Ni lyssnar på avsnittet här:
https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-195-gavle/

Ni kan också lyssna på Podden i Er podcastapp som finns tillgänglig för både Apple och Android. Där har Ni också möjlighet att prenumerera på den - då får Ni avisering varje gång ett nytt avsnitt publiceras. Sök efter "Stall V75 - En Podcast om Trav" så hittar Ni oss.

 

INFO OM PODDEN: Denna veckan tjötar Johan Ulvestål på egenhand då Björn Carlström ägnade dagen i sjuksängen. Här får Ni tar del av Johans vinnande drag till lördagens V75 tävlingar på Gävletravet. Ni har möjlighet att köpa in Er i systemet vilket har namnet "Podcast Johan-Björn". Andelspriset är blott 88:- och är utformat att passa alla plånböcker - Ni köper Er andel via länken nedan:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

 

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK: Vi lägger regelbundet ut material och annat smått och gott som har med podden att göra på vår Facebooksida "MinAndel". Så följ och gilla vår sida https://www.facebook.com/minandel.se/så får Ni bland annat ta del av:
- Möjlighet till att surra och diskutera kring veckans största travomgångar.
- Presentation av veckans vinnare i tävlingen där vi även berättar tankarna kring ledtrådarna.
- Uppdatering kring systemet som vi tjötade fram under veckan.
- Travtips och Analyser.
- Och mycket mycket mer.

 

STÄLL FRÅGOR: Har Ni några frågor eller funderingar som Ni vill att vi lyfter i podden hör jätte gärna av Er till oss. Maila oss på podcast@minandel.se

Mycket Nöje!