Då sitter jag på balkongen natten mot julafton och återigen vill jag önska Er alla en riktigt god jul! Med risk för att bli tjötig så kommer ju julen se lite annorlunda ut här på bloggen då det är många omgångar att analysera så jag kommer inte bli lika detaljerad (i textform). Fast analyserna är däremot lika detaljerade som vanligt.. 

Fast självklart kommer några ord kring omgången på Örebrotravet. Det blev tyvärr ingen framgång denna gång - detta efter att min spik RAFIKI FRI galopperade bort sig. Sedan fortsatte galopperna då PORTHOS RACE galopperade ifrån start - samtidigt som 9:TELLMEASTORY blev trött efter sitt avancemang och mitt drag 14:JE T'AIME RUINART hade ingen bra dag på jobbet. Slutligen hade jag ett trehästarslås alla från bakspår vilket inte är det ultimata när vi snackar om Örebrotravet - samtliga svek medan BARTHOLD K skrällde..


Nu satsar vi mot juldagens omgång - Nu Kör vi!