Ni lyssnar på avsnittet  genom att klicka på bildlänken nedan:

Ni kan också lyssna på Podden i Er podcastapp som finns tillgänglig för både Apple och Android. Där har Ni också möjlighet att prenumerera på den - då får Ni avisering varje gång ett nytt avsnitt publiceras. Sök efter "Stall V75 - En Podcast om Trav" så hittar Ni oss. Slutligen kan Ni även prenumerera på vår youtube-kanal "MinAndel Presenterar" - då får Ni också avisering så fort ett nytt avsnitt finns tillgängligt samt när vi producerar nya videoklipp.

INFO OM PODDEN: Här snackar jag och Björn Carlström om lördagens V75-omgång på Halmstadtravet och dessutom behandlar vi nyårsaftonens megajackpotomgång på Örebrotravet. Så det blir ett dubbelavsnitt med dubbelt så många drag och idéer för att försöka hitta miljonerna innan året är slut. Dessa tankar och idéer blir ett gemensamt system som Ni har möjlighet att köpa in Er i. Ni köper en andel via länken nedan och namnet på systemet är "Podcast Johan-Björn":
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490
Vi har haft en kontinuerligt utdelning på systemet och för någon månad sedan var vi snubblande nära över 200.000:-. Björn och jag har bevisad toppform - så välkommen att köpa in Er!

VECKANS AVSNITT:

  •  Tankar kring Barfotaförbudet och Körspöet.
  • Miljondrag till Halmstad- samt Örebrotravet.
  • Björn: "Robert Bergh med en Favorit? GARDERA"
  • Johan: "Hon blåser förbi samtliga över upploppet och vill spika trots spetsbana, sprintdistans och bakspår".

MAIL: Ni har nu möjlighet att bli uppskrivna på vår maillista, då får Ni ett mail när ett podavsnitt eller klipp på vår Youtube-kanal (MinAndel presenterar) publiceras. Maila oss på podcast@minandel.se så blir Ni uppskrivna. Går även bra att skriva Er mail i kommentarfältet så skriver vi upp Er.

Mycket Nöje!!