Det hela slutade med åtta rätt och en normal omgång hade man varit strålande glad över detta, men när samtliga streckfavoriter vinner så blir utdelningen minst sagt medioker. Hade ändå en skön känsla inför de två avslutande omgångarna och hoppades på stora skrällar, då jag hade garderat dessa lopp till fullo. 

V86-1: Här hade jag ett lås men det fanns bara ett ekipage på banan och det var DIGITAL ARCHIVE som verkligen utklassade allt och alla. Skall bli intressant att se hans kommande starter och se om utvecklingen fortsätter.

V86-2: Ingen kunde göra något åt storfavoriten CASH A CHEQUE EM över upploppet - Björn gav honom en perfekt resa och styrningen var som vanligt i världsklass. 

V86-3: Till första spiken som hamnade på  BLÅS UNDAN och jag kände omgående när startlistorna publicerades att det enda som kunde straffa honom var han själv. Han är ju galoppbenägen och det blev till och med galopp i provstarten... Fast när väl bilen släppte fältet så fick han en perfekt start från sitt tolfte spår och hamnade som trea utvändigt. Tempot blev sedan jätte lågt och då avancerade han framåt och tog över ledningen - sedan behöll han denna position lätt som än plätt ända in i mål.

V86-4: Till spikloppet som blev ett lås. Hade länge  tänkt att spika MELLBY EXOTIC efter hans otroligt imponerade insats senast - fast rapporterna kring OPTIMUM DRAGONFLY lät för intressanta för att lämna honom utanför systemet. Den sistnämnda tog hand om ledningen, medan MELLBY EXOTIC fastnade i tredje spår så Örjan avancerade framåt och tog positionen i dödens. När väl upploppsklockan ringde så krigar MELLBY EXOTIC ner OPTIMUM DRAGONFLY trots den jobbiga resa - återigen en imponerande insats!

V86-5: Till mitt andra spiklopp där jag kände att NAROLD VOX bara skulle vinna detta, både på form och klass. Kom iväg riktigt bra ifrån start och kunde tidigt överta ledningen -  det kändes som om det skulle bli en promenad i parken. Men UDO'S OILER fightades ända in på linjen även om han fick gå större delen av loppet i dödens - ett ekipage att hålla ögonen på inför framtiden!

V86-6: HAN HERRED triumferade efter att ha fått luckan över upploppet - men vägen till triumf var verkligen inte lätt och Kenneth Haugstad som avancerade via innerspår hade verkligen klaff på vägen.

V86-7: Här hade jag streckat samtliga förut ett ekipage som jag inte hade råd med.. Men alla dessa streck var i onödan, då klasshästen ANGEL RAIN stod för hela omgångens insats. Hon gick felfri ifrån sitt innerspår, backades sedan sist och i sitt avancemang fick hon gå i tredje spår - ändå kunde hon spurta hem till seger.

V86-8: Här hade jag min helgardering, men den behövdes verkligen inte då SCAMPI som förväntat hand om ledningen och sedan var loppet i princip över - Spets och Slut!


Det är bara att se framåt till nästa vecka då det är dubbeljackpot - fast innan dess är det fullt fokus på V7!!!

Nu Kör Vi!!