V75-4: Som vanligt Spets och Slut för Goop!

Det blev fight om ledningen från start mellan Eriks 6:Kalle Kalas (11%) och Goop med favoriten 3:Ceasar Sisu (37%) - där den sist nämda nådde spets. Kalle Kalas tog där med rygg på ledaren. Ett ekipage som jag själv trodde på riktigt mycket och som var en het spikkandidat (blev spik på lilla systemet) var 2:Takestwoforatango (20%) - han la sig utvändigt om ledaren. I hans rygg låg 7:Faloria Boko (5%) som därmed hade fått en helt utmärkt position. På sista långsidan, strax innan upploppskurvan blir det en väldigt överraskande galopp för Faloria Boko. Takestwoforatango försöker ta strid, men Ceasar Sisu är aldrig hotad och defilerar in i mål. Rubriken talar sitt tydliga språk, återigen spets och slut för Goop! 


V75-5: Spiken Jag Trodde inte kunde Förlora!

I bronsfinalen blev det som väntat körning i starten mellan 1:Slide So Easy (10%), 2:Top of the World (6%), 5: Hero Sjöhammar (9%) samt 6:Digital Control (3%). Flemming Jensen kunde försvara sitt innerspår och tog hand om ledningen med Slide So Easy. Utvänvidigt om ledaren hittade vi 4:Seedorf O.M.F (15%) som i sin rygg hade 7:M.T. Insider (3%). Därefter som tredje ekipage utvändigt hittade vi min första spik för dagen och var riktigt nöjd med hans position - den jag pratar om är Redéns 9:Whitehouse Express (51%). Han låg här i slagläge fram till sista långsidan då han inlede sitt avancemang och om jag kall vara ärlig var jag rätt säker på seger. Han såg hur fin ut som helst och tänkte att inget kan stoppa honom. Fast i ledningen kämpade Flemming med Slide So Easy som höll upp ledningen riktigt fin - även fast Whitehouse Express hade högst speeden över upploppet så hann han tyvärr aldrig fram. Han såg däremot riktigt fin ut och det skall man ha i bakhuvudet fram över. Första nederlaget var ett faktum.


V75-6: En Imponerande Triumf!

Då fortsätter vi med E3 finalen för Hingstar/Valacker.. Dagens andra spik hamnade på formstarka 2:Makethemark (46%) - han togs förväntats lugnt i från start och hamnade till slut som tvåa utvändigt bakom 3:Policy of Truth (15%). Vem satt då i ledningen?? Jo den försvarade 1:Louie Brodde (13%) från sitt innerspår relativt lätt. På sista långsidan avancerar  Makethemark  ut i tredje spår och fick en riktigt jobbig upploppskurva - var personligen lite orolig och tänkte att detta är verkligen upplagt för Louie Brodde . Men fel fick jag  då han verkligen hade gjort sitt, så fick upp förhoppningarna för en stund. Fast sedan fick jag se en uppvisning då Policy of Truth som från dödens rinner undan hur lätt som helst. Hatten av - Imponerande är ordet!


V75-7: Återigen - Spets och Slut!

Ledningen tog 3:Othello Face (8%) men han utmanades kraftigt av intressanta 5:Västerbo Exact - fast han hamnade i tredje spår en tid och Erik fick backa honom, vilket i princip innebar att dagen var förstörd. Utvändigt om ledaren hamnade 8:Good´s of Norway (3%) och i hans rygg låg 4:Oki Doki Face (16%). Favoriten 6:Tellmeastory (29%) tappade såpass mycket mark via en galopp så  hans chanser försvann. Så allt var verkligen upplagt för ledaren Othello Face, en 10-oddsare som avslutade omgången med spets och slut!