75-7: 13. RED ROSE AMERICA, (2:a på min Ranking).  

Summa summarum så här hade jag Rankat Vinnarna:

  • Två stycken ekipage hade jag som vinnare. 
  • Tre stycken ekipage hade jag som tvåa.
  • En vinnare låg fyra på min Ranking.
  • Och superskrällen och plumpen i Analysen som jag hade Rankat som tia.

Några ord kring Avdelningarna:

V75-1: Det råder inget tvivel om att bästa hästen vann inledningsloppet, detta efter att M.T.KING OF CASH först fick gå i tredje spår för att sedan avancera utvändigt om ledaren AILERON. När väl upploppet var ett faktum vinner M.T.KING OF CASH enkelt trots det jobbiga upplägget - imponerade är ordet!

V75-2: Här blev det Spets och Slut för favoriten och avdelningens snackis BELLINO B trots det hårda inledningstempot. Fast blev verkligen utmanad av min fjärde rankade RAINBOW OF NANDO som endast var spelad till fem procent. 

V75-3: I Guldloppet så blev det omgångens stora skräll och på mitt egna system så räckte det inte med sju streck! Omgångens snackis blev Anna Mix när uppgifterna kom att hon skulle ha ett defensivt upplägg med en annan utrustning (öppet huvudlag och fast bomull). Trots att uppgifterna stämde till 100% så blev hon ändå till slut avdelningens favorit - så blev inte direkt överraskad när hon bara slutade sjua. Anna Mix lever ju på sin styrka och presterar mycket bättre med det norska huvudlaget och rycktussar. OLYMPIC KRONOS tog hand om ledningen vilket han behöll ända tills upploppsklockan ringde - då kom utmanare från alla håll:  ALLABALLAKAITOZ får luckan efter haft rygg på ledare, mitt skrällbud DREAMS TAKE TIME uttnyttjar luckan på innerspår när den tidigare ledaren stumnade totalt, CLAES BOKO och SPRING EROM utmanar utvändigt samt enprocentare 9:NOTHING BUT CLASS. Samtliga dessa ekipage fanns med på min lapp, men ingen av dessa kan matcha OBI WAN som straffa samtliga med en fantastisk spurt och den stora skrällen var ett faktum..  

V75-4:  På förhand var det mycket snack kring om ekipagen som toppade min ranking - FLO RIDA SEA och VALENTINO STRIX. Och som förväntat spetsade FLO RIDA SEA och trots att Örjan sänkte farten rejält, så kunde han inte match spurten från FRANKIE BRODDE. VALENTINO STRIX fick en perfekt resa som tvåa utvändigt, men hade inte sin bästa dag och kunde inte utmana över upploppet.

V75-5: Det blev Spets och Slut för min ranking 2:a REPLAY PELLINI, även fast han blev ordentligt utmanad de sista metrarna från stallkamraten QUATTRO TÖLL. Fast styrningen var regelvidrig och i och med den nya regeln så blev det en fjärde plats för utmanare.

V75-6: Här hittade vi omgångens största favorit ARON THE BARON som även var min rankingetta. Fast valde att gardera honom efter strykningen på MR PELLEGRINO, då ARON THE BARON blev nerstruken till innerspår och hade en känsla av att han kunde bli instängd. Och mycket riktigt blev det så att favoriten inte kunde försvara sitt innerspår då riktigt startsnabba ORIZZONTE TRIO tog hand om denna positionen. Fast Örjan är Örjan och styrde omedelbart ut i andra spår och kunde kort därefter överta ledningen. Här satt han sedan hela vägen runt, fast mitt stora drag enprocentaren BRITISH STEEL spurtade återigen riktigt vasst - men fick nöja sig med ett andra pris.

V75-7: I avslutningen blev min rankingetta JETSET och det var både med hjärta och hjärna som hon toppade min ranking. Dels för att hon är ett av mina absoluta favorit ekipage och dels då hennes spurt är makalös bra. Utgångsläget var allt annat än bra (40 meters tillägg) och lägg till att JETSET är ett ekipage som måste gå i ryggar. Och uppgiften blev för övermäktig även om hon fick en bra rygg i form av GEISHA SUND, ända fram till upploppet. Fast min rankingtvåa 13:RED ROSE AMERICA som startade på samma volt avancerade tidigare och över upploppet var hon helt enkelt överlägsen. 


Som sagt hoppas jag det gick riktigt bra för Er, om inte så satsar jag vidare med nya friska analyser. På tisdag kommer min krönika och på onsdag förmiddag publicerar jag V8-Analysen..

Nu Kör Vi!!