Ni lyssnar på avsnittet via minandel eller youtube:

Ni kan även prenumerera på vår youtube-kanal MinAndel presenterar - då får Ni också avisering så fort ett nytt avsnitt finns tillgängligt samt när vi producerat videoklipp.
Ni kan också lyssna på Podden i Er podcastapp som finns tillgänglig för både Apple och Android. Där har Ni också möjlighet att prenumerera på den - då får Ni avisering varje gång ett nytt avsnitt publiceras. Sök efter "Stall V75 - En Podcast om Trav" så hittar Ni oss.

INFO OM PODDEN: Här snackar jag och Björn Carlström om lördagens V75-omgång på Gävletravet och även denna vecka gästar Jimmy Tapper, vilket alltid är lika trevligt! Ni får ta del av våra tankar och idéer och dessa blir ett gemensamt system. Ni köper in Er i systemet via länken nedan och namnet på systemet är "Podcast Johan-Björn":
Vi har haft en kontinuerligt utdelning på systemet och för några veckor sedan var vi snubblande nära över 200.000:-. Och vi har bevisad toppform - så välkommen att köpa in Er!

VECKANS AVSNITT:
- Carlström: "Favoriterna är i Fara från spår 8"
- Ulvestål: "Letar Skrällar bland Kallbloden"
- Tapper: "CORKY RAMIREZ är Skrällduglig"

NYHET: Ni har nu möjlighet att bli upp skrivna på vår maillista, då får Ni ett mail när en pod eller klipp på vår Youtube kanal (MinAndel presenterar) publiceras. Maila oss på podcast@minandel.se så blir Ni uppskrivna. Går även bra att skriva Er mail i kommentarfältet så skriver vi upp Er.