V75-1: 7:Takethem (19%) 

Kommentar: Kanske ingen jätte skräll, men väljer här att rekommendera mitt spikförslag. Favoriten är riktigt bra och har mycket att bevisa och är bara Takethem minst lika bra som sist så tror jag på seger.


V75-2:  3:Tiger Woodland (3%)

Kommentar: Här finns en stor stor favorit som jag personligen tror blir riktigt svårt att fälla, då han verkligen är bästa hästen i fälten. Fast vill man hitta en bra skrällchans så är Tiger Woodland ett bra alternativ och han har bevisat förr att han har kapaciteten. en riktigt outsider.


V75-3:  1:Dynamite Light (15%)

Kommentar: Kanske inte heller världens jätteskräll, men verkligen kapabel och skulle inte bli förvånad om han sitter tidigt i ledningen. Hästen att slå?


V75-4:   8:Paleo Pride (3%)

Kommentar: On Hold har varit ett spikförslag nära till hand under hela veckan, det som oroar är spåret helt klart. Vill man hitta skrällen skulle jag satsa på  Paleo Pride som med en bra rygg verkligen kan överraska - är riktigt starkt.


V75-5:   10:Ymer Brick (13%)

Kommentar: Spelarna har (tyvärr) fått upp ögonen får Ymer Brick och från bakspår är han egentligen allra bäst och kan fälla samtliga. Spelvärd till tusen!


V75-6:  4:Harry Haythrow (11%)

Kommentar: Hittat gamla goda formen och i så fall kan han flyga till spets och härifrån blir han enormt svårslagen.


V75-7:  12:Pierre (5%)

Kommentar: Visst behöver tur på vägen från detta utgångsläge, men löser det sig så är han en het segerkandidat.