Analysen:  Hittade tre vinnare denna lördag och resterande fanns min topp fem-ranking, förutom ÖNAS IDA (6:a på min ranking).

Mina System: Mina egna system slutade med fem rätt detta efter att jag spikade MAGIC HAPPENS som galopperade bort sig samtidigt som min reserv BALFOUR triumferade samt att ÖNAS IDA försvann i sista stund ifrån mitt system. 

Omgångens Höjdpunkt:  "Skrällen" VÄSTERBO HIGHSCORE var jag tidigt inne på, men tyvärr valde jag att gardera honom. Det blev en imponerande seger och han gjorde verkligen ingen besviken!

Nuncio: Sist men inte minst vill jag såklart nämna några ord om underbara Nuncios årsdebut - han lekte som förväntat hem seger och ser verkligen fram emot det som komma skall med både Olympiatravet och Elitloppet. Värmningen var som vanligt en fröjd att se när han i vanlig ordning blandar trav med galopp i en skön stil. När han sedan stannar upp och bara står och studerar och tar in intryck visar detta verkligen vilken underbara världsartist han är. Jag säger bara en sak: "Se Upp Bold Eagle - Här kommer Nuncio! 

Facebook och Twitter: Glöm inte att Ni kan följa bloggen på sociala medier där jag länka till nya publiceringar: 


Raden kontra Rankingen:

V75-1:  6.SWIMMING POOL    (3:a på min Ranking)

V75-2:  11.OTHALA   (6:a på min Ranking)

V75-3: 11.ÖNAS IDA    (3:a på min Ranking)

V75-4:  7.NUNCIO   (3:a på min Ranking)

V75-5: 11.VÄSTERBO HIGHSCORE  (1:a på min Ranking)

V75-6:  8.BALFOUR   (3:a på min Ranking)

V75-7:  1.GLOBALSATISFACTION   (1:a på min Ranking)