NYTT AVSNITT: "Stall V75 - En Podcast om Trav".


Ni lyssnar på avsnittet här: 

https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-61-bergsaker/

Ni kan också lyssna på Podden i Er podcastapp som finns tillgänglig för både Apple och Android. Där har Ni också möjlighet att prenumerera på den - då får Ni avisering varje gång ett nytt avsnitt publiceras. Sök efter "Stall V75 - En Podcast om Trav" så hittar Ni oss. 


INFO OM PODDEN: Här snackar jag och Björn Carlström om lördagens V75-omgång på Bergsåker. Dessa tankar och idéer blir ett gemensamt system som Ni har möjlighet att köpa in Er i. Ni köper en andel via länken nedan och namnet på systemet är "Podcast Johan-Björn":

https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

I lördags var vi rikt nära över 50.000:- och för någon månad sedan var vi snubblande nära över 200.000:-. Björn och jag har bevisad toppform där vi båda två satte 8:an i onsdags - så välkommen att köpa in Er!


VECKANS AVSNITT:

- Fler Tankar kring Robert Bergh tillsammans med Favoriter.

- Tre Storfavoriter och samtliga försöker vi fälla!

- Den ena spiken spårar hela vägen runt?

- Den andra spiken rundar samtliga?


MAIL: Ni har en möjlighet att bli uppskrivna på vår maillista, då får Ni ett mail när ett podavsnitt eller klipp på vår Youtube-kanal (MinAndel presenterar) publiceras. Maila oss på podcast@minandel.se så blir Ni uppskrivna. Går även bra att skriva Er mail i kommentarfältet så skriver vi upp Er.


Mycket Nöje!!