NYTT AVSNITT: "Stall V75 - En Podcast om Trav"

Ni lyssnar på avsnittet här:
https://minandel.se/stall-v75-en-podcast-om-trav-2312-axevalla/
Ni kan också lyssna på Podden i Er podcastapp som finns tillgänglig för både Apple och Android. Där har Ni också möjlighet att prenumerera på den - då får Ni avisering varje gång ett nytt avsnitt publiceras. Sök efter "Stall V75 - En Podcast om Trav" så hittar Ni oss. Slutligen kan Ni även prenumerera på vår youtube-kanal "MinAndel Presenterar" - då får Ni också avisering så fort ett nytt avsnitt finns tillgängligt samt när vi producerar nya videoklipp.

INFO OM PODDEN: Här snackar jag och Björn Carlström om lördagens V75-omgång på Axevalla där årets Winter Burst inleds med en härlig uppesittarkväll - denna veckan gästar dessutom spelläggaren Henning Manfred! Ni får ta del av våra tankar och idéer och dessa blir ett gemensamt system. Ni köper in Er i systemet via länken nedan och namnet på systemet är "Podcast Johan-Björn":
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490
Vi har haft en kontinuerligt utdelning på systemet och för någon månad sedan var vi snubblande nära över 200.000:-. Vi har samtliga bevisad toppform - så välkommen att köpa in Er!

VECKANS AVSNITT:

  • SPIK - Utan Tvekan!
  • Carlas Medicin är Tre-Hästarslåsen!
  • Ulvestål tror på Jänkarvagnen!
  • Hennings Miljondrag!

MAIL: Ni har nu möjlighet att bli uppskrivna på vår maillista, då får Ni ett mail när ett podavsnitt eller klipp på vår Youtube-kanal (MinAndel presenterar) publiceras. Maila oss på podcast@minandel.se så blir Ni uppskrivna. Går även bra att skriva Er mail i kommentarfältet så skriver vi upp Er.

Mycket Nöje!!