V75-4: Här hittar vi omgångens chansspik i form av 4:Sahara Fairytale (18%), de satsade allt för att nå ledningen men fick ge sig mot 2:Radysin America (17%). Hon placerade sig därmed  som trea på innerspår och loppet var i princip kört. Väl över upploppet så galopperade Radysin America bort sig samtidigt som det blev en enorm fight mellan 11:Playing Tua (8%) och 1:Diadora B.R (4%), där den först nämda drog det längsta strået.

 

V75-5: Denna avdelning drabbades av många galopper inledningsvis av många betrodda hästar som 7:Buzz Mearas (24%), 1:Al´s Winnermede (17%) samt 4:D.D´S Hitman (11%). 3:Exodus Hanover (1%) tog över ledningen från 5:Tango Negro (2%) och blev sittande här. Björn med 2:Timone Ek (34%) tog dödens positionen på sista långsidan och när väl upploppet var ett faktum var det inget snack om saken. Fast det som bör nämnas var att Buzz Mearas spurtade till sig ett fint tredje pris, trots sin inledande galopp! Imponerande!

 


V75-6: Det enda jag behöver nämna är att Björn Goop kom till ledningen.. Vad blev resultatet av detta - jo förstås spets och slut! Det var tillsammans med 1:Cruzado Dela Noche (44%) som han triumferade med. 6:French Laundry (22%) som jag trodde på försökte utmana i tredje spår, men kom aldrig nära. I rygg på vinnaren fanns 9:Divisionist (8%) som såg ut att ha krafter kvar, men han fick aldrig luckan - detta såklart p.g.a en perfekt styrning av Goopen.

 

V75-7: Det bästa till sist och det är såklart Oslo Grand Prix! Lutfi med 1:Mosaique Face(11%) visade en enorm startsnabbhet - vilket innebar att 3:Un Mec D´Heripre (15%) fick gå in på innerspår. I dödens hamnade 4:Your Higness (17%), men avlöstes av elitloppsvinnaren,9:Nuncio (36%) tämligen omgående. När väl upploppet blev ett faktum så visar Nuncio sin klass och går mot segern, fast återigen visar Your Higness att han har en fruktansvärd spurt och spurtar ner elitloppsvinnaren. Imponerande!