OJ OJ OJ OJ.... I min grundrad hade jag en helgardering i första avdelningen, medan jag hade ett tre-hästarslås i 6:e. Men rapporterna kring BELLE REINE och ICELAND RADIO (i 6:e) var mer än bra så därför försvann helgarderingen (slutade med åtta streck).. Nära Nära, men det skjuter ju aldrig någon... Blev ändå en del slantar tillbaka då bolaget spelade in 376.116:- (53.223:-/system). Där varje andel blev värd 3.548:-. Stort Grattis till alla som ryggade!


Vill Ni Rygga mig gör Ni det via länken https://www.atg.se/torsvikstobak


Nu satsar jag stenhårt vidare mot söndagens GS75 och jag kommer att konstruera följande tre system:


1. "Analyserad och Klart" 192:-/andel: Det Prisvänliga Systemet Systemet som har en mängd vinster över 100.000:- och som i höstas spelade in närmare fyra miljoner på V86.


2 ."Analyserad Solklart", 200:-/andel: Mitt Spiklösa System. Systemet som hittat full pott allra flest gånger.


3. "Analyserad Glasklart", 300:-/andel: Mitt spelvärda och unika system som endast består av 15 st andelar och utgår helt och fullt från spelvärdet. OBS Detta system satsar enbart mot 7 rätt. Ingen utdelning på 6 eller 5 rätt men när 7:an sitter blir vinsten 2.5 gånger större. Så här satsar jag stort!

 


Välkomna!